sayısal mı eşit mi - ACİL

Hamburger

Kayıtlı Üye
konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım. acil durum olmasa gerçekten yapmazdım. konu dışındakiler gözükmüyor baş tarafta. öncelikle özür diliyorum.

yarın vereceğim formu. 9. sınıf öğrencisiyim. 10. sınıfta sınıflar sayısal - eşit olarak karılacak. sizce sayısal mı seçmeliyim eşit ağırlık mı ? ben ileride meslek olarak eşit ağırlıktan bir şey istiyorum. ama şimdi sayısala girip, matematik, fizik, kimyamı geliştirip, ileride eşit ağırlığı seçmek mantıklı geliyor. yoksa direk eşit mi seçmeliyim ? fikirlerinizi bekliyorum. dediğim gibi acil...

" ben ileride meslek olarak eşit ağırlıktan bir şey istiyorum " önce ne olacağına karar ver, ona göre bir seçim yap. lisenin başında bi hedefin olması çok ama çok önemli. Sorunun cevabına gelecek olursak hangisinde başarılıysan onu seç.

" ben ileride meslek olarak eşit ağırlıktan bir şey istiyorum " önce ne olacağına karar ver, ona göre bir seçim yap. lisenin başında bi hedefin olması çok ama çok önemli. Sorunun cevabına gelecek olursak hangisinde başarılıysan onu seç.

eşitde daha başarılıyım. ama matematiğimi geliştirmek istiyorum. bu yüzden sizce sayısal yazmalı mıyım ?

Tm lise 3 öğrencisiyim sayısaldan bizim sınıfa gelenlerin matematiği bizden kötü ve denemelerde fizik kimyadan en çok 6 - 7 soru yapıyorlar :) Tm seç kısacası

öncelikle eşit ağırlıktada matematik var. sonralıklada eşit ağırlıkla ilgili bi meslek istiyorsan şimdiden seç çünkü konuları kolay ama kazanması zordur eşit ağırlıkta herkez çok soru bilir ama yüksek netlerle bile istediğin puanı kazanamıyabilirsin.

Öncelikle ne hedefin var ona karar vermelisin.Fen bölümü okumak bitirmek zordur özellikle mat ve fizik,kim,biyolojide zorlarlar hele matta.Meslek geleceği olarak fen bölümündeki meslekler prestijli geleceği olan meslekler var.Eşit ağırlıkta ise fene göre pek meslek çeşidi yok.Önemli olan senin ne istediğin bir hedef olmadan denizdeki kayık misali ordan oraya savrulursun.

Senin yaşadığın sıkıntıyı bende yaşadım zamanında ve sayısal tercih ettim.Sayısal seçmeni öneririm sadece ekstradan edebiyat çalışarak TM'de de iyi yerlere gelebilirsin.Yani sayısal okuyup ikisinin de sınavlarına girersin ben sayısal öğrencisiydim edebiyatım iyiydi,TM derecemde 25 Bin daha öndeydi sayısala göre ama mühendislik tercih ettim.Ama başından beri TM okusam çok daha iyi derece yapacağıma emindim birazda kendini dinle ezber konularında iyiysen TM'ye yönlenebilirsin.

kardeşim düzenli çalışmıyorsan sakın sayısal seçme ama sayısalın avantajı şu herkes lys sayısal yapamaz ama her sayısalcı isterse eşit ağırlık sınavına da girebilir kısa bir çalışma ile edebiyat çözebilir

Yanlış anlamada bu sorunun cevabını forumdan arayan birisi için ne seçeceğinin pek önemi yok gibi!..

Lise 2'de sayısaldım, lise 3'te eşit ağırlığa geçmiştim, üniversite sınavında sözel puan türünden tercih yapmıştım. Kolay bir seçim değil elbette bence bu zaman kadar bırakılacak bir karar olmamalıydı.

bu soru ıcın cok gec esıt agırlık ol bence sayısal gelıstırcem dıye sayısala gıtme,sayısalı sevıyorsan gıt ama tercıh senın...

konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım. acil durum olmasa gerçekten yapmazdım. konu dışındakiler gözükmüyor baş tarafta. öncelikle özür diliyorum.

yarın vereceğim formu. 9. sınıf öğrencisiyim. 10. sınıfta sınıflar sayısal - eşit olarak karılacak. sizce sayısal mı seçmeliyim eşit ağırlık mı ? ben ileride meslek olarak eşit ağırlıktan bir şey istiyorum. ama şimdi sayısala girip, matematik, fizik, kimyamı geliştirip, ileride eşit ağırlığı seçmek mantıklı geliyor. yoksa direk eşit mi seçmeliyim ? fikirlerinizi bekliyorum. dediğim gibi acil...

Hayatının yanlışını yaparsın eşit ağırlıktan bir bölüm seçeceksen eşit ağırlık oku sonrasında konuları zor toparlarsın bende eşit ağırlık okuyorum 4.sınıfa geçtim eğer 9-10.sınıfta konulara hakim olabilirsen 11-12.sınıfta çok rahat edersin

Ben sözelciyim deyip sayısalını ilerletmek icin sayısal gidenler ve aynı sekikde sayısalcı olup sözele gidenlerden olursan sonra kendine cok söversin.
Eger her ikiside esit seviyede ise ve ileriye dönük olarak üni. düsünüyorsan esit agırlık sec.

eşit ağırlık seçki 11 ve 12de çalışmaya bol bol vakit bulabilesin. fen derslerinden yazılı olmak zorunda kalacaksın sayısal seçersen, bunun için çok pişman olursun.

Bu nasıl konu :) Üstelik bir de acil.

Bu karar için geç kalmakla beraber geleceğini de foruma bırakmışsın. Kendin severek yapabileceğin mesleği, hedeflerini belirleyip o yolda ilerlemelisin. Zamanında yanlış tercihler yapmış eski bir öğrenci olarak söylüyorum yanlış anlama :)

uyudu galiba sanırım konu kitlenebilir : )

Bu nasıl konu :) Üstelik bir de acil.

Bu karar için geç kalmakla beraber geleceğini de foruma bırakmışsın. Kendin severek yapabileceğin mesleği, hedeflerini belirleyip o yolda ilerlemelisin. Zamanında yanlış tercihler yapmış eski bir öğrenci olarak söylüyorum yanlış anlama :)

foruma tek zaman harcamadı kek soğan vs yemeklede uğraşıyordu ( özgün kanal :)) )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri