Şengal'deki Ezidilere ve Rojava Halkının Dertlerine Derman Olmak İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Konuyu rapor ettik ama ilgilenen yok heralde

sen istanbulda beyoğlunda otursan, şişlide örgütlenen bir terör örgütü senin oturdugun semtteki farklı bir unsura karşı savaşş açsa , ve olaylarla tamamen alakasız bir eskişehirli senin gibi masumlar için yardım toplamaya calışsa.

yardım toplayan suçlumudur?

bir yerde çatışma oluyor olması o bölgedeki herkezi teröristmi yapar?

kafa yapınıza bayılıyorum.

Savaştan kaçanların neler yaşadığını ancak savaştan kaçanlar bilir. Empati kursanız dahi onların neler yaşadıklarını bilemezsiniz. Yerini, yurdunu, bağını bahçesini evini arabasını bırakıp bir ekmeğe muhtaç olanları çok görüyorum burada. 5 liranız yoksa bile duanız var, dualarınızda sadece kendiniz, ırkdaşınız, dindarınız olmasın tüm insanlık olsun. Yoksa savaşı kapınızın önünde bulursunuz.

Bu kadar bir konuya çekemiyoruz arkadaşlar.

Youtubeda böyledir. Bir video atarsın önüne geçer anında sahte telife basarsın kendin çok para kazanacam diye.

Bir konu açıyolar adam beğenmiyor sevmiyor hemen report ediyor . Her insana saygı olması lazım bizim ülkemizdede fakirler var ama yardım etmiyorsanda konuyu repotlamayıp yorum atmadan baska konulara göz atabilirisn ama nerde

sen istanbulda beyoğlunda otursan, şişlide örgütlenen bir terör örgütü senin oturdugun semtteki farklı bir unsura karşı savaşş açsa , ve olaylarla tamamen alakasız bir eskişehirli senin gibi masumlar için yardım toplamaya calışsa.

yardım toplayan suçlumudur?

bir yerde çatışma oluyor olması o bölgedeki herkezi teröristmi yapar?

kafa yapınıza bayılıyorum.

Teşekkür ederim ben böyleyim. Rojava yaptığınız bağışlar nereye gidiyor haberin varmı söylermisin. YPG'ye YPG de PKK'ya bağlı bir örgüt. Sen gocunmuyorsan benim için sorun yok. [MENTION=13944]moonlive[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION]

Teşekkür ederim ben böyleyim. Rojava yaptığınız bağışlar nereye gidiyor haberin varmı söylermisin. YPG'ye YPG de PKK'ya bağlı bir örgüt.

ben hayatımın ögrencilik yıllarını yani koskoca 6 senemi siyasetle uğraşarak geçirmiş bir adamım.neyin ne olduğunu inan senden cok daha iyi bildigimi düşünüyorum. ypg felan uzun iş bunlar. şimdi bunun pyd'si var pydnin silahlı kanadıyız diyen ypg'si var.

biz türkiyedeki kürt halkının sorunlarıyla ilgileniyoruz diyen ve öcalan[it]'ı lider kabul etmeyen bir pyd var. hepsi kendine gerilla'da dese aslında amaçları farklı bu itlerin.

bu ülkede senin gibiler oldugu sürece hiç bi halt yapamayız. herşeyi kafadan dolma haberlerle ögrenen. biraz yaşamak lazım .

şimdi ben sana İhh'ya yaptıgınız yardımlar el nusra'ya gitti onlar sayesinde ışid gelişti desem? bu terör örgütünün yemeginde sizin tuzunuz var desem?

yaralı ışid militanları hatayda urfada antepte tedavi edildi, belkide senin benim bağışladıgım kanlar onlara verildi desem?

laf olsun diye konuşmayacaksınız abicim. senin bu mesajın resmen konuyu acan arkadaşı pkk unsurlarını desteklemeye teşfik edermişcesine hitam ediyor.

rojava'ya yardım çağrısı bu , cocuklara yardım, kadınlara yardım.

pkk saflarındaki gerillaya veya ışid militanlarına değil. zaten onlar kendi kanlarında boğulacaklar.

son olarak; unutmayınızki yıllar önce kalleş pkk unsurlarının aşırı ve vahşi faaliyetleri yüzünden doğu ve güney doğuya yatırım gitmemesi, yatırımcıların korkması doğunun her zaman sorun olarak nitelendirilmesine sorun olmuştur.

şimdi bizler, türkmen, yezidi veya kürt demeden elimizin uzandıgı heryere korkmadan cesurca yardım etmeli, sözümüzü söylemeliyizki gerek pkk gerek diğer islamcıyız diyen örgütler karşısında bir güç oldugunu, arkasında durdugumuz değerleri ırak kadar kolay yıkamayacaklarını görmeliler.

Son düzenleme:
yorumları okudukca benim gibi düşünen insan azımsanmayacak kadar çok varmış devletin koyduğu ismi değiştirip kendince özgür ilan eden zümre desteklemeyi savunmayınca ırkcı oluyoruz allah Türkmenlere yezidilere ıraklılara yardım etsin bizim 5 tl anca bir zenginin cebini doldurur çok zor şartlardalar ama bizim önce almamız gereken türkmenlerdir peygamberimiz bile demiş önce akraba ve komşuna yardım edeceksin neyse

yanlız rojava denilen bölgede işid ile ypg çatışmasıydı. işid şu an bizim sınır komşumuz olurdu.Ve sınırlarımız da kafa kesmeye devam ederlerdi. Ayrıca garibim ezidiler 72 kez soykırım görmüşler. çoçuklar dağlarda susuzluktan öldü bence böyle konularda biraz daha empati kuralım karşımızdakileri düşünelim. Bu dediklerim doğu türkistan içinde geçerli ,myanmar içinde ırak ta ki türkmenler içinde yeryüzünde ne kadar ezilen var ise biz insanlık gereği müslümanlık gereği onlara yardımcı olmalıyız. yardımcı olmak boynumuzun borcudur.

Teşekkür ederim ben böyleyim. Rojava yaptığınız bağışlar nereye gidiyor haberin varmı söylermisin. YPG'ye YPG de PKK'ya bağlı bir örgüt. Sen gocunmuyorsan benim için sorun yok. [MENTION=13944]moonlive[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION]

Çok cahilsin keşke ölsen.

ırakda sengalin veya suriyede rojavanın ne özelliği var ?
ikiside kürtlerin yoğun yasadığı bölgeler bu kampanyayı düzenleyenler de terör örgütü asıllı kişilerdir (konu sahibini suclamıyorum)

ben de kürdüm ama sadece kürtlere yardım toplayan ırkçı yerlere yardım etmem
veyahut sadece türklere yardım götüren derneklere yardım etmem

ıraklılara veyahut suriyelilere yardım götürenlere yardım edelim
suanda kızılay türkmen arap kürt ezidi şii ayrımı yapmadan tüm ıraklılara ve suriyelilere yardım etmekte

Senin gibiler yüzünden ülke bu halde. Bilmeden yorum yap, bir kelimeden bir dünya çıkart, genelleme yap, kendinden olmayandan nefret et.

acıyorum sana.

bilmeden o kadar çok konuşan insanlar var ki, alacaksın şengale atacaksın anlasın neyin ne olduğunu. Ben Iraq Kürt bölgesinden malum terör saldırılarından dolayı işimi kaybederek geldim.

Şuan Turkiyenin Güneydoğusundayım ve Gaziantep ve Urfada gördüğüm şey şudur, heryerde bir kara sakal modası. İşid aslında Türkiyeye girmiş kol geziyor. İşid Suriyede savaştığında umursamayan Irak ve Kürt yönetimi bir zaman sonra baktılar ki işid onlar için de geldiler.

Yarın Türkiyede kafa kesmeye başladıklarında, o zaman "rojava diye bir yer yok" diyen de "Ne mutlu Türküm" diyen de görecektir bazı gerçekleri.

Ayrıca burada Kürt Türk kardeştir diyen yalan ediyor. Çünkü bir Rojava yardımına bile dil uzatır. Ama Irakta Türkün Kürt saflarında çatıştığını gördüm. kardeşiz diyeceksen İrakta Ki Kürt ile Türk kardeştir.

250320140848231426493_2.jpg

Nide'deki saldry yapan zanllar: Sevap iledim! - Yaam Haberleri - Gncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Scak haber - Yerel Haber

Doğru yere gidiyor demek.

ypg ile ışıd savaşıyor zaten yardım etmek şart.

o kadaar çok yorum yazmak istiyorum ki ama böyle konularda herkes sövsede ben bişey yazınca direk ban geliyo bana suscam istemeye istemeye :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri