ShadowPiano Yeni Özgün Video :)

• Kullanıcı Laxus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Laxus

Yasaklanmış
Herkese Merhaba :) 2 aylık bir süreden sonra 2. özgün videomu hazırladım. Bu sefer görüntü kalitesi ve sesin daha güzel olmasına özen gösterdim :D Yorum ve yeni önerilerinizi bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkürler ^_^

https://www.youtube.com/watch?v=2RZSvQCdiZs

Güzel olmuş neden çok çok çekmiyorsunuz? Sürekli gündemde olan parçaları falan çalarak yüksek abone ve izlenime ulaşabilirsiniz.

Güzel olmuş neden çok çok çekmiyorsunuz? Sürekli gündemde olan parçaları falan çalarak yüksek abone ve izlenime ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim ^_^ . Daha yeniyim piyano da 1,5 yıl oldu sayılır,
yani öğrenmem biraz zaman alıyor ^^'' ve Piyanom yeni geldi o yüzden anca çekebildim :D

Vay baya iyimiş. Valla ben olsam devam ederdim yerinizde. Gündemdeki parçaları yüklerseniz para kazanmamanız imkansız :)

valla ben o piyanoyu calcam varya saat bası vıdeo cekerım :D çok guzel olmus basarıların devamını dilerim

Vay baya iyimiş. Valla ben olsam devam ederdim yerinizde. Gündemdeki parçaları yüklerseniz para kazanmamanız imkansız :)

Teşekkürler ^_^ Animecisiniz galiba ,Fairy Tail dende bir parça çaldım onada baka bilirsiniz :D

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

piyanonun markası ve fiyatı nekadar?

Yamaha Arius YDp-s51 , fiyatı 3.600 - 4.000 arası :) Neden sordunuz ^^''

Teşekkürler ^_^ Animecisiniz galiba ,Fairy Tail dende bir parça çaldım onada baka bilirsiniz :D

Yok hocam ben anime izlemem hiç :D 1-2 kere izlemişimdir hayatımda oda çok eskiden :D Baktım hepsine hocam baya iyisiniz gerçekten :) Devam ettirin valla bence yorumlara da baktım herkes baya ilgili. Anında subscribersları kapmışsın :D Yerinde olsam günde en az 2-3 tane atardım :)

valla ben o piyanoyu calcam varya saat bası vıdeo cekerım :D çok guzel olmus basarıların devamını dilerim

Yukarıda da yazdım 1,5 yıl oldu yeni parçalar öğrenmem biraz zaman alıyor :D ve tutabilecek parçaları çalmaya çalışıyorum yani hayran kitlesini bulup onlarla paylaşa bileceğim parçaları :)

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Yamaha Arius YDp-s51 , fiyatı 3.600 - 4.000 arası :) Neden sordunuz ^^''

benimde hevesim var ama şimdiye kadar başlamadım bundan sonra da zor vakıt kıt. güle güle kullan

benimde hevesim var ama şimdiye kadar başlamadım bundan sonra da zor vakıt kıt. güle güle kullan

Yaşınız kaç ki, bence hiçbir zaman geç değil. 40 - 50 yaşında insanlar öğretmemi istiyor :D bence sizde kolayca öğrenebilirsiniz ben kanalımda çaldığım ilk parçayı 5.ayımda öğrendim sizde yaparsınız :D

Teşekkürler ^_^ Benimde en sevdiğim parça o, o yüzden ilk onu öğrendim :D

---------- Spam Engelliyici 09:38 ---------- Önceki Mesaj 09:36 ----------

Teşekkür ederim ^_^. Daha çok çekeceğim önce biraz tanınmak istiyorum :)

Daha çok çekerek tanınabilirsin :)

Bende bu yetenek olsa bütün gün çalardım herhalde :D Daha flüt çalmayı bile bilmiyorum hiçte sevmem müzik aleti çalmayı - piyano hariç gerçi onuda çalamıyorum ama sesi hoşuma gidiyor - :D

Daha çok çekerek tanınabilirsin :)

Bende bu yetenek olsa bütün gün çalardım herhalde :D Daha flüt çalmayı bile bilmiyorum hiçte sevmem müzik aleti çalmayı - piyano hariç gerçi onuda çalamıyorum ama sesi hoşuma gidiyor - :D

Aslnda bu parçadan ümitliydim tanınmak için ama Türk hayran sayfaları pek destek olmadı. Daha 4 gün oldu gerçi zamanla destek olurlar belki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri