terbiyesizlik sadece.
iğreniyorum böyle insanlardan.
iğreniyorum böyle insanlardan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videoyu eşleşen çerçevesiyle atan var yaSAFASFAFSFASA
şimdi gördümbilgisayarı kapatıp hemen uzaklaşıyorum burdan
senin gibi tiplerle karsılasmayı ne cok isterim trafikde yanımda kız olcak sen artisliğini yapacan çekcen gidecenYabanci ülkelerde motosiklete arkadan 25 metre yaklasmak ölüme tesebbüs sayiliyor
Adam dogru yapmiş bizim toplumumuz bilincsiz ben olsam doverdim
Ne alaka hocam en yakın arkadaşım o minibüsteki dallamanın yaptıgı hatanın aynısı yüzünden öldü 3 parcaya bolunmustu cesedisenin gibi tiplerle karsılasmayı ne cok isterim trafikde yanımda kız olcak sen artisliğini yapacan çekcen gidecen
o minibüsdeki cocuk yerinde olmak isterdim gerçekten
hocam geçen haftamıydı neydi araba kullanıyorum adam önümde bi bastı frene doğandı spin attı resmen frene basmasam girecektimNe alaka hocam en yakın arkadaşım o minibüsteki dallamanın yaptıgı hatanın aynısı yüzünden öldü 3 parcaya bolunmustu cesedi
Mesele artislik falan degil mesele "can" trafikteki böyle dallamalar yüzunden motora binemiyoruz.
Tapatalktan yollandı.
Yaninda bayan olmasından dolayı üslübuna dikkat etmesi gerek hocam eyvallah ama insan hayatını hiçe sayıyolarhocam geçen haftamıydı neydi araba kullanıyorum adam önümde bi bastı frene doğandı spin attı resmen frene basmasam girecektim
ben napıyım sımdı gidip adama ana avrat küfür edip kafa göz giriyimmi gittim yanastım hayırdır falan öndeki birden bastı frene bende basmak zorunda kaldım falan dedi dikkat et dedim geçtim
söylemeninde bi adabı olmalı böyle artisliklere gerek yok
Yaninda bayan olmasından dolayı üslübuna dikkat etmesi gerek hocam eyvallah ama insan hayatını hiçe sayıyolar
2 hafta önce ikitellide bi araç sıkıştırdı beni hocam beton mikserini solluyodum direk girdi yanıma o koca tekerlekle aramda maks 2 santim kalmıstı allahtan sofor farketti saga iyice yanaştı bana yer açtı şimdi benim yerime koy kendini tekerin altina girsem asfalttan kazırlardı cesedimi o adamı yakalasam sakin olmam mümkünmüydü hocam?
Türkiyede çok dengesiz insanlar var bu konuda, adam kilit trafikte sırf gıcıklıgına ben aradan geçmeyeyim diye kapıyı açmıstı onun yanındada iki cocuk vardı mesela, bazen deliriyor insan motor kullanmadan anlayamazsın emin ol
Tapatalktan yollandı.
Sözlüktede böyle döverdim ederdim helal olsun demişlerdi siz çok gta oynadınız herhalde yada hiç şoförlük yapmadınız trafikte böyle şeyler olur insanız hepimiz hata yapıyoruz.Yarın bir anlık dalgınlığın yüzünden üstüne yürüyen 4-5 barzo ile karşılaşırsan dediğimi daha iyi anlarsın
senin gibi tiplerle karsılasmayı ne cok isterim trafikde yanımda kız olcak sen artisliğini yapacan çekcen gidecen
o minibüsdeki cocuk yerinde olmak isterdim gerçekten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.