Teşekkür ederim ben böyleyim. Rojava yaptığınız bağışlar nereye gidiyor haberin varmı söylermisin. YPG'ye YPG de PKK'ya bağlı bir örgüt.
ben hayatımın ögrencilik yıllarını yani koskoca 6 senemi siyasetle uğraşarak geçirmiş bir adamım.neyin ne olduğunu inan senden cok daha iyi bildigimi düşünüyorum. ypg felan uzun iş bunlar. şimdi bunun pyd'si var pydnin silahlı kanadıyız diyen ypg'si var.
biz türkiyedeki kürt halkının sorunlarıyla ilgileniyoruz diyen ve öcalan[it]'ı lider kabul etmeyen bir pyd var. hepsi kendine gerilla'da dese aslında amaçları farklı bu itlerin.
bu ülkede senin gibiler oldugu sürece hiç bi halt yapamayız. herşeyi kafadan dolma haberlerle ögrenen. biraz yaşamak lazım .
şimdi ben sana İhh'ya yaptıgınız yardımlar el nusra'ya gitti onlar sayesinde ışid gelişti desem? bu terör örgütünün yemeginde sizin tuzunuz var desem?
yaralı ışid militanları hatayda urfada antepte tedavi edildi, belkide senin benim bağışladıgım kanlar onlara verildi desem?
laf olsun diye konuşmayacaksınız abicim. senin bu mesajın resmen konuyu acan arkadaşı pkk unsurlarını desteklemeye teşfik edermişcesine hitam ediyor.
rojava'ya yardım çağrısı bu , cocuklara yardım, kadınlara yardım.
pkk saflarındaki gerillaya veya ışid militanlarına değil. zaten onlar kendi kanlarında boğulacaklar.
son olarak; unutmayınızki yıllar önce kalleş pkk unsurlarının aşırı ve vahşi faaliyetleri yüzünden doğu ve güney doğuya yatırım gitmemesi, yatırımcıların korkması doğunun her zaman sorun olarak nitelendirilmesine sorun olmuştur.
şimdi bizler, türkmen, yezidi veya kürt demeden elimizin uzandıgı heryere korkmadan cesurca yardım etmeli, sözümüzü söylemeliyizki gerek pkk gerek diğer islamcıyız diyen örgütler karşısında bir güç oldugunu, arkasında durdugumuz değerleri ırak kadar kolay yıkamayacaklarını görmeliler.