ScaleLab Network bilen duyan var mıdır acaba?

• Kullanıcı Cyberless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Bunlarin en buyuk salakligi ve bizim en buyuk sansimiz son cegregin basinda bu olayi yaptilar... malum kasim aralikta yapsalardi en az 2 kat para kazanirlardi... ytparaya habire post icinde biseyler dio facede :) emin ol multisi veya forum icinde saglam elemanlari da var abi ;)

Çok doğru bir tespitler,sanırım kasım aralık ayında böyle bir şey olsaydı şu an burada olmazdım,benim gibi bir çok kişi olmazdı diye tahmin ediyorum,önümüzde ölmezsek bir kasım ve aralık ayı daha var,yazsın bakalım daha kaç parantez daha forumun adını söyleyecek,adam gibi elini taşın altına koyup durumu anlatsaydı,dalga geçmeseydi bugün burada olurdu,illaki forumda bir habercisi veya multisi vardır, zaman göstericek bizden ekmek yiyecek mi yiyemiyecek mi,özgün çalışın diye facede post atıp duruyo özgün kanalımı ben niye sana getireyim be adam umarım ekime kadar yt politikaları bu düzeyde kalır bu yaşlı adamın yüreği daha fazla algoritmaya dayanmaz :)

Kapalı kanallara ödeme yapmıyor
1 telifte partnerden atıyor
kesinti % 35 ama 55 leri buldu bende
ben atıldıktan sonra kanal bağlamadım...

Kapanan kanala odeme yapiyorlar mi diye 10 defa sordum zamaninda hep kivirdilar, girecek olanlarin haberi olsun.

Doğrudan kapanan kanalları ödüyormusunuz diye sormak bana göre yanlış,ödüyorlarsa da aklını karıstirabilir veya doğrudan spamcı olduğunuzu düşünebilirler. Bunun yerine (herhangi bir sebeple kanal askıya alındığında ödemeyi nezaman yapıyorsunuz veya kesinti oranı değişiyor mu ) ( When do you pay if the channel suspended or terminated due to any reason?) gibi sormak lazım

Doğrudan kapanan kanalları ödüyormusunuz diye sormak bana göre yanlış,ödüyorlarsa da aklını karıstirabilir veya doğrudan spamcı olduğunuzu düşünebilirler. Bunun yerine (herhangi bir sebeple kanal askıya alındığında ödemeyi nezaman yapıyorsunuz veya kesinti oranı değişiyor mu ) ( When do you pay if the channel suspended or terminated due to any reason?) gibi sormak lazım

zaten bu saatden sonra kapananı odemese de aldırabilirseniz kendinizi yetinin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri