Sebebsiz yere para kazanma gitti.

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sabah uyandığımda fark ettim sebebsiz yere para kazanmam gitmiş.Kesinlikle engelli eşleşenli veya bazı ülkelerde engelli bir video yoktu kanalda.Para kazanması giden kanala girdim videolar aynı duruyor ne engel ne telif.Videoların yüklenme tarihi 26 kasım daha önce başına gelen varmı ?

Gerekçe olarak o kanalımı gösteriyor? [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] un başına ve benim başıma geldi bu olay

adsense banlanmış olmasın hocam? o nedenle gitmiştir belki para kazan [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

Gerekçe olarak o kanalımı gösteriyor? [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] un başına ve benim başıma geldi bu olay

Evet sanırım 10 video attım hiç birinde engel vs yoktu para kazanma gidince yine 10 video vardı ne topluluk ne engel.

Diğer kanallarımda da 1 tane bile engelli video yoktu.

adsense banlanmış olmasın hocam? o nedenle gitmiştir belki para kazan [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

Yok hocam yerinde adsense :(

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] para kazan özelliği devre dışı değil mi kanal ayarlarında? yani kırmızı renkte mi? eğer öyleyse gelen mailine felan bak?

Evet sanırım 10 video attım hiç birinde engel vs yoktu para kazanma gidince yine 10 video vardı ne topluluk ne engel.

Diğer kanallarımda da 1 tane bile engelli video yoktu.

Yok hocam yerinde adsense :(

Kanalanı sildim diğerlerini silip geri getirdim aynı adsense devam .. yapacak bişey yok artık

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] para kazan özelliği devre dışı değil mi kanal ayarlarında? yani kırmızı renkte mi? eğer öyleyse gelen mailine felan bak?

Bir sebebi olmalı.
Bir sebebini göremedim hocam malesef.Temiz çalışıyorum videoları atmadan 2 adet deneme kanalına atıp sonra asıl kanallara geçiriyorum.
mailinde ne yazıyor

Aynı şeyler

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya aldık.

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

Evet hocam baktım

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya aldık.

klasik para kazanma kapatma maili

hocam hiç dünya engeli yedinmi yani dünya engeli bazen kanal durumunu etkilemiyor görüntüde ama aslında etkiliyor

veya daha önceden kapanan bir kanal yuzunden herhangi bir alt kanalında etkilendiyse ve silmemissen o da neden olmus olabilir

hocam o kanala yüklediğin videolarda dünya engeli verenler olmuştur.. bazı videolar da dünya engeli verirse kanal durumuna yansıyor bazılarında da yansımıyor.. yansımayanlardan en az 4-5 tane vermesi durumunda para kazan gidiyor.. ondan olmuş olabilir? hiç öyle dünya engeli veripte sildiğin oldu mu [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

Dünya engeli yemişsindir dosya atarken, işlenmedi deyip silip geçmişsindir.

hocam o kanala yüklediğin videolarda dünya engeli verenler olmuştur.. bazı videolar da dünya engeli verirse kanal durumuna yansıyor bazılarında da yansımıyor.. yansımayanlardan en az 4-5 tane vermesi durumunda para kazan gidiyor.. ondan olmuş olabilir? hiç öyle dünya engeli veripte sildiğin oldu mu [MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION]

Yok hocam yok videoları atmadan her 2 kanala atar bakarım veriyormu diye. :(

daha önceden kapanan bir kanal yuzunden herhangi bir alt kanalında etkilendiyse ve silmemissen o da neden olmus olabilir
Yok hocam o yüzden değil 2 aydır kapanan kanalım yok veya kötü duruma düşen kanal yok.

Dünya engeli yemişsindir dosya atarken, işlenmedi deyip silip geçmişsindir.

Yok hocam yok söylediğim gibi 2 kanala atar denerim veriyormu vermiyormu diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri