Sert Gelir Düşmesi

Her ayın başı ya da sonu böyle şeyler sözkonusu. Kısaca musluk kısılıyor. Musluğu açsa google neler neler olurdu =)

Tam tersi ozgun kanalim 29-30 kanal zirve en cok gunluk gelirini yapti.

bugün ve dün izlenimler ile para kazanma da düşüş var, yarı yarıya neredeyse..

çok tuhaf bi şekilde bir anda görüntüleme ve kazanç 20de 1 e düştü bugün, yaptığım değişiklik ise, kanala filigram abone ol butonu ekleme işlemi yaptım fakat olmadı buton çıkmıyor ve bir diğer değişiklik ise videolara kart ekledim kazanç 20de 1 e düşermi bi anda anlamış değilim.

çok tuhaf bi şekilde bir anda görüntüleme ve kazanç 20de 1 e düştü bugün, yaptığım değişiklik ise, kanala filigram abone ol butonu ekleme işlemi yaptım fakat olmadı buton çıkmıyor ve bir diğer değişiklik ise videolara kart ekledim kazanç 20de 1 e düşermi bi anda anlamış değilim.

yok hocam onla alakası yok bende de düştü ben bir şey yapmadım ama

daha önce hiç böyle bir düşüş yaşamadım. bir başka kanalımda düşüş çok az

Pk kapalı kanalları kontrol ederken benimde dikkatimi çekti, izlenen kanallarda 20 kat düşmüş belki de izlenim.

sen düşüş görmemişsin :D 2018 beri

RDq7Mo.png

Sistemde sayma sıkıntısı var sanırım. Bende de benzer bir durum var. Herkeste birden olamaz. Millet interneti kapatıp uzaya gitmedi ya :)

Sistemde sayma sıkıntısı var sanırım. Bende de benzer bir durum var. Herkeste birden olamaz. Millet interneti kapatıp uzaya gitmedi ya :)

sanırım dediğiniz gibi, bu gün izlenimler normalleşti, para kazanma da eh işte:D

Benim hem görüntülenme hem de sayfa BGBG 'si %15 -20 oranında düştü. Görüntülenmeyi anlarım da sayfa BGBG'nin düşmesinin bir açıklaması olmalı.

Beyler sıze bu dususu soyle anlatayım 1 sene 4 portaldır yanı ocak subat mart 1.portal, nisan mayıs haziran 2. Portal, temmuz agustos, eylul 3. Portal, ekim kasım aralık 4. Portal

sımdı her sene oldugu gıbı senen 4. Portalında reklam verenlerın reklam anlasmaları sene sonuna dogru bıttıgı yada bıtmeye az kaldıgı ıcın reklam gelırlerınde sert duzusler olur bu olaya ben youtube de yaklasık 3 seneden beri varım ve bu olay hep boyle olmustur olayın özu 4. Portalda ve 1. Portalda reklam gelırlerı dusuktur ha dıyeceksınız 1. Portalda neden dusuk cunku reklam anlasmaları ılk 3 ayda tam olarak oturmadıgından gelırler dusuk olur benım gecen aydakı ızlenımlerım bır oncekı aydan daha fazla fakat gelırım daha dusuk.bu olayı kafanıza takmayın her sene sonu ve bası bu olay bu sekılde yanı kımsede sorun yok endıse etmeyın bol kazanclar ınsallah sorunuzu yanıtlamısımdır

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

Subat yada en gec mart ortalarında her sey yoluna gırer ve eskı kazancınıza devam edersınız...

Ne portalı hocam :). Kasım Aralık YouTube'un en fazla kazandırdığı aylardır. Hatta geyik yaparlar YouTube cebindeki fazlaliklari dağıtıyor diye

Ne portalı hocam :). Kasım Aralık YouTube'un en fazla kazandırdığı aylardır. Hatta geyik yaparlar YouTube cebindeki fazlaliklari dağıtıyor diye

Doğru. Ekim,Kasım ,Aralık youtube’un mübarek üç aylarıdır. Hatta aralık sonu youtubera bir özgüven bir cesaret gelir şaşırırsın. Ama aynı adamı ocakta gör fısss :D

aynen ayın ilk haftasında ben de bu durumdan muzdaribim

Arkadaşlar ben dizi çalışıyorum bir hint dizisi buldum bgmg yüksek diye geçtim çünkü bayay yüksek sanrısam 4 dolar civarındaydı son hatırladığııma göre neyse telifsiz buldum şanslıyım :D kanal kapanma riski yok neden diceksiniz çünkü bu diziyi 3 yıldır yapan bi kanal daha var aynı şekilde hatta 2-3 tane bende 4.sü oldum izlenmeler güzel geliyor fakat bgmg 0.38 - 0-55 türk dizileri 0.80 1 tl arası değişiyodu bgmg yüksek fakat reklamlar bitti sanırım anlayamadım çok düşüş yaşadım

arkadaşlar son günlerde %70 civarı düşüş var bende sizde de durum aynı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri