Sevmediğim bir ilde üniversite okumak*dert içerir*

Reyes

Kayıtlı Üye
merhabalar
yıllardır hayalını kurdugum mesleği istemedıgım sevmedıgım bır ılde kazandım orayı nasıl yazdıgımı ben bıle bılmıyorum yanı daha onceden orayı dolasmıs gormus olsaydım kesınlıkle yazmazdım acıkta kalacagımı bılsem bıle akıl fıkır danısmak ıstıyorum sızlere ne yapayım cok cok canım sıkılıyor 1 haftadır sıkıntıdan yemek bıle yıyemedım resmen zayıfladım yani sıkıntıdan yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı ..
yer osmanıye fakıuşagı
kampus ortamı yok gıbı bısey dağ basında boşverılmıs bır yer
etrafımız dağdan baska bısey degıl
kafe spor salonu sosyal etkınlık adına nerdeyse hıcbırsey yok
lutfen mantıklı bıseyler soyleyın arkadaslar gercekten kafam patlayacak

eğer hayalini kurduğun meslekse kendini sadece okula odakla. insanlar hayallerine ulaşabilmek için neler neler yapıyor sen hayaline ulaşmışsın bu sefer de başka şeylere sitem ediyorsun. hani bi laf vardır .... buldun da kıllısını arıyorsun diye... güzel arkadaşlıklar edin ortam olmasa bile evde takılırsınız arkadaşın olduktan sonra onlarla güzel vakti evde de geçirdikten sonra cafe bar vs gerekli değil. okulu aksatma güzel arkadaşlıklar edin hayalini kovala gerisi önemsiz. bunu 7 sene üniversite hayatı yaşamış biri olarak söylüyorum

tesekkurler arkadaslar ama can sıkıntısına manıdar olamıyorum
aklımda seneye yatay geçiş var

tesekkurler arkadaslar ama can sıkıntısına manıdar olamıyorum
aklımda seneye yatay geçiş var

ilk 2 ay yatay geçiş düşünürsün, sonra arkadaşlarına alışmaya başlarsın. sonra evlere davetler takılmacalar başlar. sonra okulu kırmalar başlar. sonra takılmacaların sayısı iyice artar arkadaşlarda kalmalar vs başlar. sonra evde partiler başlar sonra not ortalaması düşer sonra okul uzar sonra bi bakmışın yatay geçiş derken okul bitmiş :d

Eğer imkan varsa derslerinde yüksek bir ortalama yapıp gelecek sene yatay geçiş yapabilirsin. Sevdiğin bir bölümse muhtemelen ortalaman da yüksek olur. Hocalarınla da konuşmaya çekinme. Yatay geçiş şartlarını, zamanını iyi araştır.

[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] inanmayacaksın ama arkadaslarımın sayısı 2 elın parmak sayısını gecmez
bu gunune kdarda okulu kesınlıkle ekmedım kımseyıde davet edıp /edılmedım ha ama herseyın bır ılkı vardır dogrudur ama okul ıcın bunları yapmayacagım yani
[MENTION=9683]omerfaruk[/MENTION] ınsallah zaten aklımda 1 yıl eve kılıtlenıp yuksek bır ortalama vs ıle aynı bolum baska unı ye gecmek var
ortamı olan bır unı ye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri