Serkan üstad görürsen cevaplarmısın ? ( Ya da konuyu takip etmiş arkadaşlar )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wildwood

Kayıtlı Üye
Selamun Aleykum

Yine bu gun konularını okudum tekrardan. Kafama takılan bi kaç yer var. görünce cevaplarsan sevinirim. İçlerinde cevaplamak istemediklerin olabilir, saygı duyarız. Özel tekniklerine inmeden yüzeysel anlatırsan sevinirim..

- '' 5 Tane farklı Vds temiz ip'li ve farklı bloklardan tamamdır. up down vds'si olmayacak alırken ona göre alacaksın vdsyi.'' demişsin bir msjında (yanlış vds almayalım )

bu konuyu biraz açarmısın ?

- Bir msjında film kanalıyla ilgili birşeyler anlatıyorsun. orada sakın ingilizce baslık ve açıklama girmeyin diyorsun. bunu sadece film için mi söyledin yoksa genel de de artık ingilizceden farklı diller daha mı faydalı ?

- Son olarak. eskiden Yt to Yt yapın hiç bişey değiştirmenize gerek yok, ben acıklama baslık vs degistirmiyorum diyordun. Senin hiç video edit programı kullandıgını duymadım. Tabiki yt cok degisti. Suanda video editliyormusun. Ünlemi gecmek için editlemek şartmı? Başka yolu varsa, sadece ''baska yolu var '' demen yeterli . ( pc biraz eski 1 video editleme 1 saatten fazla zaman alıyo, o yüzden soruyorum. )

- üstteki soruya ek olarak, son zamanlarda yt da olmayanı bulun msjı veriyorsun. Video editle kaybedecek zamanı yt da olmayana mı harcamalıyız?

Kolay gelsin, hayırlı bol kazançlar (Herkese )

Bu sorduklarinin hepsi cevaplari ile forumda yeterince mevcut.
Ayrica boyle bir konu basligida neyin nesi anlam veremedim.

Bu sorduklarinin hepsi cevaplari ile forumda yeterince mevcut.

''Ya da konuyu bilen arkadaşlar '' diye eklemiştim. bulabildiğiniz bir link varsa yazabilir misiniz ? konuları araştırıp açtım ( Serkan'ın skype yok, özel msj da atılmıyor, konu baslıgı o yüzden bu sekilde, çünkü hepsi onun konularıyla alakalı )

Soru 1: Aynı anda başka kişiler de kullanmasın, sana özel ip tanımlansın demek istemiş.
Soru 2: Bir soruya cevap vermiş olmalı ve bu yazının tüm bölümünü okumadan cevap veremiyorum.
Soru 3: Video edit programı ile ilgili konusu var ve okumamışsın. http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-konusunda-yaptigim-calismalar-ve-sonucu.html
Soru 4: Evet, youtube'da olmayan video daha az risklidir.

Soru 1: Aynı anda başka kişiler de kullanmasın, sana özel ip tanımlansın demek istemiş.
Soru 2: Bir soruya cevap vermiş olmalı ve bu yazının tüm bölümünü okumadan cevap veremiyorum.
Soru 3: Video edit programı ile ilgili konusu var ve okumamışsın. http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-konusunda-yaptigim-calismalar-ve-sonucu.html
Soru 4: Evet, youtube'da olmayan video daha az risklidir.

2. soruyu not almısım, dün gece okudum konuyu ama bu gün bulamıyorum :S
partnerli kanal istiyordu, o kanallara film atıyordu. hatta gecenin bi yarısı geçmiş konu ama bi sürü takipci falan vardı.

Teşekkürler cevapladıgın için. video editle ilgili konuyu hiç görmedim daha önce gözümden kaçmış olmalı. özellikle bu çok işime yaradı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri