Ses kaydı için yardım gerekli arkadaşlar.

• Kullanıcı thetex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

thetex

Kayıtlı Üye
Herkese selam,

Arkadaşlar ses kaydı yaparken arkaplanda tıssss diye sürekli bir ses oluyor.
Daha kaliteli ses kaydı için neler yapmam gerekli.
Laptop kullanıyorum. Usb ses kartı falan mı almalıyım ?
Sesim gayet düzgün cızırtı yok ama arka planda sürekli tıssss diye bir ses var. O sesi yok etmek istiyorum.
Önerileriniz bildikleriniz varsa yardımcı olurmusunuz.

bilgisayar al (istersen) - logitech kulaklık mikrofon al kaliteli = müthiş ses

Mesela gameplay kanalı olan arkadaşlar nasıl yapıyor bu işi. c1 mikrofon dediğiniz bayağı stüdyo mikrofonu gibi bişey.
O boşluk sesi olmasa sesim gayet net geliyor. Tek sorun o tıss sesi.
Usb ses kartı iş görür mü var mı tecrübe eden ?

M-audio vs bahsettiğiniz cihazlar çok pahalı şeyler.
Düzgün sade bir ses kaydı için bu kadar para çok diye düşünüyorum. Bir çaresi yok mu ?

hocam sadece sesinizi koymayın üzerine bi şarkı gibi bişey atarsanız o ses yok olur

ben yeni bir mikrofon aldım condenser, bende de kayıtta nnnn diye bir ses geliyordu manyetik sesi, laptobun şarj kablosunu çıkardım kesildi. muhtemelen manyetik bir alıcı var ortamnda

Mesela gameplay kanalı olan arkadaşlar nasıl yapıyor bu işi. c1 mikrofon dediğiniz bayağı stüdyo mikrofonu gibi bişey.
O boşluk sesi olmasa sesim gayet net geliyor. Tek sorun o tıss sesi.
Usb ses kartı iş görür mü var mı tecrübe eden ?

M-audio vs bahsettiğiniz cihazlar çok pahalı şeyler.
Düzgün sade bir ses kaydı için bu kadar para çok diye düşünüyorum. Bir çaresi yok mu ?

Kankaaa , denetim masasına gir ses de , kayıt sesini düşür biraz , pc ortamın sesini alıyodur.

Herkese selam,

Arkadaşlar ses kaydı yaparken arkaplanda tıssss diye sürekli bir ses oluyor.
Daha kaliteli ses kaydı için neler yapmam gerekli.
Laptop kullanıyorum. Usb ses kartı falan mı almalıyım ?
Sesim gayet düzgün cızırtı yok ama arka planda sürekli tıssss diye bir ses var. O sesi yok etmek istiyorum.
Önerileriniz bildikleriniz varsa yardımcı olurmusunuz.

hocam sadece sesinizi koymayın üzerine bi şarkı gibi bişey atarsanız o ses yok olur

kardeşim arkadaş haklı masrafa girmene gerek yok. Belki pcn üzerinden bi kaç ayar yapılarak düzletilebilir. ama arkaya ufaktan bi müzik. herşey tamam olur. Örnek bi video da atayım;
http://www.youtube.com/watch?v=lyEbSCfwDHc

Bence o sesi laptop dan kayıt ettiğin sürece o sesten kurtulamazsın. Çünkü o ses muhtelemen laptobun fan sesidir.
Ayrı mikrofonlu kulaklı 20 30 Tl lik ürünler işini görür.

Tıss dediğine göre tiz bir ses geliyor bu da fandan olmadığını gösteriyor bence..Ses denetiminden mikrofon artırma açıksa kapat(tikini kaldır) kapalıysa mikrofon kayıt sesini oldukça düşür..Bunların dışında 60-70 liran varsa adam akıllı bir kulaklık al kafan rahat olsun

laptop ile kayıt alıyorsan, şarj aletinin jakını çıkar, felaket parazit yapar

Manyetik alan oluşturur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri