Ses Engeli Geçme - Ağustos 2016

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Risk teşkil ettiğinden kaldırılmıştır. İlginiz için teşekkür ederim :) İyi çalışmalar herkese

Son düzenleme:
forumda paylaşımlar basladı umarım daha cok paylasım olur. milletimiz cok bencil benden baskası bilmesin, tüm paraları ben kazanaym diyo :D

eyv bende suan bunla ugrasıyordum 120 ile geçmiştim 110 yapayım o zaman :D

Bu iş için ekibimle 3 hafta uğraştık videontide :)
Malesef yakında kapanacak gibi bu yöntem yeni arayışlara geçeyim.

ajanlar gelecek konuyu kaldırın çabuk ama bu benim yöntemimdi fixleyeceksiniz bak yöntem kalmıyo sonra bla bla bla cılar gelmeden kayedeyim bari işte forumun gerçek amacı bu yaşasın paylaşım ruhu teşekürler :)

Sağol tahircim :D Her içerikte işe yaramıyor arkadaşlar burdan üretin diğer içeriklere

hocam taktikleri bilerek işe yaramaz hale getirmek için konu açmaktan vazgeçin bence. :) Burada paylaşılan her taktik ilk güncelleme ile patlıyor. Biraz empati kurun ya. Sizin bu ''sözde'' cömertliğiniz az vakit sonra bu işi tamamen biterecek arkadaşlar bilginize. ;) Forumda bu açıkları bilerek google ya da youtube bildiren tipsizler mevcut biraz dikkatli olsak mı artık?

Son düzenleme:
Arkadaşlar şunu algılayın artık.

Bu tarz yöntem paylaşımları ilk güncellemede fixlenmesi anlamını taşır. Bundan YÜZDE YÜZ emin olun. Onlarca şey geldi başımıza artık akıllanın.

Ya forumda cirit atan veletlerin etkili biçimde şikayet yollarını bilerek ihbar etmeleri ya da haddinden fazla yığılma sonrası google tarafından farkedilmesi sonucu bu yöntemler fixleniyor.

Siz bunu paylaşarak kahraman olmuyorsunuz ya da biz bu tarz ince yöntemleri paylaşmayarak kendimize müslüman olmuyoruz.

Akıllı hareket edin.

Böyle gelipte hönk diye yüzde bilmem kaç yüzde bilmem kaç yazarsan bu yöntem fixlenir. Bunun yerine amacın insanlara fayda sağlamaksa, ton ayarlaması ve efekt işe yarıyor dersin herkes farklı dozlarda kendine göre bi sistem oturtur ve böylece fabrika üretimi içerik çıkışını engellemiş oluruz, dikkat çekmeyiz.

Bu yöntemleri paylaşanların çoğu zaten farklı şekilde geçebiliyordur. Kullanmadığı yöntemi paylaşıyor. Ancak kendisinin kullandığı diğer yöntem burada paylaşılırsa o zaman görürsün kendi yöntemi paylaşıldı diye ortalığı yıkarlar. Artık youtube da ekmek aslanın ağzında biraz uğraşan herkes bir şekilde engel geçebiliyor. Artık beleşçiliği bırakıp kendiniz yeni yöntemlerini aramalarının zamanı geldi de geçiyor. En güzeli yönetimin taktik paylaşımını yasaklaması sonuçta burada google yalakalarının cirit attığını onlarda biliyorlar. Bazıları diyor bu taktikleri yabancı forumlarda da paylaşan çok oluyor. Ancak oradaki herkez kendi ekmeğinin derdinde bizim milletimiz gibi google a yalakalık yapmakla uraşmıyorlar.

Son düzenleme:
Öncelikle şurada yazdığım yöntem güncel kullandığım yöntemdir. Haklısınız aslında forumda böyle şeyler paylaşmamak en mantıklısı. Ytpara'da o zaman günlük sohbet ve muhabbet konularına devam edilsin. Zaten ilk ve son olacak bu şekildeki paylaşımım. Söylediklerinizdede haklısınız bir yandanda ne diyeyim

arkadaşlar ses engeline takılıyorum videoentide ayar varmı engel geçmek için ? özelden yardımlarınızı bekliyorum inş :)

[MENTION=9721]samet142[/MENTION] [MENTION=31410]moneydad[/MENTION]

Konu sahibi arkadaş acaba bana özelden atman mümkünmü ben yetişemedim Benimd e kullandım ses geçme yöntemi fixlenmiş 3-5 gün ses engeliiçin uraştım ama bir sonuç elde edemedim

Buradan yazılıp herkes faydalansa ne gibi sorun olur sonuçta videonti programı incelenipmi fixlenir?
Pm istemeyin lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri