Ses Eşleşeni Problemi

• Kullanıcı AttackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

AttackeR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar videolar ses eşleşeni veriyor fakat önceden eşleşen müzigi kaldırabiliyodum artık bu secenek yok
sadece itiraz edebiliyorum bundan dolayı sesi müzigi hangi programla belli bi kısmını silebilirim yada daha basit bi yöntemi varmı

camtasia ile o dakikanın saniyenin sesini kısabilirsin silmiş olursun

düzenle seçeneğinden gir ses bölümüne.

Bende az önce kaldırdım sesi ama kaldıramadık diye uyarı geldi.Orjinale dön dedip kalktı eşleşen saçmalıkç

aynen artık kalkmıyo ses. ben youtube free müziklerinden üstüne ekliyorum öyle geçiyor

Y5kBR2.png

bazılarında kaldırıyor bazısında kalıyor 100 video civarı video denedim 30-40 tanesinde kaldırdı diğerleri kaldırılamadı video göre değişiyor

Hocam Duzenle kisminda ses diye birsey yoksa demekki daha once kaldirmayi denemissiniz.

bazı videolarda sesi kaldırma seçeneği çıkmaz. Bazılarında çıkar sesi kaldır seçeneği çıkmadığı zaman video düzenleyicisinden veya camtasia ile tekrardan düzenleyerek videoyuyu koyabilirsin.

Sesi kaldır dedikten sonra yt sesi kaldıramadık derse biraz bekleyin düzelir.

arkadaşlar ben 10 dakika önce 5 tane müzik kaldırdım.youtube güncellemeden sonr düzeltmiş galiba. yalnız biraz sabırlı olun şarkıyı kaldır dedikten sonra biraz zaman geçince tekrar şarkıyı kaldır çıkıyor. biraz daha beklerseniz şarkı kalkar. yani sonuç

Biraz sabırlı olun

müziklerin kaçıncı dkda başladığını öğrenmenin bir yöntemi varmı youtube a atmadan :D

Artık şarkı kaldırmada sıkıntı olabiliyor. Camtasia'dan sesi kapa o dakikalarda.

Arkadaşlar çoğu video da ses eşleşeni kaldırma bölümü vardır. Bazen istisna oluyor kaldıramıyorsunuz ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri