Sevgilimi kaybettim 1 hafta kadar önce yardiminiza ihtiyacim var

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Hepiniz acimda birlestiniz sagolun hepiniz bir an aci duydu benim gibi
lütfen sevdiklerimizi kirmayin zamaninizi yasayin
su whatsaap acik eski mesajlari okuyorum
her sabah uyandiginda 3 öpücük atardi simdi ise son görülme zamani yaziyor.
degerini bilin sevgililerinizin eslerinizin.
su yalan dünyada birbirinizi kirmayin ne güzel birlestiniz flagdir telifdir. olmucak seyden kavgadir etmeyin.

Allah rahmet etsin .Sana , ailesine ve yakınlarına sabır versin . Ölenin arkasından bizde gitmicek olsak o acıya dayanılmaz ama ölüm var : hepimiz gidicez aynı yere. Allah orda kavuştursun insallah.

6 yıl karşılıksız sevgi çektim bende hocam çok kötüydü ama bunun kadar kötü olamaz başınız sağolsun allah sabır versin

İlk okuduğumda ayrıldığınızı düşünüp mecazen böyle bir cümle kurduğunuzu düşündüm, sonradan farkettimki vefat nedeniyle ayrılmışsınız. Zor bi durum gerçekten düşünüyorumda, sana Allah sabırlar versin, vefat eden kişininde mekanını cennet etsin...

Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun hocam, site konusunda yardimci olurum pm atman yeterli

Başınız sağolsun hocam. Ne diyeceğimi bilemedim valla. İçim bir garip oldu. Buraya ne yazsak boş. Allah sabır versin.

Aynı düşünceleri bende yaşadım hocam içim bir buruk oldu. Allah arkadaşımıza ailesine ve sevgilisinin ailesine sabırlar versin. Allah en kötüleri bile böyle zorlu sınamaz inşallah.

Nemli bir fatiha zarfladım
22mart diye pulladım dualarla yolladım…
Düğünün mübarek olsun
Vuslatın mübarek olsun
Duvağını melekler açsın sevdiğim…

Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun hocam zor bi durum valla :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başın sağolsun kardeş, Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin :(

Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun

Başın sağolsun kardeş. Allah sabır versin, ne desek ne yazsak gerçekten boş. Manevi destekçilerin olarak her zaman seninleyiz.

Başınız sağolsun kardeşim, empati şuan beni kahrediyor, Allah sabır versin, kelimeler kifayetsiz, göz yaşı döküyorum şuan, siz de dökün, insan duyguları ile var, bir gün hepimiz kavuşacağız yine, zamansız kayıpların acısı çok daha ağır oluyor, Allah geride kalanları vakitsiz almasın yanına ve sabır versin, anısını yaşatın hocam, salmayın kendinizi eminim o bunu istemezdi, saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri