Merhabalar,
Özgün para kazanması açık eğitim kanalım var. 4 Senedir kanala az az video atıyorum. Fen bilimleri dersi ile ilgili proje ödev yardımı, ders konu anlatımı, soru çözümü, Lise sınavına hazırlık bilgiler vs. Ayrıca Minecraft'ın education (Eğitim serisini Türkiyeye uyarlıyorum)
Normal hazırladıgım videomu 1 adet short olarak yaptım ve telefon ile paylastım
aniden hit gelmeye başladı bir kac saat içinde 1K izlenme oldu durdu. Sonra 2,3 deneme yaptım bir tanesi izlenmedi. 1 tanesi tekrar 3-4 dk içinde izlenmeye başladı.
Sorularım : Videolar aniden izlenip kesiliyor mu ?
Soru 2 : Videoya para kazanma özelliğini kapattıran telifli müzik ekleyince mi çok izleniyor ?
Soru 3 : Short para kazanma özelliğini açınca erişim kısıtlanması oluyor mu ?
Soru 4: Günde en fazla kaç video atmak gerekir. ( Min-Maks Spama girmemek için)
Bu soruları aslında denemek için farklı değişkenleri değiştirerek videolar ekledim.Sadece 4. Soruyu denemedim.
Yardımcı olursanız mutlu olurum.
İyi Çalışmalar dilerim.
Özgün para kazanması açık eğitim kanalım var. 4 Senedir kanala az az video atıyorum. Fen bilimleri dersi ile ilgili proje ödev yardımı, ders konu anlatımı, soru çözümü, Lise sınavına hazırlık bilgiler vs. Ayrıca Minecraft'ın education (Eğitim serisini Türkiyeye uyarlıyorum)
Normal hazırladıgım videomu 1 adet short olarak yaptım ve telefon ile paylastım
aniden hit gelmeye başladı bir kac saat içinde 1K izlenme oldu durdu. Sonra 2,3 deneme yaptım bir tanesi izlenmedi. 1 tanesi tekrar 3-4 dk içinde izlenmeye başladı.
Sorularım : Videolar aniden izlenip kesiliyor mu ?
Soru 2 : Videoya para kazanma özelliğini kapattıran telifli müzik ekleyince mi çok izleniyor ?
Soru 3 : Short para kazanma özelliğini açınca erişim kısıtlanması oluyor mu ?
Soru 4: Günde en fazla kaç video atmak gerekir. ( Min-Maks Spama girmemek için)
Bu soruları aslında denemek için farklı değişkenleri değiştirerek videolar ekledim.Sadece 4. Soruyu denemedim.
Yardımcı olursanız mutlu olurum.
İyi Çalışmalar dilerim.