37 Yaşına kadar tabiri caizse it gibi çalıştıktan sonra 2 sene evvel alıp sırt çantamı düştüm yollara. Geçen sene Köln'e yerleşmeye karar verdim. Bir yılda aptallık edip hiç Almanca öğrenmedim. Bugün vizemi yine uzatmak için gittiğimde hemşerim bu kadar misafirlik yeter, hadi Almanca kursuna dediler
960 Saat ders alacağım.
Ama güzel şehir, yaşanası bir şehir.
Hohenzollern Köprüsü
Denizi olmasa da Ren Nehri kıyısı Alsancak Kordonu'nu aratmıyor
Hohenzollern Köprüsü (Aşk kilitleri) Köprüye kilidi takıp anahtarını suya atıyoruz (ben yapamadım ama daha)
22'den sonra alkol alamazsın derdi yok, hatta her yerde içecek birşey bulabilirsin. Ben bunu tercih ediyorum, 4,50 Eu fıçısı, en kral barda bir bira 1,50 Eu, Su 3 Eu
Bu amcada Köln'ü gelecek tehlikelerden koruyan 4 atlıdan birisi.
Gelirseniz tavsiye derim buranın şarabı süper.
Buranın Ayı bir garip renkli neden bilemedim.
Yine takılacak güzel bir yer, özellikle hafta sonları
Nehirden geçen yük gemilerinden birisi
Yine Hohenzollern Köprüsü ve Karşıda Meşhur Dom Katedrali
Nehir her zaman böyle tertemiz akmıyor, çoğu zaman gri veya çamur akıyor, kaç ülkeden geçiyor malum.
Ama güzel şehir, yaşanası bir şehir.
Hohenzollern Köprüsü
Denizi olmasa da Ren Nehri kıyısı Alsancak Kordonu'nu aratmıyor
Hohenzollern Köprüsü (Aşk kilitleri) Köprüye kilidi takıp anahtarını suya atıyoruz (ben yapamadım ama daha)
22'den sonra alkol alamazsın derdi yok, hatta her yerde içecek birşey bulabilirsin. Ben bunu tercih ediyorum, 4,50 Eu fıçısı, en kral barda bir bira 1,50 Eu, Su 3 Eu
Bu amcada Köln'ü gelecek tehlikelerden koruyan 4 atlıdan birisi.
Gelirseniz tavsiye derim buranın şarabı süper.
Buranın Ayı bir garip renkli neden bilemedim.
Yine takılacak güzel bir yer, özellikle hafta sonları
Nehirden geçen yük gemilerinden birisi
Yine Hohenzollern Köprüsü ve Karşıda Meşhur Dom Katedrali
Nehir her zaman böyle tertemiz akmıyor, çoğu zaman gri veya çamur akıyor, kaç ülkeden geçiyor malum.