Seviyorum Bu Şehri!

• Kullanıcı Jaseph
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] sırt çantası ni alıyorum bir gopro birde sony kamera birazda kıyafet geziyorum. TR de işyeri olduğu için business vize aldım. Eşim zaten burada yaşıyor du oturuma çevirdim.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Hocam siz gezi fotoğrafçısıydınız değil mi?Geçiminizi sadece fotoğraf çekerek mi kazanıyorsunuz?Almanya'dan oturum almak kolay değildir nasıl aldınız?Tşkler.

ordan biriyle evlenip çocuk sahibi olmalısınız. aslında saymakla bitmez yeşil pasaport fln daha bir sürü detaylar.

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] sırt çantası ni alıyorum bir gopro birde sony kamera birazda kıyafet geziyorum. TR de işyeri olduğu için business vize aldım. Eşim zaten burada yaşıyor du oturuma çevirdim.

Gerçekten tebrik ediyorum abicim.

Bu yurt dışı gezilerindeki çektiğin videoları kanalıda paylaşıyorsan bakmak isterim açıkcası :)

[MENTION=8274]rey[/MENTION] fotoğraf bende hobi. Geçim kaynağımız tabi ki ayrica var. Eşim zaten Alman. ticari vize ile zir olmuyor

[MENTION=8274]rey[/MENTION] fotoğraf bende hobi. Geçim kaynağımız tabi ki ayrica var. Eşim zaten Alman. ticari vize ile zir olmuyor

Ben bekarsınız diye biliyordum hocam şimdi anlaşıldı :)

[MENTION=8274]rey[/MENTION] Gelirin varsa her türlü alırsın vize. Ben hic bir vize başvurusunda eşimi kullanmadım. Sadece aile birleşimi yaparken mecburen.

[MENTION=8274]rey[/MENTION] Gelirin varsa her türlü alırsın vize. Ben hic bir vize başvurusunda eşimi kullanmadım. Sadece aile birleşimi yaparken mecburen.

Çok güzel şehir insanları da eminim güzeldir bizim genele oranla :)
Siz orada ne işle meşgulsünüz hocam?

Köln maçına gıtıınmı hocam tıklım tıklım dolu stada

[MENTION=10956]ZACAMEDIA[/MENTION] Yok gitmedim maç hastalığım yok

[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] Çalışmıyorum. Iyi kötü gelir var idare ediyorum. Once dil ogrencem.

[MENTION=10956]ZACAMEDIA[/MENTION] Yok gitmedim maç hastalığım yok

01-FC_12_b-226e0f07.jpg

Bende yaklasik 4 yildir Köln'de yasiyorum. Ailem benden daha uzun zamandir buradaydilar ben ise Türkiye'de liseyi bitirip gelicektim. Fakat Köln'ü cok sevdim ve dogup büyüdügüm Bursa'dan lise 3'e gectigim sene liseyi yarida birakip Köln'e yerlesmek istedim (tabi ailemi ikna etmek kolay olmadi). Ilk 1-2 sene cok daraldim sonucta uyun süreci dil ögrenmek, yeni arkadasliklar filan... ama suan tamamen uyum saglamis durumdayim ve Bursa ne kadar memleketim olsa da ne kadar cok sevsem de, nerede mutluysam orada yasamak istiyorum. :)

Bende yurtdışına çıktım. Ama Türkiye'yi hiç bir yere değişmem. ...

Gecen sene Phantasialand'a geldiydim. Köln yakinlarindaydi. Bir ara Köln'ü gezmeye gidecem bakalim nasil bir yermis :) Dortmund'dan selam :)

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] Türkiye güzel bir yer olduğu kesin ama yaşam standartı olarak da olaya bak. [MENTION=12461]cozzas[/MENTION] gel beklerim.

Buda Oğlan bu sene burada 1. sınıfa başladı. Geçen hafta sevgili yaptı, kısmetse ingilizce öğretmenini bana ayarlayacak

:) :) güzel

Hocam almanyada çalısan arkadaşlar var oranın artıuk çivisinin çıktığını söyluyorlar Bir ara benıde merak sardı Türkiyede 20 işe girip çıktım heryerden bir bahane bulup cıktım son olarakda 4 yıl dır burada çalısıyorum ama buradanda çıkmam yakındır Benım avrupa birliği pasaportum var Sizce alsam bavulu gıtsem almanya ya sizce orada başarma şansım varmı yoksa 3.gün gerimi gelirim Fikriniz benim için önemli Teşekkür ederım şimdiden

türk karşıtlarının ırkçılığına maruz kaldınız mı hiç? ya da gerçekten basında gördüğümüz kadar abartılı bir şey yok mu?

türk karşıtlarının ırkçılığına maruz kaldınız mı hiç? ya da gerçekten basında gördüğümüz kadar abartılı bir şey yok mu?

hocam bu sölediğiniz şey şöyle birşey ırkçıların bölgesinde yaşarsan hertürlü şeye maruz kalırsın yaşadıgın bölge bunda çok etken bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri