SBS, LYS ve TUS soruları sızdırılmış!

olabilir. ülkemde bu tip şeyler normal. şaşırdım mı? tabi ki hayır.

işte bu yüzden çalışmadım sınava :D çalanlar yapıyor biz nasıl olsa kazanamıyoruz

Evet arkadaşlar doğru KPSS 2011'de de soruları çaldı paralelci reyizler. Bu sene girdiğim YGS sorularını da çaldılar adam bildiğin kitapçığın içeriğini falan fotoğraf çekmiş yaymış medyaya. Sınav salonunda 2 tane gözetmen oluyor kameralar oluyor telefonu çıkartıp çekicek hali yok zaten bide üstüne imzasını atmış asldkhjkasfkd. sıradan şeyler hocam bunlar alıştık artık hakkımızın yenmesine. Neyse ki Ey Rabbim, iyi ki ölümden sonrası var..

haktan hukuktan bahsedenler VE hakkı hukuku yeni aklına getirenler ???

Hocam tartısma olmasını ıstemıyorum ama sadece sınav mı sızce ? nerdeyse her anlamda dıger ulkelerle karsılastırıldıgmızda bırıncı degılız ...

Benim de amacım tartışma değil ama çoğu kişi ülkemizi karalamaktan başka bir şey yapmıyor. Yabancı haber sitelerine bakarsanız daha neler olduğunu görebilirsiniz.

Her sene sınava 2-3 hafta kala böyle haberler çıkar. İşinize bakın, dersinizi çalışın

Sadece onlar olduğunu düşüyorsanız yanılıyorsunuz. Tüm dönemlerde soruların çalındığını iddia edebilirim şimdi bile...

Bu arada biraz kafası çalışsaymış insan hardiski söker bu kadar tehlikeli bir iş yapıyorsun o bilgisayarı imha et anlamak mümkün değil soruyu verende kafasız soruları alanda biri hepsinden full çeker biri soruları çaldığı bilgisayarı kullanmaya devam eder ...

Bu durumlara artık şaşırmamamız bile bu ülke için leke demektir.Düşünüyorum da hükümet paralel yapı diye adlandırdıkları cemaat ile ayrışma durumuna gelmeseydi bu sınav soruları çalındı muhabbetleri ortaya çıkıp yargıya intikal eder miydi?
2011 yılında Türkiye'de mitingler yapıldı,suç duyurularında bulunuldu sınav soruları çalındı diye hiçbir soruşturma açılmadı.

valla ben oldukça normal karşılıyorum hatta böyle birşey olmasaydı şaşırırdım

sabredin beyler Peygamberimizin güzel bir sözü var; İstemez misin ya Ömer Dünya onların, ahiret bizim olsun.Bırakın Dünya onların olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri