şehitlerimiz var.! Milletimizin başı sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adalet er yada geç yerini bulur hocam. sizinkide delil mi:) bu kansız olmadıkları, şerfsiz ve hain, beş para etmez ve ciğersiz, olmadıkları anlamına gelmez hdp= pkk dır. kürtlerde araya mesafe koymadıkları sürece yukarda saydığım vasıflara sahiptirler. bu laf götürmez bir gerçektir. olan herşeyi hak ediyorlar var olsun devletimiz var olsun polisimiz var olsun askerimiz. rabbim meleklerini indirsin tez zamanda helak etsin hepsini amin amin amin

Ya hocam bırak şunları aldırma ya. Bir şey bilmeden konuşuyor. Neymiş dokunulmazlığı kalksa yargılanırmış. Zaten kaç kez soruşturma açıldı boş çıkıyor. Çünkü bunların içeride adamları olduğu kesin. HZ.ALİ'nin bir sözü vardır. Şahsınız adına yapılan kötülüğü affedin. Ama milletiniz adına yapılan kötülüğü asla.

Ben yurt dısında doğudum 9 yasına kadarda orada yasadım O gavur memleketınde bir gavur askerıni öldürmeyi bırak gavur askerine bir yumruk at adamın yedi süralesini bellerler Şundan en fazla 7-8 ay önce bildiğin face sayfalarında okuyordum ya pkk şehir savasına hazırlanıyor diye face sayfası bile bilir iken bunu devlet bılmıyormuydu önlem almak görevi değilmi bütün o lanet ajanlar rus alman ıngiliz pkk ya hendek tunel kazma bubi tuzakları gibi hainlikleri öğretir iken bu bizim istihbarat çelik çomakmı oynuyordu yazık değilmi şehitlerimize koç gibi delikanlılarımıza onların evlatlarına Şehidimizin kızı karnesini almış mezarında ona anlatıyordu resmen hüngür hüngür ağladım ben ağlasam ne olur ağalamasan ne olur ateş düştüğü yeri yakıyor Ben göçmen biriyim benim süralemde annemın amcasının gelini kürt Köylümün kızının eşi kürt başına bir bela geldi bütün konu komşu köylü yardım toplayıp ona yardım ettik Ben göçmen kökenli bir Türk olmama rağmen sülelede 2 kürt insan oldu Türkiyede yasayanlar ise büsbüdün iç içe geçmiş etle tırnak gibi Şehitlerimizin arasında Türk var Kürt var Her etnik grupdan var Gavur ların arasında doğup büyüdüğüm için çok iyi biliyorum bu gavurlarda osmanlıdan kalma kuyruk acısı var Türkiyemızde osmanlının devamı olduğu için yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar Ama unuttukları bişey var biz Türk ırkı Yüce Allahın dinini koruyup yaymısız Allah bizimledir Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Yaniliyorsun bence, nasil oluyorda 40 senedir pkk yi besliyorlar ? Neden bu pkk karadenizde barinamiyor ? Istanbula ankaraya kacmalari ve devletimize siginmalari neyi deyistirir ? Hem devletten maas alip, hastanesini okulunu yakip askerini oldurmuyorlarmi? Batiya goc edince sanki oradaki insanlara huzurmu verecekler?
Ayrica Turk kurt kardes masallarina karnimiz tok. Ha sen sevebilirsin saygim var, ama benden mumkunse uzak olsunlar.

Ben pkk ve sempatizanlarından , bu ülkeyi bölmeye çalışan yada vatan hainliği yapandan bahsetmiyorum. Ben Kurtuluş savaşında Ülkemiz için canını verenlerin soyundan bahsediyorum.

Ben bu vatan için canın verecek adam gibi adamlardan bahsediyorum.

Senin düşüncen sana göre doğru olabilir ancak bana göre yanlış . Ben İslam'a Allah'ın Kitabın'a göre hareket ederim ...

Allah ''Hiç bir ırkın hiç bir ırka üstünlüğü Yoktur '' dediyse bu konu benim için tartışmaya açık değildir.

Ben pkk ve sempatizanlarından , bu ülkeyi bölmeye çalışan yada vatan hainliği yapandan bahsetmiyorum. Ben Kurtuluş savaşında Ülkemiz için canını verenlerin soyundan bahsediyorum.

Ben bu vatan için canın verecek adam gibi adamlardan bahsediyorum.

Senin düşüncen sana göre doğru olabilir ancak bana göre yanlış . Ben İslam'a Allah'ın Kitabın'a göre hareket ederim ...

Allah ''Hiç bir ırkın hiç bir ırka üstünlüğü Yoktur '' dediyse bu konu benim için tartışmaya açık değildir.

Sende haklisin, 5 parmagin 5 ide bir deyilki. Aralarinda iyileride vardir elbet.

Bu nedir , olaylı maçta kenara çekilip kavgayı izleyen hakem gibisiniz arkadaşlar [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Konu öğle saatlerinde açıldı. Bir kaç dakika sonra bir siyasi parti ile ilgili bir video paylaşıldı. Bakın siyasi parti diyorum. Hiçbir şekilde savunmasam da, ve bazı partilere ettiğim gibi ona da lanet etsem de sonuçta bir SİYASİ parti... Ve sonra konu doğal olarak siyasete giriyor. Çünkü en az oy alan bir siyasi partinin bile destekçisi vardır. Bu olayın fıtratında var. Sonra millet birbirine girmiş. Tüm sayfaları tüm mesajları tek tek okudum.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyelim.

Bunun ötesinde burada milyonlarca mesaj yazsak da nafile. Sadece birbirinizi kırarsınız.

Konuyu açan arkadaşın sert hitap şekilleri, kışkırtıcı mesajları ve sürekli "ulan, yüzsüz, faşist" gibi ifade şekilleri kullanmasına nasıl izin verilir? (Şekil A birazdan bana da hücum eder ve bu mesajımdan PKK propagandası yaptığım fikrini çıkarıp iddia ederse şaşırmam)

Sen davanda haklı olsan da burası bunun yeri değil.

Burası yeri değil!

Yeri ise açalım bir de siyaset bölümü herkes deşarz olsun birbirine girsin?

FORUMDA SİYASET YASAKTIR

Son düzenleme:
AlpArslan Kuytul Hoca Efendi, Bu sorunun çözümüne dair birkaç öneride bulunmuştu ve bu öneriler twitterde trend topiclerde düşmüştü zamanında

ama nedense sözde islamiyet savunucusu olan Akp tarafından bu öneriler hiç dikkate alınmamıştı(sözde islam savunucular)

Hocaefendi demişti ki,
Bu mevzu için Allahı ve Resulunun hakemliğine başvurulursa, sorun kısa süre içinde çözülecektir, 30 yıldır bitmeyen kürt yada terör sorunu her ne ise

https://www.facebook.com/video.php?v=828469607250576

Not:hiçbir siyasi görüşü savunmuyorum

Allah rahmet eylesin kansızlar sadece pusu kurmayı bilir.
Biz burda lanetleyeceğiz ama her zamanki gibi ateş düştüğü yeri yakacak.

Mesajlar incelenip gerekli kişilere cezaları verilecektir.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyorum Başımız Sağolsn

Konuyu inceleyip erekli gördüklerime cezalar verdim gözümden kaçmış olanlar olabilir diğer yöneticilere bildirebilirsiniz verdiğim cezaların haksız olduğunu eksik yada fazla olduğunu düşünüyorsanız

Cezalar Genel Olarak şunlar İçin Verildi

1- Tartışma Yaratacak Mesaj
2- İkili Tartışmaya Girmek
3- Kabul Edilemez özler
4* Küfür

Çok ceza veremini seven biri değilim o yüzden bazı mesajlara insiyatif kullanarak ceza vermedim ama bu durum yanlış anlaşılmasın siz ceza verilmesini gerektiğini düşündüğünüz mesjaalrı diğer yöneticilere bildirin çünkü gözümden kaçanlar olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri