Selam Partner Bulmak isteyen İçeri

hala spam alan partner arayısda olanlar var adamlar alır ama odermı orası mechul adsense odemıyorsa onlar odeyecegını sanmıyorum bu saaten sonra

Sen emin konuşabilmek için içiyosun heralde. Ben ytbun partnerlere gönderdiği şartları okuyorum.

Şartların hafifleyeceğini sanmıyorum. Şuanki şartlarda spam alan partner bacagına sıkar. Yada kapkaç yapacagı güne kadar sabreder.

quiz gibi abartmazlarsa sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Quiz de 1 k alt sınır çok düşüktü. 50 k alt sınır olursa onlarca kanal yapılmaz en azından

quiz gibi abartmazlarsa sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Quiz de 1 k alt sınır çok düşüktü. 50 k alt sınır olursa onlarca kanal yapılmaz en azından

Hocam burda sorun içerikte bence . Dizi , film ve çizgifilm spamı bitene kadar yt bizimle ugraşacak. Çünkü ytla ugraşacaklar. (Konuda belirttiğim gibi ) partnerler bu içerikleri kabul ederlerse yeni ve daha ağır şartlar gelir. Amatör video spamıyla ilgili bi sorun yok.

Hocam burda sorun içerikte bence . Dizi , film ve çizgifilm spamı bitene kadar yt bizimle ugraşacak. Çünkü ytla ugraşacaklar. (Konuda belirttiğim gibi ) partnerler bu içerikleri kabul ederlerse yeni ve daha ağır şartlar gelir. Amatör video spamıyla ilgili bi sorun yok.

Bu konuda sana katılıyorum.Adsense için zaten bu kategorileri çalışmak çok riskli artık.Tek telifte adsense banlanıyor.Partnerlerinde bu kategorileri kabul etceğini sanmıyorum

sana katılıyorum ama 100k üstü partneri bulunan networkler var sen bunlara özgün tarzı kanallar ile başvuru yapıp girdikten sonra içeriği spama çevirebilirsin bunu partner fark edemeyebilir. dediğinde haklısın partner suç ortağı konumuna geliyor nedeni ise şu şimdi sen spam içerik yüklüyorsun asıl içerik sahibi sana telif atıyor sen buna itiraz edemiyorsun çünkü içerik senin değil Networkün seni ağdan atması gerekir atmazsa suça ortak olmuş olur. ama quiz atmadı inadına inadına gitti en sonda büyük vurgun yapıp çekip gitti.

Ya konu sahibi arkadaş, bulduysan otur gir kanalını sok ne diye yazıp duruyorsun ? Sana dün de mesaj attım, bulduysan - ki yok zaten ama bulduysan sok kendi kanalını , illa neden paylaşma derdine düşüyorsun ? anlamıyorum ben :) :) :)

Ya konu sahibi arkadaş, bulduysan otur gir kanalını sok ne diye yazıp duruyorsun ? Sana dün de mesaj attım, bulduysan - ki yok zaten ama bulduysan sok kendi kanalını , illa neden paylaşma derdine düşüyorsun ? anlamıyorum ben :) :) :)

konuyu okudunmu?Adam partner bulmak için ekip kuruyor

Kolay gelsin ne diyim umarım bulursunuz öyle bir patner ama çok ümitlenmeyin derim.. Bu arada hiçbirşey değilde şu azminize hayranım yemin ederim :D :D

partner var arkadaşlar şimdi daha bugün açılmış +301 cilerin bir kanalına denk geldim şu sorry guys diyenlerin bugün açılmış kanal nispeten bilindik bi partnere bağlıydı. 2 dakika önce kanal gümledi. yani bu bile partnere girebiliyorsa herkes girebilir. 1000 lerce network var network kuralları amerika ve avrupa pazarını tümünü elinde tutan youtube esnetmeyebilir ama pazardan pay kapmaya çalıştığı uzakdoğu pazarında tabiki partner kuarllarını esnetecektir. şimde youtube çin pakistan ,afrika güney asyada son derece düşük burlarda partnerlerin kuralı falan olduğuna inanmıyorum. dünyada quiz life full screnn vs.... yok 1000lerce network var. şu forumda 30-40 partner olsa riski çeştlendirsek kötü mü , görüyorum adam dizi film çalışmış 1 aylık kanal partnere bağlı alım var belki avrupa networklerinde yok ama alım var

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

Kolay gelsin ne diyim umarım bulursunuz öyle bir patner ama çok ümitlenmeyin derim.. Bu arada hiçbirşey değilde şu azminize hayranım yemin ederim :D :D
hocam size iki partner söyleyeyim spamı alıyor beyond ve multicolor network :)

partner var arkadaşlar şimdi daha bugün açılmış +301 cilerin bir kanalına denk geldim şu sorry guys diyenlerin bugün açılmış kanal nispeten bilindik bi partnere bağlıydı. 2 dakika önce kanal gümledi. yani bu bile partnere girebiliyorsa herkes girebilir. 1000 lerce network var network kuralları amerika ve avrupa pazarını tümünü elinde tutan youtube esnetmeyebilir ama pazardan pay kapmaya çalıştığı uzakdoğu pazarında tabiki partner kuarllarını esnetecektir. şimde youtube çin pakistan ,afrika güney asyada son derece düşük burlarda partnerlerin kuralı falan olduğuna inanmıyorum. dünyada quiz life full screnn vs.... yok 1000lerce network var. şu forumda 30-40 partner olsa riski çeştlendirsek kötü mü , görüyorum adam dizi film çalışmış 1 aylık kanal partnere bağlı alım var belki avrupa networklerinde yok ama alım var

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

hocam size iki partner söyleyeyim spamı alıyor beyond ve multicolor network :)

Filim,Dizi vs gibi telifi olan içeriğe youtube ne kadar süre göz yumacak sizce ? Her yeni güncelleme ile ilklere imza atıyorlar.Her güncelleme sonrası otomatik tarama yapan botlar daha 'da gelişiyor.Adamlar kapalı kutu öyle böyle değil sanki yazdıkları botun yapay zekası var.Neden ve sonuç ilişkisi üzerine yürüyor.Bu yüzden en kral partner'de spam kanalı alsa o kanal eninde sonunda patlıyor.hele ki bu yasaklar döneminde değil asya,afirka dünya üzerindeki hiçbir partner şirketi bu riske girmez.10 kazanacağım diye elindekinin tümünden olacağına 3 kazanır daha iyi.

Not : Türkiyede hiç mi partner yok ? Şu forumda bildiğim bu işleri yapan ve bilgili 2 kişi var ama dikkat ederseniz bu konular hakkında hiç konuşmuyorlar.Eldeki pirinç'den olmamak için...

yok diyosanız yoktur zaten size göre siz boşuna uğraşmayın umut fakirin ekmeği kardeş spamda bittiyse size göre bitmiştir siz neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamıyorum hiç bir mantıklı mazereti yok olsa olsa spam bitti diye diye milleti yt işini yapmaya bıraktırmak olsa gerek her konuya gelip böyle yazılar yazmanın mantıklı izahatı yok açtığım son 3-5 konuda şıp diye bunlar damlıyor ya bi gidin bi bitin

Arkadaşlar uzun bir süredir ara kere partner başvuruları yapıyorum. bunlar ama hep bilindik partnerler scolablade ilk 100 partner google dan aranıp karşımıza çıkan partnerler bunlarda genelde büyük ve zoomin mn alt bayileri olan partnerler olarak karşıma çıktı. Bugün bir yol keşfettim ve yarım saatte 7-8 spam kanalın partnerine ulaştım ki forumdaki bütün partner konularını okumuş olarak isimlerine rastgelmedim. yttalk da falanda konuları yok. şimdi herbirini denemek istiyorum. bunun içinde bir ekip kurucağım 4 kişi düşünüyorum sürekli haberleşeceğiz amaç hem kanallarımızı alabilecek sağlam partner bulmak hemde türkiye hubluğunu almak olacak ilgililer pm atsın 1-2 gün içinde ekip tamam olacağına inanıyorum
Hocam eğer aradığın arkadaşları bulamadı ısen benı de yaz listeye sana zahmet Eğer aradığın şartları tasıyorsam bende katılmak ısterım

Beyondda multicolorda en doğrusunu yapıyor , hiç göz önünde olmadan sadece kaliteli olanları alıp kaliteli hizmet vermeye çalışıyorlar. 1milyon tlyi bugun en dandik partner bile kazandırır. Ama müşteride aracı-multicolor-beyond- parasını komisyonunu alamadıktan sonra neye yarar :)

az olsun öz olsun mantığı her zaman iyidir. Ki kazanan esas spamcılarda şahsi görüşüm 100.000 tane 1tl getiren yerine 100 tane 1000 tl getiren kanalı olanlardır.

partner kelimesini duydugunda senin aklina youtube partneri haricinde birsey geliyorsa, sen zaten hic bir zaman spamci olamamissindir demek delikanli :)

Partner konularında böyle bir yazımı göremezsiniz hocam da konunu başlığının başında 'Selam' varken her delikanlı böyle düşünür :)

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] hocam deneme yapabilecim bir sürü kanal var elimde bende denemelerinizde yardımcı olabilirim

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri