- - SeS Eşleşeni Geçme - -

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hemen hallediyim arkadaslar kusura bakmayın...

hocam linki alt kısımlara alın spoiler açısından.. üye olmayan kişiler bakamasın diye..
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION]

tesekkurlerde yukleyecek baska yer bulamadınmı
Bu bağlantı güvenilir değil

Firefox tarayıcısının güvenli olarak Google konumuna bağlanmasını istediniz, ancak bağlantınızın güvenli olup olmadığını doğrulayamıyoruz.

Normalde, güvenli olarak bağlanmayı denediğinizde, bağlanılmak istenen site gerçekten doğru yere gittiğinizi kanıtlayacak olan güvenilebilir kimlik bilgisi sunar. Ancak bu sitenin kimliği doğrulanamıyor.
Ne yapmalıyım?

Genelde bu siteye hiçbir sorun yaşamadan bağlanabiliyorsanız, bu kez bir başka kişi siteyi taklit ediyor olabilir, dolayısıyla devam etmemelisiniz.

Bu site, Firefox tarayıcısının kendisine yalnızca güvenli olarak bağlanabileceğini belirtmek için HTTP Sıkı Aktarım Güvenliği (HSTS) kullanmaktadır. Sonuç olarak, bu sertifika için istisna eklenemez.

eline sağlık hocam ama ben bu kadar kolay geçileceğini sanmıyorum
deneyen birileri olursa yorum yaparsa sevinirim
inş sorunsuz geçiyordur

oldu mu arkadaşlar? bi bakın . çıkmam gerek gelicem 1 saate

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Kullandığın ses düzenleme programının adı nedir ?

eline sağlık hocam ama ben bu kadar kolay geçileceğini sanmıyorum
deneyen birileri olursa yorum yaparsa sevinirim
inş sorunsuz geçiyordur

hocam bu şekilde ses olmasına rağmen videoya ses ekleyin dediği bile oluyor. sadece , sesin kısıklıgını ve desibeli eşleşen gecebilecek seviye ve izleyiciyi zorlamıcak seviyede balance etmek lazım

hocam resimleri büyüttüm ama yine okuyamadım . Deneyen arkadaşlar olacaktır mutlaka dönüş yaparlar olumlu ya da olumsuz.

hocam bu şekilde ses olmasına rağmen videoya ses ekleyin dediği bile oluyor. sadece , sesin kısıklıgını ve desibeli eşleşen gecebilecek seviye ve izleyiciyi zorlamıcak seviyede balance etmek lazım

hocam resimleri büyüttüm ama yine okuyamadım . Deneyen arkadaşlar olacaktır mutlaka dönüş yaparlar olumlu ya da olumsuz.

Sağ taraftaki şarkıyı kaldırın gözükmüyor mu ?
toplam 16 tane ses eşleşeni.2 Saatlik bir film bu.
Senin anlattığın yöntem her videoda, kategoride çalışmayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri