Sen kimsin?

youtubede spam yoktur , spamde youtube vardır o yüzden ya youtube biter yada biz ama spam bitmez :eek::cool::(:D:mad::p:);) = ytnin yaşattığı duygular :D

bence yanılıyorsun hocam, piyasada şuan çok büyük özgün kanallar var sağlam kazancı olan,

pewdiepie nin şuanki kazancı aylık 500k dolar, bunun gibi daha birçok kanal var,

bence bizim spam gelirlerimiz ytnin yıllık toplam kazancının en fazla yüzde 10unu oluşturuyor şuanda
dogrudur ama suan forumda kanallarından 6 hanelı kazanc bekleyenler var forumda bunun gıbı onlarcası var dunyada bınlercesı belkıde sımdıye kadar duymadıgımız ne yontemler var yanı bence spamcılar ozgunlerı dover :D

Spam bitmez anca özgüne geçmenin bahanesi olur :)
Aynı ben gibi

nerden çıkarıyonuz bitmeleri durup dururken bende onu anlamıyorum abd barındırıcılar için telif yasası mı değişti?

Spamdan para alanlar oldugu surece bitmez , partnerlerde spam kanal oldugu surece bitmez . Halen bitip bitmedigini tartisiyorsunuz

Eskiden adiler kapattiriyordu.Simdi patron yapiyor bu işi youtube bitmez de adsens ödemeleri yöntem sart

ben artık spamdan çıkmış orjinal kabul edilmiş kanallar gördüm halaa duruyolar bi şey anlatayım 4 ay önce bir dizi buldum 6 bölüm şunu bi orjinal direk atayım dedim dizi geçti 700 800 bine geldi sonra patladı az daha dursa abone sayısında orjinale geçiyodu bence bitmez ama çoook zorlaşacak arkadaşlar

bitmesi daha sürer ama günden güne daha da zorlaşacak ve daha çok riskli hale gelecek vs vs.

bence de spam en son güncelemeyle bitecek, Tek kanal tek adsense sistemine geçildiği an bilin ki spam bitmiştir. partnerler artık alımları kapatmış multi zeplin ve daha niceleri şuan alımları kapatmıştır, tek kanal tek adsense demek nedir yav birde o kanal sağlam kalsa bile ödeme alır mısın? oda mechul

ne alaka bunla spamın bitmesinin hep aynı senaryo her yenilikte spam bitti demeye devam edin siz biz kazanacağımızı kazanıyoruz hala :D

Şu forumda 2-3 yıldır YT spam işi yapıp ta hala adsense nin neden banlandığını neden spama düştüğünü anlamıyorsanız zaten bırakın bu işleri.Bazı mesajları bu yönde yazılmış.
Çöpçüler artık spam yapamaz hala sadece değişen bu.
Boş bir konu olup uzayıp gidecek...

spam bitmedi sadece nereye bakmanız gerektiğini ve nasıl çalışcanızı bulmanız lazım adsensem banlanmasaydı çok güzel kategori bulmuştum 24saatte izlenmeler su gibi akıyordu parasıda güzeldi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri