#Shorts Videom 1 saat içinde izlendi ve durdu

• Kullanıcı Moonlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
senin baya bi yazını okudum :)

shorts için

pc de 1080 x 1920 ölçülerinde video hazırlaman gerekli... max. 1 dk lık video hazırlayıp başlık ve etikete #shorts yazman ulaşmasını kolaylaştırır algoritma için...

detaylı bilgi :https://support.google.com/youtube/..., Shorts,fazla 60 saniyelik dikey videolardır.

shorts izlenme saatine etki etmez, para kazanlımaz ancak abone kasmak ve kanala ilgiyi arttırmak için en iyi yöntemlerden biridir (bedava en azından)

Para kazanılamazı nereden uydurdunuz Youtube bunun için 100 milyon dolar köşeye para koyduğunu açıkladı.
https://support.google.com/youtube/...py=,kısa-videolarımdan-para-kazanabilir-miyim

Shorts videolar izlenme konusunda hızlı izlenme konusunda bir tesadüfen bir yöntem buldum test etmem gerekir :D bir kaç kanalda

Konu eski ama gözlemlerime göre sürekli video atılması gerekiyor. İzlenimler sürekli olmuyor bir gün içinde tükeniyor genelde. Belki benim yüklediğim video tipleri bunu getiriyor ama bende durum bu. Bayadır yüklemiyorum

Konu eski ama gözlemlerime göre sürekli video atılması gerekiyor. İzlenimler sürekli olmuyor bir gün içinde tükeniyor genelde. Belki benim yüklediğim video tipleri bunu getiriyor ama bende durum bu. Bayadır yüklemiyorum

1 Aylik kanalim 220 milyon izlendi hocam cok farkli sistemi var

1 Aylik kanalim 220 milyon izlendi hocam cok farkli sistemi var

Şöyle sorayım hocam 1 ay boyunca aynı videoya izlenim geldi mi. Atıyorum 10m izlenen videonuz bu sayıya ne kadar sürede ulaştı. Tahminim 8-9m lik kısmı bir anda geldi. Ve siz bu bir aylık sürede sürekli video attınız değil mi?

Şöyle sorayım hocam 1 ay boyunca aynı videoya izlenim geldi mi. Atıyorum 10m izlenen videonuz bu sayıya ne kadar sürede ulaştı. Tahminim 8-9m lik kısmı bir anda geldi. Ve siz bu bir aylık sürede sürekli video attınız değil mi?

yok hocam bir kere attim biraktim ama 220 milyondan sonra kesildi izlenim

bu shorts işi çok garip benimle aynı şeyleri atan bir başkasının nerdeyse her gün shorts sayesinde milyona yakın izletirken benim bir gün izleniyor diğer gün hiç gelmiyor bazen birkaç gün gelmiyor çok garip o izleten kanalda 1.5 aylık daha :)

Kanal içeriğin nedir hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri