hocam konuyu ben açtım keske benimkini paylassaydın sevaba girerdin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanlış yapıyorlar. Şehzâde Mustafa'nın boğdutturulması, Genç Osman'ın yeniçeriler tarafından katledilmesi tarihimizde yapılan en büyük hatadır. Olayın iç yüzünü bilen bilmeyen herkes Sultan Süleyman'dan karşı önyargı oluşmuştur şuan belki ama en azından izleyiciye böyle lanse etmemeleri gerekirdi. Çoğu kişide olayı bilmeden, öğrenmeden dizideki Mustafa karakterini oynayan kişiden dolayı önyargı sahibi olmuştur.TARİH DİZİLERDEN ÖĞRENİLMEZ. Bu yapılanı yanlış buluyorum ben..
kaç dkdır sadece 25 görüntüleme oldu zaten ben beceremiyorum silerim 2-3 sat sonra
kardeşim etiket açıklaman tam bir fiyasko o yüzden az izlenme alıyorsun![]()
kim bu allah aşkına etiketlere galatasaray antalya felan yazan:d merakıma girdim baktım bu işi hemen bıraksın. tövbe namazı kılsın.
o ben değilimde siz adamın yazdıgı etiketleri nerden görüyorsunuz nasıl bakılıyor
sağ tık ögeyi denetle ctrl+f arama kutusuna keyw yaz arat cıkan sonuclar etiketlerdir. veya botla vsvs bakabilirsin.
sağ tık ögeyi denetle ctrl+f arama kutusuna keyw yaz arat cıkan sonuclar etiketlerdir. veya botla vsvs bakabilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.