Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen yenisin galiba.ayın 29'una bak hocam.
![]()
o halde 200 lira kazandı, sayfa to'nun biraz yüksek olduğunu düşün bakalım hocam.Sende 29 undan öncesine bak arada kötü günlerin olabilir onlar normal benim 2 aydır o aralıkta geziyo![]()
o halde 200 lira kazandı, sayfa to'nun biraz yüksek olduğunu düşün bakalım hocam.![]()
içerik nedir ?
Onu söyleyemem hocam yoksa o kategoride çöp olur![]()
Valla bu resimden sonra değil o kategoriyi yanında bunun gibi 30 kategori versende yükleyen olmaz![]()
![]()
Yüzde 80 yabancı içerik , uzun video , video ortası full reklam , hassas kategoriler engelli.Ama olmayınca olmuyo ingilizce video atarım hintliler izler reklam çıkmaz , türkçe video atarım araplar izler reklam çıkmaz , fransızca video atarım afrikalılar izler gene reklam çıkmaz.
Reklam çıkmaz dediğim videolu reklam çıkmaz yani diğerlerini sallayan yok zaten![]()
Millet bu görüntülenmeye en az 100 tık alır bir de bana bakın![]()
o bir kişi kim merak ettim vallaRakibim değilsin
![]()
Hocam öyle konu kilit demekle olmuyo videoların kısa mı uzun mu tr mi çalışıyosun bunları belirt ki herkes bilgilensin![]()
Arkadaşım konunu inceledim ve senin sorununu buldum. Bugün bir arkadaşımız paylaşmıştı buyur bunu izle ve kendine çeki düzen ver
![]()
yok benimki tskaskerde oldugum için ilgilenemiyorum fazla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.