şehit astsubay için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snowboarder

Kayıtlı Üye
Arkdaşlar kiliste terör örgütü daeş (işit) tarafından şehit edilen P. Asb. Kd. Çvş. Mehmet Yalçın NANE'in eşi için TSK Yardım kampanyası başlattı eşi 10 gün sonra doğum yapacak, Görevine başlayalı çok zaman olmadığı için herhangi bir birikimi v.s yokmuş, toplanan para ile öncelikle memleketinde ev alınmya çalışılacak, eğer artarsa diğer ihtiyaçları giderilecek
Vereceğim iban numrası eşinin adına kampanya için açılmış olup resmi yollar ile bizlere ulaşmıştır, (TSK 'da görevli arkdaşlarım varsa neren gelidiğini bilirler)
Vatanı için şehit olmuş bir Astsb. yımıza, az çok demeden yardım edelim, Allah yardımlarınızı kabul etsin, Allah en kısa zamanda ülkemizi huzurlu ve refah günlerde erdirsin.

ALICI: SEHER NANE
VAKIFLAR BANKASI İBRAHİMLİ ŞUBESİ
IBAN: TR740001500158007303696933

Yardım eden veya edemeyen arkdaşlar up. yaparsa konu güncel kalacaktır.
* Yardım için Tsk'nın kendi içerisindeki mailleşme sisteminden geldi bilgi askerilğini yapan arkadaşların bir çoğu bilir. (OUTLOOK)

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bu duyarlılık bize yeterli allah razı olsun

D6603 cihazımdan gönderildi

Vatan için şehit düşüyor Tsk yardım kampanyası düzenliyor.Bu devletin hiç mi gücü yok yardım etmiyor Tsk'ya bağış kampanyası düzenletiyor.Her neyse bağış yapanlardan Allah Razı olsun.

Hey yalan dünya birisi gidiyor birisi geliyor işte , ALLAH Razı olsun paylaşım için

hocam bence siz bir paypal hesabı açın pp olarakda oraya gönderelim oradan banka hesabına aktarılır.

hocam tsk sayfasında goremedim yardım kampanyasını ziraat hesabımdan havale gececem link atarmısın.

Vatan için şehit düşüyor Tsk yardım kampanyası düzenliyor.Bu devletin hiç mi gücü yok yardım etmiyor Tsk'ya bağış kampanyası düzenletiyor.Her neyse bağış yapanlardan Allah Razı olsun.

hocam TSK elbette tazminat ödüyor ama geride kalanlar için rahat bir hayat sürecek kadar değil, Tsk daki yardımlaşma dernekleri personelin duruma göre kampanya başlatabiliyor. Yardımınız için teşekkürler. Allah razı olsun.

haberi nerden aldığına dair kaynak ekler misin ?

Bende Tsk personeliyim, bizlere kendi sistemimizden gelen maillerden.

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

hocam bence siz bir paypal hesabı açın pp olarakda oraya gönderelim oradan banka hesabına aktarılır.

hocam yanlış anlaşılma olabilir resmi iban hesabı bu, eş dostan göndermeye çalışalım. veya Adminler PP hesap açıp toplandıktan sonra gönderebilir.

hocam kaynak paylasın lutfen siz bu konuyu actıktan sonra yaklasık yarım saattir kaynak arıyorum forumda paylasmak icin ama bulamadım. neyse ben cıkıyorum insallah sabaha kadar kaynak paylasırsınız. bizde gonul rahatlıgı ile gerekeni yaparız.

türk silahlı kuvvetleri böyle yardım toplamaz, toplanmasına müsamaha göstermez,

bir kişi için yardım toplanıyorsa bunun için önce gerekli yardımların alınması gerekir,

eğer yardımı toplayan yer, bir dernek veya kuruluşsa önce kendi açıklamalarını ve kendi banka bilgilerini paylaşmalı, sonrasında ise yardımı kendileri ulaştırmalıdır,

böyle iş olmaz,

ayrıca o yeni doğacak yavruyada devlet layıkıyla bakacaktır, bakmakla yükümlüdür,

bu olaydan bahsi geçen ailenin haberi yoksa, onları utandırmaktan başka bir halta yaramaz,

iyilik olsun diye yaptığınız şeyler insanları zora sokabilir

hocam kaynak paylasın lutfen siz bu konuyu actıktan sonra yaklasık yarım saattir kaynak arıyorum forumda paylasmak icin ama bulamadım. neyse ben cıkıyorum insallah sabaha kadar kaynak paylasırsınız. bizde gonul rahatlıgı ile gerekeni yaparız.

ilk mesajımda düzeltmeyi yaptım, ayrıca Hv. kuvvetlerinde arkdaşınız v.s var ise outlook una gelmiştir mutlaka.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

türk silahlı kuvvetleri böyle yardım toplamaz, toplanmasına müsamaha göstermez,

bir kişi için yardım toplanıyorsa bunun için önce gerekli yardımların alınması gerekir,

eğer yardımı toplayan yer, bir dernek veya kuruluşsa önce kendi açıklamalarını ve kendi banka bilgilerini paylaşmalı, sonrasında ise yardımı kendileri ulaştırmalıdır,

böyle iş olmaz,

ayrıca o yeni doğacak yavruyada devlet layıkıyla bakacaktır, bakmakla yükümlüdür,

bu olaydan bahsi geçen ailenin haberi yoksa, onları utandırmaktan başka bir halta yaramaz,

iyilik olsun diye yaptığınız şeyler insanları zora sokabilir

hocam hiç tartışmaya girmeye niyetim yok böyle yardımlar hep toplanır.

ilk mesajımda düzeltmeyi yaptım, ayrıca Hv. kuvvetlerinde arkdaşınız v.s var ise outlook una gelmiştir mutlaka.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

hocam hiç tartışmaya girmeye niyetim yok böyle yardımlar hep toplanır.

mesajımın niyeti tartışmak değil, sorgulamaktır, hiç bir şey yapamıyorsan sana gelen maili gönderen mailiyle birlikte koyabilirsin buraya,

toplayan kurum kimdir bunu bilmek önemli, mehmetcik vakfımıdır? hürkuşmudur? thkmıdır? hava kuvvetlerimi? veya astsubay-subay derneklerimi? bunu bilmek önemli,

bu ülkede kimlere yardım topluyoruz diye dolandıranlar var,

ha şimdi şehit ailesine gidip, ihtiyacınız varmı diye sormak bize düşmez , yakışmazda, ama bir kurum bunun net bilgisini paylaşabilirse bizlerle, ben o bebeğin en azından bez masrafını kullanımı süresince karşılarım,

kaynağı açıklamak,olan maili yazmak zorundasın. Valilik izni olmadan yardım toplamak,aracılık etmek yasaktır. forum yöneticilerini de zor durumda bırakmış olursun.

sadece TSK değil hiçbir devlet kurumu böyle ciddiyetsiz iş yapmaz parayla ilgili konularda,kanunlar belli şehidin ailesine nasıl yardım edileceği belli

Arkadaşlar kurum içinde belirtilen bir konuyu arkadaş sizinle paylaşmış maşallah ne kadar problem adamsınız ya hadi iyi geceler

Arkadaşlar kurum içinde belirtilen bir konuyu arkadaş sizinle paylaşmış maşallah ne kadar problem adamsınız ya hadi iyi geceler

Saçma sapan konuşma problem adam ne demek,kurum içi yazışmayı kim ne bilir,kişiler önemli değil burda yardım kampanyası varsa usulüne uygun olacak,ne de meraklı tipler var senin gibi herşeye atlamaya bayılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri