İki kelimenden biri ban iki kelime konuşamıyorsan her konuya atlama hemen
Banlanacak tabi ki adam TÜRK-KÜRT POLİSİNE TÜRK-KÜRT ASKERİNE katil diyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki kelimenden biri ban iki kelime konuşamıyorsan her konuya atlama hemen
Sende bütün kürt siyasetcilerine hakaretBanlanacak tabi ki adam TÜRK-KÜRT POLİSİNE TÜRK-KÜRT ASKERİNE katil diyor.
Sende bütün kürt siyasetcilerine hakaret
ediyorsun senide Savcılıga iletelim sanada
Bir ban atsın o zaman
Sende bütün kürt siyasetcilerine hakaret
ediyorsun senide Savcılıga iletelim sanada
Bir ban atsın o zaman
Aynen katiliyorum.resmen pkklar mecliste nasil onlari oraya sokuyolar anlam veremiyorum.en büyük operasyonu meclisteki hainlere düzenlemeleri lazım yılanın başı orda
Biz konyada kürt kardeşlerimizle elimizde Türk baylaklarıyla güncerce dolaştık.. Saçmalama da işine bak senin ne olduğun ortada.. Burada yalan yanlış konuşuyon..Yanlış anladınız, ben Kürdüm ve asker cenazesine katılıyorum diyen kimse ordan sözlü ya da fiziki bir saldırı almadan çıkamaz. İllaki ortalığı karıştıracak birileri çıkar ve kitle psikolojisi ile önü kesilmez olaylar çıkabilir. Zaten asker cenazelerine katılan yüzlerce, binlerce Kürt var. İnsanların Kürt ya da Türk olduğunu nereden anlıyorsunuz alınlarında yazmıyor ya. Benim söylediğim Kürt kimliğini öne çıkarıp bir cenazeye katılmak.
Ustume almıyorum sadece seçilmiş siyasilere hakaret edilmesine karşıyım millet secmisse saygı duymak zorundasın[MENTION=14142]neon11[/MENTION] hayırdır laflar pkk propagandası yapanlara gidiyor. Sen niye üstüne alınıyorsun?
Biz konyada kürt kardeşlerimizle elimizde Türk baylaklarıyla güncerce dolaştık.. Saçmalama da işine bak senin ne olduğun ortada.. Burada yalan yanlış konuşuyon..
O pkk sempatizanı hainler karşımıza çıkamadı günlerce hiçbir yerde gözükmediler. Çok yiğittiniz çok haklıydınız çıksaydınız ya halkın karşısına bak ne oluyordu.. Siz kürt ismini kullanan hainlersiniz... Kürtlerden evli olan yakınlarım var ama hiçbiri senin gibi değil.. Kürt kimliği nedir arkadaş onuda anlamış değilim sen heryerde ben kürdüm diyemi bağırıyorsun ne yapıyorsun. Kürt kimliği ne onu söyle birde cenazede senin ne mal olduğunu soran mı olacak yada kürdüm desen ne olacak..
Bu forumda amma ne üdüğü belirsizler türedi iyice bu nedir arkadaş..
Ustume almıyorum sadece seçilmiş siyasilere hakaret edilmesine karşıyım millet secmisse saygı duymak zorundasın
Vurulan 1.5 aylık bebek güzel kardeşim. Vatanı bölmek için çok küçük.
Böyle ağır hakaretler sataşmalar olunca insan duramıyor yahuKonu kilitlense de ben de dursam.
Aynen katiliyorum.resmen pkklar mecliste nasil onlari oraya sokuyolar anlam veremiyorum.
O seçilmiş dediklerin kaç defa teröristlere mühimmat taşırken yakalandı dokunulmazlıkları var diye bir şey yapılmıyor yoksa alayı hakettiği cezayı alırdı.. Ki mecliste olmaları hiçbirşey değiştirmez. Pkk sempatizanı herkez vatan hainidir..Ustume almıyorum sadece seçilmiş siyasilere hakaret edilmesine karşıyım millet secmisse saygı duymak zorundasın
O seçilmiş dediklerin kaç defa teröristlere mühimmat taşırken yakalandı dokunulmazlıkları var diye bir şey yapılmıyor yoksa alayı hakettiği cezayı alırdı.. Ki mecliste olmaları hiçbirşey değiştirmez. Pkk sempatizanı herkez vatan hainidir..
Bu seçimde çoğunun dokunulmazlığı kalktı demekki hepsi yalan haber.. Ornegin Aysel Tuğluk dokunulmazlığı kalktı niye yargılanmıyor demekki o haberlerin çoğu yalanO seçilmiş dediklerin kaç defa teröristlere mühimmat taşırken yakalandı dokunulmazlıkları var diye bir şey yapılmıyor yoksa alayı hakettiği cezayı alırdı.. Ki mecliste olmaları hiçbirşey değiştirmez. Pkk sempatizanı herkez vatan hainidir..
Bu seçimde çoğunun dokunulmazlığı kalktı demekki hepsi yalan haber.. Ornegin Aysel Tuğluk dokunulmazlığı kalktı niye yargılanmıyor demekki o haberlerin çoğu yalan
Sabahtan beri susuyım diyorum ama , susamıyorda insan . Dünyaya bedel Türk Askeri doğuda canını koysun ortaya , ama gel gör ki mecliste pkklı var. Meclise girmiş pkklı def edilmeden bu ülke huzur bulmaz, bulmayacak .
Hiç bir Türkün Kürtle bir problemi yok , hepimizin kürt arkadaşı eşi , sevgilisi , iş arkadaşı var. Kürt doktor mühendis , bakan var. Kürt sorunu yok Kürt kardeşlerimizin arkasına saklanmış , onları kullanmaya çalışan ermeni it sorunu var .
Eğer Kürt sorunu olsaydı , doğuda pkknın sebep olduğu çatışmalardan kaçan kürtler kobaniye kaçardı . Neden Türkiyemize , Devletimize sığınıyorlar ? Neden İstanbula Ankaraya göç ediyorlar ? Madem devlet Kürt katliami yapıyor kobaniye gitsinler ? Ama Onlar da biliyor bu milletin , Devletin Kürtle bir sorunu olmadığını .
Allah'ım Bu vatanı hainlerden arındırsın . Meclisteki pkkli itlerden de , bu forumdaki pkklılardan da bir an önce kurtarsın bizi ..
Kürt kardeşlerimi kullanmak isteyen arkalarına sığınıp isimlerinin terörle anılmasını sağlamaya çalışan bütün soysuzları da perişen etsin.
Bu seçimde çoğunun dokunulmazlığı kalktı demekki hepsi yalan haber.. Ornegin Aysel Tuğluk dokunulmazlığı kalktı niye yargılanmıyor demekki o haberlerin çoğu yalan
Bi çözüm sürece yaygarası çıkardılar herşeye göz yumdular.. Şimdide dava açma konusunda aynı haltı yiyorlar... Dava açılmaması haklı yada doğru olduklarını göstermez ülkenin adaletsiz olduğunu gösterir. Bence sempatizanlık yapanların devletle tüm bağını kesip vatandaşlıktan bile atmalılar... Bu vatanın ekmeğini suyunu yemesin içmesinler.... Ama bizim balık baştan kokuyor bunlara göz yumuyor.. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Meclise varıncaya kadar hain dolu etrafımız..Bu seçimde çoğunun dokunulmazlığı kalktı demekki hepsi yalan haber.. Ornegin Aysel Tuğluk dokunulmazlığı kalktı niye yargılanmıyor demekki o haberlerin çoğu yalan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.