selam arkadaslar :D

mixnewss

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar konulara yardımcı olucak kadar bilgili olmasamda çok soru soracak kadar sorunlu bir üyeyim bunu herkes biliyor sanırım:)

öncelikler şimdiye kadar olan tüm yardımlarınız için teşekkür ederim ve bugünkü soruma geçiyorum sayın hocalarım

ben partner kanal satın aldım aldıgımda boştu aweseye baglı şimdi bu kanalda topluluk yiyebilcegim türden videolar paylasıyorum ama kısa süreli 1-2 saat sonra siliyorum kanal yeni oldugu için analitik bölümü aktif olmazmıs ben sayfa izlemeden görüorum kaç kere izlendiğini yanlızz merak ettiğim konu şu mesela ben farklı videolaradn günde 5 bin hit alıp yani 30 videodan mesela sonra hepsini siliyorum analitikde kapalı şuan ben bu izlenimlerin parasını aweden alabilirmyim ve bu analitik bölümü açıldı dielim baska bişi yapmam gerekiyormu dashbora die bişi okudum anlıyamadım ne oldugunu o farklı bişeyse onu kimden nerden alabilirm cevaplarsanız herzamanki gibi duacınız olurum teşekkür ederim

Cevap: selam yüce insanlar:D

awe doashboard ı kazancı göstermez zaten,orası bir işini görmez.
1-2 güne youtube analytics sayfan görünür.
zaten 3 gün geriden geliyor orası,gelince kazancını görürsün.

bu arada, bu tarz konu ve başlıklarla seni fazla aramızda göremeyiz bilesin:D

alırsın zaten analytics baktın mı sadece videonun urlsını goruceksın sildigin için

Neyse ben uzatmicam moderatör arkadaş gerekn düzeltmeleri de yapmış uzatmicam konuyu birinin bi derdi varsa özelden yazabilir cevabını veririm silebilirsiniz bu yorumu da

Sen edebini bil asıl zaten edebini bilmeden mesaj attığın için ben de cevap yazdım "Saçma" mı buluyosun başlığı konuyu?

Cevap yazma arkadaşım
Çok mu boş zamanın var ?
Silah zoruyla mı yazdırıyolar?
otur 2 kanal aç madem yardımcı olabileceğin bişey yok gölge etme bari

Bak beyrut16 ne güzel cevabı biliyomuş yazmış..sen ilk mesajda bu adamın yazdığını yazaydın kimsenin sesini çıkaracağı var mıydı?

Ama şu son 4-5 ayda böyle yorum yazmak moda oldu forumda

Yok milletle alay etmeler
yok şu şöyle yapılmaz
yok şu saçma yok bu şöyle

YA HU forum burası forum
ilk defa mı forum kullanıyosunuz?veya daha önce kullandığınız forumlarda üslup bu muydu?

Herkesde bi havalar bi çok bilmişlik

Arkadaş bu forumu açan kuran adamlar bu kadar mütevaziyken
Bu forumun moderatörleri kendilerine düşeni yapıyoken
böyle milleti küçümseme havalarını hakkını kimden alıyosunuz yaw?

Neyse ben uzatmicam moderatör arkadaş gerekn düzeltmeleri de yapmış uzatmicam konuyu birinin bi derdi varsa özelden yazabilir cevabını veririm silebilirsiniz bu yorumu da
hay agzına saglık hocam inan su foruma konu acıp soru sorasım gelmiyor.Herkezde bi çok bilmişlik bir havalanmalar.Neyse konuyu dagıtmayalım

İyi forumlar.

Sen edebini bil asıl zaten edebini bilmeden mesaj attığın için ben de cevap yazdım "Saçma" mı buluyosun başlığı konuyu?

Cevap yazma arkadaşım
Çok mu boş zamanın var ?
Silah zoruyla mı yazdırıyolar?
otur 2 kanal aç madem yardımcı olabileceğin bişey yok gölge etme bari

Bak beyrut16 ne güzel cevabı biliyomuş yazmış..sen ilk mesajda bu adamın yazdığını yazaydın kimsenin sesini çıkaracağı var mıydı?

Ama şu son 4-5 ayda böyle yorum yazmak moda oldu forumda

Yok milletle alay etmeler
yok şu şöyle yapılmaz
yok şu saçma yok bu şöyle

YA HU forum burası forum
ilk defa mı forum kullanıyosunuz?veya daha önce kullandığınız forumlarda üslup bu muydu?

Herkesde bi havalar bi çok bilmişlik

Arkadaş bu forumu açan kuran adamlar bu kadar mütevaziyken
Bu forumun moderatörleri kendilerine düşeni yapıyoken
böyle milleti küçümseme havalarını hakkını kimden alıyosunuz yaw?

yav he he

ne diyorsun kendin biliyo musun acaba yok insanı küçümsemelermiş yok havalarmış ne havası arkadaşım. Ne diyosun sen ? ben sana mı sorucam hangi konuya cevap yazıp yazmayacağımı ? Konu başlığı da doğru değilmiş ki değiştirilmiş.

Birde uzun uzun yazmışsın yazık.

Başlığı forum kurallarına aykırı gördüm ve bende bunu belirttim olan bu senin dediğin gibi kimsenin havaya vs girdiği yok saçma sapan şeyler YA HU..

Yukarda da belirttiğim gibi benim amacım buydu konu sahibi arkadaşı da kırdıysam veya birr sorunu varsa özelden yazabilir. Eleştiriye de eleştirene de açığım her zaman ki tek benim garibime gitmemiş başlık her neyse bende uzatmayacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri