Seni önce döverim sonra youtube'a koyarım

Yabanci ülkelerde motosiklete arkadan 25 metre yaklasmak ölüme tesebbüs sayiliyor :)
Adam dogru yapmiş bizim toplumumuz bilincsiz ben olsam doverdim

Bence direkt öldürmeliydi. Yanındaki kız arkadaşını da bıçaklamalıydı motorcu.

Ne kadar şiddet yanlısı bir toplumuz arkadaş. Bende çok karşılaşıyorum saygısız insanlarla. Çıkıyorum karşısına, kardeşim böyle böyle bak hata yapıyorsun, beni canımdan edecektin yapma bunu. Karşımdaki adam özür diliyor bende eyvallah diyorum çekip gidiyorum. Karşılıklı saygıyla aşılamayacak bir durum yok.

Ulan ters birisine denk gelmezki böyleleri işte çıkıp ağzını burnunu kırsın o motorcunun..

Saygı önemli.

Son düzenleme:
birine de diyemem ki bu haklı.

aşırı tepki vermiş eleman fakat birileri bizim toplumumuza yollarda sadece arabaların oladığını öğretmeli hele ki tır ve kamyon şöförlerine

Böylelerin plakalarını da yazacaksın ki, millet yolda dikkatli olsun.

Motor kullanan kişi haklı ancak öyle döverim falan demese iyiydi tabi uyarabilirdi.. Birde yanında bayan var. Ama motorları açıkcası yolda "adam" saymıyorlar.

motorlu eleman anasına avradına sövse bile haklı. neden? minibüslü eleman arkadan son sürat gelip motorun önüne makasla giriyor bu ilk tansiyon yükseltme sebebi, az ilerde araçlar virajı alırken motor önünde boşluk görüyor ve tam ilerlerken minibüs orayı da kapatıyor, ikinci tansiyon yükseltme sebebi. bunun üzerine motor kornaya basıyor, minibüs de cevaben kornaya basıyor bu üçüncü tansiyon yükseltme sebebi. yanında kız varsa paşam, bu kadar atraksiyona girmiceksin efendi efendi aracını sürüp kaskından başka koruması bulunmayan kişiye delikanlı gibi yol verceksin. adamı kıstırıp durmayacaksın. keşke dövseydi ağız burun patlatsaydı o çocuğun, keşke. motorlu adamın can güvenliği kaskına kalmış, diğerinin altında koca araç var keyfe keder sürüyor tabi. arada büyük fark var beyler, sinir katsayısının aşırı artması çok normal motorlu arkadaş için.

Motorcu arkadaş haklısın ama birgün cinsin birine denk gelirsin senınde videonu xhamsterde yayınlarlar

bu olay yeni mi oldu? bence para kazanmak amaçlı değilde rezil etme amaçlı demiştir onu.

araba haksız yada haklı olsa bile,motorlunun atarlanmasına gıcık oldum..iyiki bana denk gelmemişsin çocuk ,seni önce döver sonra youtubede spam delisi yapardım !

Aynı şekilde bir araba da beni sıkıştırdı kaza yaptım motor perte çıktı ama çok şükür bana birşey olmadı.Yani böylesine az bile keşke gerçekten dövüp de koysaymış belki bunun gibiler izler de ibret olur.

Haklıyken haksız duruma düşmüş. Git efendi gibi de ki biraz daha dikkatli olun insan hayatı önemli, az daha öldürüyordunuz beni ayıp ama yaptığınız.

Bunun yerine kafanı gözünü kırarım falan, bir de yanında kadın var adamın.

Valla adam az bile yapmış ben olsam arabadan aşağı indirir döverim. Motorları araçtan saymıyorlar ben çok kaza atlattım öyle.

yanında kız varken bu adamın yaptığını doğru bulmalarına şaşırdım. Yaptığı delikanlılık değil. Sussa daha delikanlı olurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri