Sayfa to tık sorunu düzeldi mi?

Fressher

Yasaklanmış
Baslikta da belirttiğim gibi düzelen var mi genel durum nedir ?

yorumlarinizi bekliyorum

Malesef düzelmedi kardeşim.
Nisan boyunca TBM (Marta Göre) 2 kat düşük.
Nisan boyunce T.O (Marta Göre) 3 kat düşük.

Kafayı sıyırıcam en son BGBM 0.50 ye kadar düştü....Ve kategori çizgi film :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ya Mart çok çok iyiydi,ya mayıs-haziranda düzelecek ya da buna alışacağız :confused:

yılın her ceyreğinin 1. ayı to düşük oluyor ocak-nisan-temmuz-kasım aylarında yani

Kardeşim ne alakası var dicem de aklıma başka bişey gelmiyor yav.... MART ta %31'i gören kategori bu ay %0.17 yi gördü vallahi...

hayatımda ilk kez 0,06 ile gün kapattım, bu aykı tbm ortalamam 0,09, şu ana kadar tbm ortalamam aylık 0,13 ten aşağı kat-iyen inmezdi.ama düzeleceğine eminim, arada oluyor düzeliyor tekrar oluyor alıştık artık

Kardeşim ne alakası var dicem de aklıma başka bişey gelmiyor yav.... MART ta %31'i gören kategori bu ay %0.17 yi gördü vallahi...

mayısta düzelir merak etme
bu seferde mayısda sayfa to cok yükseldi cok fazla kazanıyorum adsensem banlanır mı diye konu acarlar :)

hafiften düzelmeye basladı gibi sanki tam eskisi kadar değil ama 0 lardan kurtulduk allaha şükür

3 gündür to yine düşmüştü %1 'di.
Şu engellenen reklamların hepsini aktif ettim reklamlarımdan. Bugün yine %5 e çıktı.
Ancak ona bağlamıyorum bu artışı, yinede reklam engellemek pek mantıklı gelmediği için hepsini aktif ettim.

şuna bir çare yok mu arkadaşlar 0.35 lerdeyim 1 - 2 olsa 300 400 kazanacağım.

3 gündür to yine düşmüştü %1 'di.
Şu engellenen reklamların hepsini aktif ettim reklamlarımdan. Bugün yine %5 e çıktı.
Ancak ona bağlamıyorum bu artışı, yinede reklam engellemek pek mantıklı gelmediği için hepsini aktif ettim.
Bende şimdi reklamları açtım senin son durum ne hocam ?

Tbm 0.1 0.2 lik bir artış sayfa to da ise %1 e kadar bi yükseliş var gibi 1-2 gündür, normalde martta

Tbm 0.12-0.16 arası
Sayfa to %5 ile %9 arası olurdu bu oranlara göre büyük düşüş devam etmekte. umarım mayısda düzelir.

Bende şimdi reklamları açtım senin son durum ne hocam ?

Aynı hocam %5 in altına düşmedim engellediğim reklamları açtım açalı.
Hem mantıklı da gelmemişti zaten bana o olay.
Sonuçta engellediğimiz reklamlara baktım tüy dökücü reklamları falan var. Ona tıklayacak insan yok mu var tabi. Ayriyetten onuda geçtim ben ingilizce çalışıyorum, onu izleyen adamda o reklamlar zaten çıkmıyor, bana bağlı değil ki fuzuli bir hareket gibi geliyor bana. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri