Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam youtube'un motor olduğunu unutmayınVe kendinizi fazla kaptırmayın
iyi eğlenceler ..
Bunun ilacı zaman. Zamanla unutursun.
Her şeyim Youtube demişsin Youtube daha çok üzüyor bizi hemen ayrılıyor bizden. Geri dönmeye çalışsak cevap bile alamıyoruz. Hiç affetmiyor çok vicdansız direk unutuyor. Kızın sana seni sevmiyorum demesi Youtube'nin sana telif aldın demesi gibi bir şey işte )
eskilerin bir lafı vardır. önce iş sonra aş sonra eş![]()
Olsun kardeşim olsun hem kafanı dinler para kazanırsın hemde birbirinizi özlersinizin hatasını anlayıp geri dönmezse günlük 500 tl kazandıran kanalımı sana vericem![]()
Sagol hocam
Sevgili derttir sıkıntıdır paradır.Para olmayınca hiç bi kız durmuyor yanında
tip v.s pekte önemli degil (şahsi görüşüm)
uzun süre bende istemicem
Hiç ilgilenemiyordum youtube ile hocam vaktim olmuyordu kız yüzünden
özgün fikirlerim var onları hayata geçircem . Hep engel oluyordu bana eski kız arkadaşım. manevi olarak 1 yılım çöpe gitti . maddi olarakta zarardayım.
sonuç kocaman sıfır
o laf "iş aş haydar baş" değil miydi![]()
hocam geçmiş olsun öncelikle büyük masraflardan kurtulup kâr dönemine girmiş bulunmaktasınız. bundan sonra paranız cebinizde kalacak ve daha fazlası olacaktır youtube sayesinde bende ayrıldım çok mutluyum şuan o yüzden hiç takmayın özgün fikirlerinizde bol şans
---------- Mesaj saat 21:52:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:15 civarında gönderildi. ----------
aynı şey benim içinde geçerli midönmezse vercen mi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.