Sesden Anlayanlar Bakabilirmi

• Kullanıcı kindersaft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

kindersaft

Kayıtlı Üye
ses kaydı yaparken garip sesler cıkartıyorum agzımdakı tukuruk sesımı yada baska bıseymı anlıyamadım mıkrofondan uzak yakın kayıtyapmayı denedım hatta ses yalıtım sungerı alıp mıkrofon ıcın kucuk bır kabın bıle yaptım ama olmuyor nedır bu sorunun kaynagı bulamadım

aslında youtube a yukledıgım bu vıdeoyu10 15 sanıye bakarsanız sorunumu daha ıyı anlıyacaksınız
https://www.youtube.com/watch?v=NH58QEMoyvI

mikrofon olarak M Audio microphone kullanıyorum pop filterda kullanıyorum
elimde içerik oldugu halde bu sorun yuzunden vıdeo yapamıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 10:18 ----------

Eeeeeeyyyyyyy YtPara üyeleri Abilerim Kardeşlerim aranızda stüdyosu olan sesden anlayan yokmu ?

Aynı sorun bende de oluyor pc mik kullanıyorum ama programda oraların sesini kısıyorum yada diliyorum ama mik ayarlarından mik bassı 0 yaptım nerdeyse o sesler kayboldu.

Aynı sorun bende de oluyor pc mik kullanıyorum ama programda oraların sesini kısıyorum yada diliyorum ama mik ayarlarından mik bassı 0 yaptım nerdeyse o sesler kayboldu.
acaba sızdede sorun agızdakı tukurukmu bır kac gundur bayagı arastırma yaptım ama bır cozum yolu bulamadım ses kaydı yapmadan agzımın ıcını pamuk ve peçeteyle ıyıce kuruladım belkı bır faydası olur dıye ama buda fayda etmedı
herkesın agzında tukuruk var ama yt kanallarının hıc bırınde bu tur bır sesle karşılaşmadım

ses herhangi bir mixerden v.s geçiyor mu? genelde sesler dışarıdan bir kaynak aracılığı ile alınır; bu mikrofon da olabilir, ceptelefonu da... ve daha sonra mixerde h/m/l basılır. kazançlar yükseltilir ya da alçaltılır. mikrofonun kalitesi doğal olarak sesin kalitesini belirler. piyasada bulunan çoğu sünger kayıt için yetersiz. profesyonel ses süngeri kullanmalısınız. mixer kullanmadığınız için mesafenizi ve sesin kazancınızı ayarlamadığınızdan dolayı ses böyle çıkıyor. sesi bir kaynaktan geçirirseniz hiçbir sorununuz kalmayacaktır.

ses herhangi bir mixerden v.s geçiyor mu? genelde sesler dışarıdan bir kaynak aracılığı ile alınır; bu mikrofon da olabilir, ceptelefonu da... ve daha sonra mixerde h/m/l basılır. kazançlar yükseltilir ya da alçaltılır. mikrofonun kalitesi doğal olarak sesin kalitesini belirler. piyasada bulunan çoğu sünger kayıt için yetersiz. profesyonel ses süngeri kullanmalısınız. mixer kullanmadığınız için mesafenizi ve sesin kazancınızı ayarlamadığınızdan dolayı ses böyle çıkıyor. sesi bir kaynaktan geçirirseniz hiçbir sorununuz kalmayacaktır.
adobe auditionu acıp duz bır kayıt yapıyorum usb bır mıkrofon kullandıgımdan mixer kullanmıyorum bu sesler herkesde cıkıyor ozaman ama temızlıyorlar bır sekılde oylemı

adobe auditionu acıp duz bır kayıt yapıyorum usb bır mıkrofon kullandıgımdan mixer kullanmıyorum bu sesler herkesde cıkıyor ozaman ama temızlıyorlar bır sekılde oylemı

Mikrofondan miksere geçen ses bilgisayar ya da kayıtçıya kayıt edilir. Sizce ses kötü gelse o ses kayıt edilip yayınlanır mı? Sesi en temiz şekilde almak için uğraşılır. Bunun için +48v phantom kullanılması tavsiyemdir. Sesin uygun ortamda yapılmaması, mikrofonun kalitesiz olması ve kayıtçının doğru tercih edilmemesi sesi bozan başlıca nedenlerdir. Ben televizyonda çalışırken bırak dip sesi en ufak bir çıt ses bile gelmezdi. Demek ki kayıt iyi ortamda ve iyi ekipmanla yapıldığında istenilen sonuca ulaşılabiliyor.

Mikrofondan miksere geçen ses bilgisayar ya da kayıtçıya kayıt edilir. Sizce ses kötü gelse o ses kayıt edilip yayınlanır mı? Sesi en temiz şekilde almak için uğraşılır. Bunun için +48v phantom kullanılması tavsiyemdir. Sesin uygun ortamda yapılmaması, mikrofonun kalitesiz olması ve kayıtçının doğru tercih edilmemesi sesi bozan başlıca nedenlerdir. Ben televizyonda çalışırken bırak dip sesi en ufak bir çıt ses bile gelmezdi. Demek ki kayıt iyi ortamda ve iyi ekipmanla yapıldığında istenilen sonuca ulaşılabiliyor.
skype kullanıyorsanız bır kac soru sormam munkunmu 3 4 dk surmez

Sorun ettiğiniz söz konusu sesler s-ş gibi parlak sesler mi acaba? Eğer öyleyse bildiklerimi paylaşabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri