Short video Hakkına Soru

creaturetgc

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Özgün para kazanması açık eğitim kanalım var. 4 Senedir kanala az az video atıyorum. Fen bilimleri dersi ile ilgili proje ödev yardımı, ders konu anlatımı, soru çözümü, Lise sınavına hazırlık bilgiler vs. Ayrıca Minecraft'ın education (Eğitim serisini Türkiyeye uyarlıyorum)
Normal hazırladıgım videomu 1 adet short olarak yaptım ve telefon ile paylastım
aniden hit gelmeye başladı bir kac saat içinde 1K izlenme oldu durdu. Sonra 2,3 deneme yaptım bir tanesi izlenmedi. 1 tanesi tekrar 3-4 dk içinde izlenmeye başladı.
Sorularım : Videolar aniden izlenip kesiliyor mu ?
Soru 2 : Videoya para kazanma özelliğini kapattıran telifli müzik ekleyince mi çok izleniyor ?
Soru 3 : Short para kazanma özelliğini açınca erişim kısıtlanması oluyor mu ?
Soru 4: Günde en fazla kaç video atmak gerekir. ( Min-Maks Spama girmemek için)
Bu soruları aslında denemek için farklı değişkenleri değiştirerek videolar ekledim.Sadece 4. Soruyu denemedim.

Yardımcı olursanız mutlu olurum.
İyi Çalışmalar dilerim.

1- Genellikle birden izlenim gelip kesiliyor. Ancak 1 ay boyunca izlenme alan videolar da oluyor
2- Video yüklerken "ses ekle" bölümündeki müzikler çok daha fazla izlenim getiriyor
3- Bunu anlayamadım.
4- Günde 100 tane video atanlar var spama düşme durumu görmedim

1- Genellikle birden izlenim gelip kesiliyor. Ancak 1 ay boyunca izlenme alan videolar da oluyor
2- Video yüklerken "ses ekle" bölümündeki müzikler çok daha fazla izlenim getiriyor
3- Bunu anlayamadım.
4- Günde 100 tane video atanlar var spama düşme durumu görmedim

Cevaplar için t.ederim. Short videolarda para kazanma seceneği acılabiliyor onun için sordum o soruyu. Bir tane oyle bir deneme yaptım para acma ozelliğini aktif ettim. Sonucları yazacagım .
Bilgiler için t.ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri