Shell Yakıt Yükleme

merhabalar beyfendi:

Shell kartıma 70 TL Yakıtı 30 TL ye yüklerseniz alabilirim.Olumlu yada olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.

iyi forumlar.

[MENTION=28411]cesurbey[/MENTION] Abi yakında araba da satarsın, taktir edilebilecek girişimcilerdensin <3

50 TL Göndereyim ;)

-- SHELL YAKIT YÜKLEME --

1y65YB.jpg

- Shell kartlarınıza 70 TL Yakıt > 55 TL

- Daha önce bu kampanyadan - Yararlanmamış - olmanız gerekmektedir.

- Kartınızı sisteme tanıtmanız ve cep telefonunuzu karta eklemeniz gerekmektedir.

- Puanın tamamını kullanabilmeniz için 71 TL lik yakıt almanız gerekmektedir. (70TL puan + 1TLnakit şeklinde)

- Talebinizden sonra hemen yükleme yapılır.

- Puanlar 5-8 gün Arasında Shell Club Smart Card'ınıza yansır, sistemseldir. Lütfen bunu göz önünde bulundurunuz.

- Akabinde Club Smart üyesi istasyonlarda kartınız ile yakıt hediyenizi kolayca alabilirsiniz. 1 yıl içinde kullanılması gerekmektedir.

- Birden fazla kart alırsanız hepsine yükleme yapılabilirsiniz.

- Benzin / Dizel / Lpg istediğiniz türde kullanabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------

Mesajlarınıza mümkün olan en kısa sürede dönülür.

---------------------------------------------------------------------------------

Pazarlık kesinlikle yoktur, herkes yararlansın diye topluda verilecek rakamı tekten yazdım:)

Maksat yardımlaşma.

hayırlı satışlar; şirket arabaları için bir tanıdığa anlattım olursa baya işiniz artar hocam. Kolay gelsin, girişimci ve girişken insanları hep desteklemişimdir herkeste yok o kumaş :)

Teşekkür ederim yorumunuz için, düzgün hitap ve üsluplu konuşma kişininde kalitesini belli eder, sizin gibi arkadaşlarla her zaman yardımlaşma yapılır.

Her zaman beklerim.

Allah razı olsun hocam, elimizden geleni yapıyoruz :) yalnız ben olayı anlatınca arkadaş kartı belki sınırsız alamayız dedi. Siz ordan kart alıp 10 15 adet; içine yükleme yapıp bize yollama şansınız olabilir mi?

Aldım ve hesabıma yüklendi arkadaşlar bi kaç gün geç gelsene sıkıntı yok 1 sene kullanma hakkın var.

ben de aldım yükleme yapıldı. teşekkürler yeni alışverişte görüşmek üzere.

İlanımız her daim günceldir.

Kazasız / Belasız

hocam yanılmıyorsam shellde her 100 puan 1 tl sen bizim hesaba 7000 puan mı yüklüyorsun?
sonra 75 tl lik dizel alırken 70 i karttan çekicek 5 tl nakitle mi doldurucaz? (doğru anladıysam paypalda varsa verin alayım)

[MENTION=28411]cesurbey[/MENTION] hocam bi karta 700 tl yükletme yapamıyor muyuz mesela ? 70 mi oluyor max ?. yada böyle birşey düşünsek nasıl yapabiliriz ?

Hocam shell smart kart ile 1 kart 1 ay içinde en fazla 70 TL değerinde puan kullanabilir, içinde 700 yüklenebilir ancak 10 ayda geri Dönüşü olur, bu yüzden tavsiyem 140 TL yükleyip örneğin haziranda 70, temmuzda 70 olarak harcanmasıdır.

geçerlilik süresi 1 yılmı hocam yoksa aralık 31 mi ?

tüm lpg dizel benzinlere geçerlimi hocam bu konuda yazıyormuş pardon :) birde ne zamana kadar geçerli ben mercedes alınca inş bitmemiş olur :D

[MENTION=28411]cesurbey[/MENTION] pek çözemedim durumu ama yasal olmayan bir durum var mı ortada ?

Bu konuda beni aydinlatirmisiniz? Surekli shellden yakit alirim ama kartim yok. Ne yapmam gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri