Sevgilimden ayrıldım artık herşeyim youtube

arkadaşa ayıp olmasın ya..
Hocam kafan dağılsın diye konunun akıbetini değiştirdim kusura bakma ! Takma kafana geçer hepsi

aynen konu dağılmasın hocam özet geçmek gerekirse; bir önceki sevgilinizi düşünün ondada unutamam bunu demişsinizdir fakat unuttunuz ;)

Unutmak istiyorsan hemen yeni bir sevgili bul gerisi palavere

youtub eiş doğru seçim çünkü fazla paran olacak ve ülkemizde paraya tapan kızlar olduğu için sevgilinde olur kardeşim üzülme boşuna değmezmiş de geç

Oneml olan dogru kisiyi bulmak. Paran yok diye yaninda olmayacaksa paran varkende olmasin bi zahmet.

Olsun kardeşim olsun hem kafanı dinler para kazanırsın hemde birbirinizi özlersinizin hatasını anlayıp geri dönmezse günlük 500 tl kazandıran kanalımı sana vericem :D

Herkez aynı şeyi söylüyor . Pişman olup seni arıcak diyor en yakın arkadaşları bile
ama artık ben o agır laflardan sonra birlikte olmam . Teklifin için sagol hocam :)
teşekkür ederim

Herkez aynı şeyi söylüyor . Pişman olup seni arıcak diyor en yakın arkadaşları bile
ama artık ben o agır laflardan sonra birlikte olmam . Teklifin için sagol hocam :)
teşekkür ederim

hayatta edindiğim tecrubelerle ufak bi yorumda ben yapayım

hiç bi şey senden daha kıymetli değil bu hayatta vazgecemediğim tek kadın anamdır gerisi hikaye yeminle..

vayy aşkta kaybedince parada kazanırım deyip youtubeye geldin demek :) bol kazançlar

teşekkür ederim

Ya biz makara yapıyoruz hani senin morelin yerine gelsin yani hiç takma böyle şeyleri dünyanın sonu değil ya sen bak kazandığın paraya gerisi gelir zaten

Yorum yapan tüm degerli üyelere teşekkür ederim. İyiki varsınız . Yüzünü bile hiç görmedigim tanımadıgım insanlar moral veriyor buda beni çok duygulandırıyor iyiki aranızdayım çok teşekkür ederim

Random güldüm ilk okuduğumda. Hayırlısı be kardeş. Aşkta kaybeden işte kazanır, doğru yoldasın.

Sen bi de beni gör :), aşktada kumardada yutuptada kaybediyorum nasıl olucak bu iş (:.

Sakince kapat bilgisayarı, çık dışarı kardeşim. Dostlarınla irtibat kur hemen buluş, sohbet et rahatla. Fazla kapılma youtube, moutube olayına.

Hayat dışarıda ;) Geç olmadan tamamen ömrünü bilgisayar başında geçirme. Herşey için geç olduğunda çok pişman olursun. Ara kız arkadaşını yada mesaj çek "Herşeye rağmen seni çok seviyorum." de tekrar eskisi gibi hayatın düzelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri