Sektör ismi vermeyin yeter artık!

blurayindir

Yasaklanmış
Arkadaşlar sahte teliflerden bıktım artık. Özellikle paylaşım yapan arkadaşlar sektör ismi vermeyin. İnsanlara yardım etmek istiyorsunuz anlıyorum ama burda sektörün adı yazılır yazılmaz direk çöplük ve telif savaşına dönüyor. Herkes birbirine sahte telif yolluyor. Adam videoyu benden alıyor benimmiş gibi telif yolluyor. Paylaşım yapacak arkadaşlar lütfen üstü kapalı yapın. Sektör vermeyin isim vermeden yapın lütfen.

Dizi işini sırf telifler yüzüne bıraktım. Adam koca diziyi çekmiş 3-5 gün izletelim kazanalım diyoruz. Biri çıkıp sanki kendi çekmiş gibi telif atıyor.

Vallahi şu telifler yüzünden yapılacak iş kalmadı. Tmm yardımsever arkadaşları anlıyorum ama bunu 10 20 kişi görmüyor 100 lerce kişi görüyor. Çöplüğe dönüyor hemen.

burası destek ve paylaşım forumu, bu bağlamda herkesin birbirine destek vermesinde, yardımcı olmasında bi sakınca yok bence, ama diyosanız ki benden aldığı video ile bana telif gönderiyo onda sonuna kadar haklısınız

siz işi bilmiyorsunuz bana sahte telif gönderenlerin kanalları yaklasık 1 günde kapanıyor ;)

az önce bi konuda okudum adam bide haklıymış gibi sebepler türetiyor. Arkadaşlar böylelerine lütfen yardımcı olmayın.

Aynen dizi işi yapılmaz oldu hiç gerek yok. Kimse kimseyi kazandırmıyor.

Dizi işini sırf telifler yüzüne bıraktım. Adam koca diziyi çekmiş 3-5 gün izletelim kazanalım diyoruz. Biri çıkıp sanki kendi çekmiş gibi telif atıyor.

ben niye yemedim şimdiye kadar kardeş sen burda ya tecrübesizsin yada şansızsın bende dizi işi yaptım awe sağolsun kursagımızda bıraktı 1haftada 500 abone kastım çoğu kişiye rakip çıktım ama telif görmedim bazı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen

ben niye yemedim şimdiye kadar kardeş sen burda ya tecrübesizsin yada şansızsın bende dizi işi yaptım awe sağolsun kursagımızda bıraktı 1haftada 500 abone kastım çoğu kişiye rakip çıktım ama telif görmedim bazı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen

Şanszsız olabilirim ama tecrübesiz olmadıgım kesin. İlk bu youtube olayı patlak verdiğinde millet nasıl para kazanmaya açarız diye r10da yöntemi para ile alırken benim r10 hesabım olmadıgı için youtube u alt üst edip 1 gecede yöntemi çözmüştüm.

Kimseyi yanlış yönlendirmiyoruz. Ben telif yedim bıraktım diziyi diye herkes bana uyacak değil. Gönül isterki benden 100 kat fazlasını kazansınlar. Herkesin kazancı da zararıda kendine.

Şanszsız olabilirim ama tecrübesiz olmadıgım kesin. İlk bu youtube olayı patlak verdiğinde millet nasıl para kazanmaya açarız diye r10da yöntemi para ile alırken benim r10 hesabım olmadıgı için youtube u alt üst edip 1 gecede yöntemi çözmüştüm.

Kimseyi yanlış yönlendirmiyoruz. Ben telif yedim bıraktım diziyi diye herkes bana uyacak değil. Gönül isterki benden 100 kat fazlasını kazansınlar. Herkesin kazancı da zararıda kendine.

tabi ki sizede hak veriyorum

Aynı dizi yüzlerce kanalda yayınlanıyor :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri