Ses eşleşeni geçmek

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar şimdi gördüğüm bir video var tabi aynı videoyu pek çok kişi yüklemiş çerçeve eklemişler görüntü eşleşeni geçmek için olmuş ancak seste hızlandırma vs.. hiçbirşey yok aynı ses.Bu ses eşleşenini nasıl geçiyolar ben geçemiyorum?

camtasia ile clip speed e 109 110 yap geçersin

Bir klibi camtasia recorder ile görüntüyü 240p yapıp ve küçük bir şekilde kaydetmiştim sesi %140 yapmama rağmen 1 aylık para kazanma engeli koydu eğer aynı şeyi tekrarlamam halinde.Bu arada bahsettiğim videodaki seste hiçbir oynama yoktu aynı ses.

Bir klibi camtasia recorder ile görüntüyü 240p yapıp ve küçük bir şekilde kaydetmiştim sesi %140 yapmama rağmen 1 aylık para kazanma engeli koydu eğer aynı şeyi tekrarlamam halinde.Bu arada bahsettiğim videodaki seste hiçbir oynama yoktu aynı ses.

frekanslarıyla oynayacaksın.

video yavaşlatmada yapmış olabilir seste değişiklik olmaz sadece yavaşlatırsa biraz yavaş konuşuyo hissi verir hızlandırısada hızlı konuşuyo hissi verir çok fazla belli etmez camtasiadaki gibi sesi yavaşlatınca sesin kalınlaşması veya hızlandırınca sesin incelmesi gibi problemler olmaz

frekanslarıyla oynayacaksın.

Nasıl?Eğer bahsettiğin 8 bit 16 bit falansa yapmıştım genede olmadı :(

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

Arkadaşlar yardım edin bu yüzden para kazanamıyorum :(

Son düzenleme:
ses üzerinde hiçbi oynama yapmadan youtube üzerinde geçenler var

bug var mıdır bilmem de speed eklemeden de geçenler var. frekanslarıyla oynuyorlar ayrı bir program var onun için, forumda konusu vardı fakat zahmetli biraz. :)

bug var mıdır bilmem de speed eklemeden de geçenler var. frekanslarıyla oynuyorlar ayrı bir program var onun için, forumda konusu vardı fakat zahmetli biraz. :)

Hocam bahsettiğiniz programın adı nedir?Ve bu programla ilgili youtube da nasıl eşleşen geçilir diye bir video var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri