Sevgilimden ayrıldım artık herşeyim youtube

geçmiş olsun kardeşim,
sıkıntı yapacak bişey yok gelip geçici işler 18 yıldır sevgilimiz yok haahhaa :D
tabi istemediğim için :)

bol kazançlar.

doğru yolu bulmuşsun.yt işini yap ,paranı kazan ,doğru kişiyi bulursun zaten.

hocam youtube'un motor olduğunu unutmayın :D Ve kendinizi fazla kaptırmayın :) iyi eğlenceler ..

Bunun ilacı zaman. Zamanla unutursun.
Her şeyim Youtube demişsin Youtube daha çok üzüyor bizi hemen ayrılıyor bizden. Geri dönmeye çalışsak cevap bile alamıyoruz. Hiç affetmiyor çok vicdansız direk unutuyor. Kızın sana seni sevmiyorum demesi Youtube'nin sana telif aldın demesi gibi bir şey işte )

eskilerin bir lafı vardır. önce sonra sonra ;)

Bunun ilacı zaman. Zamanla unutursun.
Her şeyim Youtube demişsin Youtube daha çok üzüyor bizi hemen ayrılıyor bizden. Geri dönmeye çalışsak cevap bile alamıyoruz. Hiç affetmiyor çok vicdansız direk unutuyor. Kızın sana seni sevmiyorum demesi Youtube'nin sana telif aldın demesi gibi bir şey işte )

Hiç ilgilenemiyordum youtube ile hocam vaktim olmuyordu kız yüzünden
özgün fikirlerim var onları hayata geçircem . Hep engel oluyordu bana eski kız arkadaşım.

Son düzenleme:
Olsun kardeşim olsun hem kafanı dinler para kazanırsın hemde birbirinizi özlersinizin hatasını anlayıp geri dönmezse günlük 500 tl kazandıran kanalımı sana vericem :D

hocam geçmiş olsun öncelikle büyük masraflardan kurtulup kâr dönemine girmiş bulunmaktasınız. bundan sonra paranız cebinizde kalacak ve daha fazlası olacaktır youtube sayesinde bende ayrıldım çok mutluyum şuan o yüzden hiç takmayın özgün fikirlerinizde bol şans

---------- Mesaj saat 21:52:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:15 civarında gönderildi. ----------

Olsun kardeşim olsun hem kafanı dinler para kazanırsın hemde birbirinizi özlersinizin hatasını anlayıp geri dönmezse günlük 500 tl kazandıran kanalımı sana vericem :D

aynı şey benim içinde geçerli mi :D dönmezse vercen mi :D

Sagol hocam
Sevgili derttir sıkıntıdır paradır.Para olmayınca hiç bi kız durmuyor yanında
tip v.s pekte önemli degil (şahsi görüşüm)
uzun süre bende istemicem

Katılmıyorum sana. Senin bulduğun kız böyleymiş demek ki. Belki de sinirlerin taze ondan böyle konuşuyorsun. Kendine uygun sevgiliyi bulamamışsın demek ki. Seni gerçekten seven bir kızı anlaman-bilmen-hissetmen gerekir ve onunla ilişki kurmalısın. Gidip sadece güzel diye kızla çıkarsan böyle sonuçlarına katlanman gerek :)
Benim param yokken kız arkadaşım vardı. Para falan umrumuzda değildi öyle belki de lise yılları olduğundandır ama her yaşta böyle kızlar bulunacağına inanıyorum. Şuan para var kız yok mesela :)

Hiç ilgilenemiyordum youtube ile hocam vaktim olmuyordu kız yüzünden
özgün fikirlerim var onları hayata geçircem . Hep engel oluyordu bana eski kız arkadaşım. manevi olarak 1 yılım çöpe gitti . maddi olarakta zarardayım.
sonuç kocaman sıfır

Kocaman 0 değildir sonuç, emin ol çok fazla tecrübe edinmişsindir. Bak benim çok güzel bir kanalım kapandı çok iyi para gelen, kapanınca kafayı yeme derecesine geldim her şeyimi kaybetmiş gibi hissettim ama şimdi daha dikkatliyim her konu da. Baya tecrübe edindim yani.

Hep bana engel oluyordu demişsin kızlara çok fazla yüz verince tepene çıkıyorlar. Benimle çıkmak isteyen biri de vardı. Sevmiyordum açıkçası onu her gün mesaj atardı falan neyse bununla az konuşmaya başladım yüz verdim diyeyim tepeme çıktı bu sefer :) Yani ona onsuz da yapacağını her zaman hissettirmen gerekir. Kızlar çabuk sıkılıyor böyle romantik erkek tiplerinden bence :) Zaten bunu artık etkiledim onu elde ettim diye mi düşünüyorlar nedir tam psikolojiyi bilemiyorum ama durum böyle. Her şeyin fazlası zarar yüz vermeninde ;)

Üstad sıkma canını, parayı bulunca istediğin gibi kızı bulursun boşver.Baksana sana dertten başka birşey vermiyormuş.

Gecmis olsun kardesim.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam geçmiş olsun öncelikle büyük masraflardan kurtulup kâr dönemine girmiş bulunmaktasınız. bundan sonra paranız cebinizde kalacak ve daha fazlası olacaktır youtube sayesinde bende ayrıldım çok mutluyum şuan o yüzden hiç takmayın özgün fikirlerinizde bol şans

---------- Mesaj saat 21:52:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:15 civarında gönderildi. ----------

aynı şey benim içinde geçerli mi :D dönmezse vercen mi :D

sanada yıllık 5 tl kazandıran kanalımı verecem söz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri