Sayfa to% ve BGBM aldı başını gidiyor!

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Sinan.T

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar pek müdahalede bulunmuyorum bir kaç gündür kanallara, inanılmaz bir artış söz konusu ve sürekli artıyor.Reklamların aralıklarını açmalımıyım sizce , bırakayım kalsın mı ? Bu oranlar bir problem teşkil eder mi ?

Bırak kalsın kendin tıklamadığın sürece %100 olsun sıkıntı olmaz

bendede artış varda senin değerler baya salmış

Her gün aynı soruyu görüyorum. :) Hiçbir şeyin garantisi yok. Ama kendin tıklamıyorsan video ortası reklamların aktifse sorun olmaz sonuçta Youtube sana 7 dakika aralıkla koyabilirsin diye izin vermiş sen o izni kullanarak yapıyorsun.

Arkadaşlar pek müdahalede bulunmuyorum bir kaç gündür kanallara, inanılmaz bir artış söz konusu ve sürekli artıyor.Reklamların aralıklarını açmalımıyım sizce , bırakayım kalsın mı ? Bu oranlar bir problem teşkil eder mi ?

kimse yeni video yükleyemediği için eski videolarda patlama yaşanıyor. bende de var artış ama bu kadar çok değil.

hocam benim geçen ay %30u gördü bu ay 10 küsürlerde şuan hiç bi sıkıntı yok..

Her gün aynı soruyu görüyorum. :) Hiçbir şeyin garantisi yok. Ama kendin tıklamıyorsan video ortası reklamların aktifse sorun olmaz sonuçta Youtube sana 7 dakika aralıkla koyabilirsin diye izin vermiş sen o izni kullanarak yapıyorsun.

Haklısın , bu soruyu bende defalarca kez gördüm yorumlarınıda okudum lakin bu oran ilk kez başıma geliyor ve bundaki kanallar 1 haftalık kanallar , 3 aydır uğraştığım ciddi anlamda özen gösterdiğim kanalın kazancını geçti bugün..Ne bileyim insan huzursuz oluyor %25 tık sıradışı biraz.

---------- Mesaj saat 14:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:52 civarında gönderildi. ----------

Sıkıntısı olan varsa sayfa to % lerini bana verebilir. :D

%10 vereyim hacım , sen de mutlu ol ben de :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri