Sevmeyin abi sevmeyin

Allah'ın öyle bir ayeti yok hocam. Allah adına laf uydurmayın. Mevlana sözlerini alıyorsunuz ancak çok tehlikeli bunlar. Her gün Türkçe Kur'an okuyan birisiyim, Kur'an üzerinde böyle bir ayet yok. Daha dikkatli olalım.

Bu bir ayet değil mevlananın söylediği bir söz. Uyarınız için teşekkür ederim. Mesajımı düzenledim.

Bu bir ayet değil mevlananın söylediği bir söz. Uyarınız için teşekkür ederim. Mesajımı düzenledim.

Evet Mevlana'nın sözleri, biliyorum. Demek istediğim şu; başkasının sözleri bile olsa onları sanki Allah, Kur'an'da söylemiş gibi ima etmek bana göre çok tehlikelidir. Allah adına söz uydurmak insanlarda farklı bir algı oluşturabilir ve klasik kötülük problemine yol açabilir. Allah kelamı öğrenmek isteyen; Kur'an'ı Türkçe okusun.

kardeşim yazmıyım yazmıyım dedim ama cidden dayanamadım umarım kırılmazsın. bu kadar arabeske bağlaman hakkaten beni senin adına üzdü. kız seni bıraktı diye değil ha senin aşk dediğin şeyin bir süreden sonra yavaş yavaş çarezliğe dönüştüğünü görememenden dolayı üzüldüm. başta aşk olabilir tabiki ama belli bi noktadan sonra kendimizi kandırmaya başlıyoruz büyük bi çoğunluğumuz. hepimiz yaşadık bunu.

Şu soruyu kendine bi sorup dürüstçe cevap vermelisin. bir tek onu sevebildiğin içinmi aşıksın yoksa bir tek o olduğu için mi aşıksın. senin en büyük kozun sandığın o benim herşeyimdi düşüncesi "benim tamamlayanımdı" düşüncesi aslında seni en çok tökezleten şey. bunun farkına vardığın zaman belli bi noktadan sonra bir tek "o" nun olmadığını anlıyosun. yavaş yavaş çevrende yüzlerce "o"ndan görüyosun.

umarım kısa zamanda toparlasın ve sonraki sevgilinle takılırken şu zamanlarını hatırlayıp kendine gülersin :)

şuana kadar bir onubu kadar sevdim be abi

hocam hakkında hayırlısı olsun bende geçenlerde aynı sıkıntılardan dolayı wmaracı forumunda yazmıştım. sıkıntılı bir durum. seni anlayabiliyorum...

En azından saygılı be abi. Ben bundan birkaç ay önce bir konu açmıştım kimseye ettiğinden fazla değer vermeyin diye. Bu kız bana sonradan döndü, onun için otobüslerde günlerce süründüm 1500 kilometre yollar gittim. Ailemsiz cebimde 5-10 TL parayla arkadaşlarımın yanında kaldım ki sırf görüşelim diye. Mesafelere kurban gittik çünkü..

Bu da dünki skype konuşmamız.
l3LoGb.png

Burak denen kişi de onun eski sevgilisi.
Bu arada 27 Kasım bizim 3. yıldönümümüzdü. İnsanlar acımasız, insanlar düşüncesiz..

Ne kadarda acı çekmiş arkadaş var valla sorsalar erkeklere güven olmaz görüyoruz kızların neler yaptıgı kızlara güven olmaz abi . birde asıl koyan insana şu ayrılmışsınız herşey bitmiş senin için yanarken onun mutlu olması hiçbirşeyin umrunda olmaması koyuyor insana sen böyle boş boş otururken onun alışverişe gitmeleri arkadaşları ile eğlenmesi gezmesi tozması koyuyor insana hani böyle sen acı çekiyorsun üzgünsün kötüsün o keyfine bakıyor hayatına devam ediyor ya hiçbirşey olmamış gibi işte o çok koyuyor insana ne diyeyim ki bizimde kaderimiz buymuş dicez unutmaya bakıcaz ama şuna emin olun arkadaşlar siz elinizden geleni yaptıysanız ve yinede herşey bittiyse 1 hafta 1 ay 1 yıl ne kadar zaman geçerse geçsin pişman olucaklar hata ettim dicek ama işte o zaman iş işten geçmiş olucak ben kendim için konuşuyorum aynı hatayı yüzlerce kez yaptı her birinde söz verdi yapmıcam diye tekrar bozdu sözünü artık banada tak etti kafayı yemek üzeriydeydim ve sevdıgım kızın artık sevdıgım kız degılde başka biri oldugunu anladım değiştiğini anladım sonuc 2 yıllık ilişkimiz tamamen bitti şuan biliyorum keyfi yerinde mutlu okuluna gidiyor stajını yapıyor alışverişine gidiyor dilediği gibi yaşıyor ben olmadan fakat biliyorum ki pişman olucak bu bugun olur yarın olur 1 hafta olur ne zaman olursa olur ama biliyorum ki pişman olucak pişman olucaklar o zaman keşke o burada olsaydı dicek işte o zaman ben mutlu olucam acı çekmeye başlayınca anlıcaklar rahat olun hepiniz yeter ki sizler elinizden geleni yaptıysanız korkmayın kendinize ben elimden geleni yaptım ama o hak etmedi diyin .

Hocam buraya yazdığına göre objektif yorumlara da açıksın belli ki.

Karakterlerinizi bilemem ama benim sıkıntılı gördüğüm nokta 7 gün de beraber olmanız. Yani bir diğer arkadaşların dediği gibi çok hayat merkezine koymuşsun. Hiçbir zaman merkezinde bir kız olmasın, işin hobin başka bir şey olsun.

hocam icimdekileri yazmıssınız.. katılıyorum sonuna kadar..

En azından saygılı be abi. Ben bundan birkaç ay önce bir konu açmıştım kimseye ettiğinden fazla değer vermeyin diye. Bu kız bana sonradan döndü, onun için otobüslerde günlerce süründüm 1500 kilometre yollar gittim. Ailemsiz cebimde 5-10 TL parayla arkadaşlarımın yanında kaldım ki sırf görüşelim diye. Mesafelere kurban gittik çünkü..

Bu da dünki skype konuşmamız.
l3LoGb.png

Burak denen kişi de onun eski sevgilisi.
Bu arada 27 Kasım bizim 3. yıldönümümüzdü. İnsanlar acımasız, insanlar düşüncesiz..

olan yine bize oluyor abi saygılı da olsa saygısızda yine biz üzülüyoruz bizim içimiz açıyor...

şaka gibi yemin ederim :S 3 yıl çıktıgım kızdan dün ayrıldım bnde :S

3 yılını doldurup ayrılanların günümü la bugün noluoo :S

26 Kasım ne iğrenç bir günmüş bizler için :D Benim de 3. yıldı. Yıldönümü de bugün

26 Kasım ne iğrenç bir günmüş bizler için :D Benim de 3. yıldı. Yıldönümü de bugün

var bi b*kluk ama hala çözemedim hayırlısı

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

Benimde bugun hem doğum günüm hemde 2.yıl dönümümüz dü :D

senide katıyorum araya o zaman :D

toz kondurmadıgın sevgılın gun gelir seni başkasına değişir sap gibi ortada kalırsın. bu durumu yaşadım bende senınle bırebır aynı durumdayım . boşver zamana ver o senden uzaklasmaya calısıyor ve hıcbısey soylemıyor bekle kendısı gelsın ama suratına karsı soyle bundan sonra gerekenı sen yap de sonrasındada derse yanımda neden olmadın diye tek kelımen su olsun istedinde istediğin olmadı mı demen yeterli olucaktır.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun .

Kardeşim sana açıkça anlatayım 6 yıllık sevgilim oldu geçen hafta ayrıldım, en parasız dönemimde bile yanında olmaya çalıştım oldum da ama o saçma sapan şeylere takıldı şunu anladım açık ve net kadınlar sevilmeyi hak etmiyor kardeşim evet genelliyorum bu ülkede kadınlar sevilmeyi hak etmiyor bunun gibi başka ilişkilerde yaşadım yok abicim değer kıymet bilmezler.. Eski insanlar olsaydı bundan 30 yıl öncekiler evet herşeyden mutlu olan insanlardı ama şu yeni nesil yok mu sevmeyeceksin kardeş sevmeyeceksin onların dilinden konuşacaksın öyle anlarlar. Ben bıraktım sevmeyi artık hayatıma girecek insanlarında zerre değeri olmayacak sadece gönül eğlendirip vaktimi geçirip bırakacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri