Sebep gösterilmeden Para kazanmanın gitmesi ?

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar artık para kazanma gittiğinde sebep belirtilen kanal mail olarak gelmiyor mu kanallarımın para kazanması gitmiş spam bölümünde falan hiç birinde bi mail mevcut değil..

Aralık dan sonra uzun süredir böyle bi durumla karşı karşıya değildim zaten ara vermiştim o çöküntüden sonra döndüğümde de çok titiz çalışıyordum.. Her kanalın içinde güzel birikmiş miktarlarım var ne yapmamı önerirsiniz.

Google artı ile para kazanmalarını açıp devam mı ediyim ?

Çünkü sebep gösterilen bir kanal falan mevcut değil ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ondan açma gereksinimi duydum

mail gelmiş olması lazım-eğer gelmeden para kazanmalar gidiyorsa sanırım sistem hatasıdır,başka birşey gelmedi aklıma

Hocam bu olay yeni moda oldu artik.2 adsensemin ikiside bosta bu para kapatilmasi olayi yuzunden.
Kanal baglayamaz duruma dustum.Actigim kanal 2 gune kalmadan para kazanmasi gidiyor(ne bir telif ne baska sey)..
e-mail bazi kanallara geliyor bazilarina gelmiyor. Yanilmiyorsam para kazanma yeniden acilmiyor (en azindan ben acamadim).

mail gelmiş olması lazım-eğer gelmeden para kazanmalar gidiyorsa sanırım sistem hatasıdır,başka birşey gelmedi aklıma

hocam bi eşleşen, telif bile gelse o kanalı açık bırakmam silerim en kısa sürede, böyle titiz çalışıyorken anlamadım açıkcası :/

şuan para kazanması gitmiş olan 5 kanaldada bir maile rastlamadım için anlayamadım tam olayı

Bu olayın sebebi şu o adsenseye bağladığınız hesaplardan birine telif gelmiş veya bir sebepten parası kapanmıştır aynı adsenseye bağlı tüm hesapların parası kapanmıştır. Şuanda o ip ve pcden açtığınız yeni hesaplarında para kazanmaları kapanır ve spama düşer. Çözüm şunu deneyin adsenseye bağlı para kazanmaları kapanmış tüüm hesapları kökten silin farklı ip farklı pcden yeni hesaplar açın ve bağlayın vps olabilir.

Hocam bu olay yeni moda oldu artik.2 adsensemin ikiside bosta bu para kapatilmasi olayi yuzunden.
Kanal baglayamaz duruma dustum.Actigim kanal 2 gune kalmadan para kazanmasi gidiyor(ne bir telif ne baska sey)..
e-mail bazi kanallara geliyor bazilarina gelmiyor. Yanilmiyorsam para kazanma yeniden acilmiyor (en azindan ben acamadim).

bu para kazanmayı açmayla ilgili en son güncel konunun linki ve ya adı neydi hocam bir kere daha deniyelim bakalım uzun süredir böyle bir sorun yaşamamıştım açıkcası ve arkadaşada belirtim gibi bir kanalıma telif,eşleşen bile gelse ayakta tutmam o kanalı silerim direk..

Para kazanmalarını açıp tekrardan sileceğiz hepsini yapıcak bir şey yok.

Bu olayın sebebi şu o adsenseye bağladığınız hesaplardan birine telif gelmiş veya bir sebepten parası kapanmıştır aynı adsenseye bağlı tüm hesapların parası kapanmıştır. Şuanda o ip ve pcden açtığınız yeni hesaplarında para kazanmaları kapanır ve spama düşer. Çözüm şunu deneyin adsenseye bağlı para kazanmaları kapanmış tüüm hesapları kökten silin farklı ip farklı pcden yeni hesaplar açın ve bağlayın vps olabilir.

onu hepimiz biliyoruz zaten,burdaki sorun uyarı mailinin gelmemiş olması

evet hocam bu durum en mantıklı cevap galiba da ortada bi mail yok işte.. peki para kazanmalarını tekrar açıp silsek bir sıkıntı olmaz herhalde içinde ki meblaları kurtarmak adına ?

onu hepimiz biliyoruz zaten,burdaki sorun uyarı mailinin gelmemiş olması

İlk olarak uyarı maili geldi bana adsensenin bulunduğu mail adresine "You will lose your ability to monetize your videos " bu başlıkta daha sonra alttaki mail geldi ve tüm hesapların para kazanması gitti mailinde sosyal bölümüne geldi benim.

http://i.hizliresim.com/7mg0b5.png

Eğer uyarı mailini dikkate alsaydım ve kanalı silseydim belki kurtarabilirdim :)

İlk olarak uyarı maili geldi bana adsensenin bulunduğu mail adresine "You will lose your ability to monetize your videos " bu başlıkta daha sonra alttaki mail geldi ve tüm hesapların para kazanması gitti mailinde sosyal bölümüne geldi benim.

http://i.hizliresim.com/7mg0b5.png

Eğer uyarı mailini dikkate alsaydım ve kanalı silseydim belki kurtarabilirdim :)

Hocam peki diğer kanalların para kazanmasını açıp silmeyi denediniz mi yoksa önemsemediniz mi ? ve tabi ki bu sebep olan kanalın. çünkü ben bulamıyorum mecbur hepsinin para kazanmasını açıp tekrar sileceğim ( tabi açılırsa ).

şöyle diyeyim bu maili aldıktan sonra tüm hesaplarımın para kazan bölümünde kapanmasına sebep olan kanalın adı yazıyor ve para kazanması kapanmıştır diyor kanalı sildim tekrar kurdum ama bu değişmedi. Hatta yeni açtığım kanallar kendi ip adresimden olduğu için onlarıda anında spama attı ve onlarda çöpe gitti . Şuanda temiz 6 kanal açtım devam ediyorum ama vpsden açtım alt kanal felansa sorun olan kanal ona mail gelmiş olabilir ama tüm kanallar gittiyse bu adsensenin bağlı olduğu maile yollamışlardır önce uyarı sonra disable mesajını bende reklam mesajı felan sandığım için kanallarım gitti .
UYARI : You will lose your ability to monetize your videos
Kapanma : Your account has been disabled for monetization

bu mailler geldi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri