#Shorts

• Kullanıcı Moonlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Selamlar, bende bugün attım bir tane bir de yarına planladım shorts hastagi ile ama nedense herhangi bir izlenim gelmedi bana. Bende fortmat olarak 9.16 yaptım ama başlıkta misal şöyle yaptım komik anlar#1-oyun adı-#shorts olarak açıklamada da geçiyor hatta etikette de geçiyor ama daha girmedi. Acaba başka yerde 48 saati buldu girmesi diyordu arkadaş beklemek mi gerekiyor?

Selamlar, bende bugün attım bir tane bir de yarına planladım shorts hastagi ile ama nedense herhangi bir izlenim gelmedi bana. Bende fortmat olarak 9.16 yaptım ama başlıkta misal şöyle yaptım komik anlar#1-oyun adı-#shorts olarak açıklamada da geçiyor hatta etikette de geçiyor ama daha girmedi. Acaba başka yerde 48 saati buldu girmesi diyordu arkadaş beklemek mi gerekiyor?

2 defa shorts attım hala izlenmedi bazen bug oluyor sanırım 1 hafta oldu nerdeyse :)

bu shorts olayı bütün kanallarda oluyor mu yoksa belli bir aone izlenim veya sart mı lazım :) ben goremedim de nerden nasıl olduğunu

bu shorts olayı bütün kanallarda oluyor mu yoksa belli bir aone izlenim veya sart mı lazım :) ben goremedim de nerden nasıl olduğunu

hocam video yükle gibi short şeyi var ama etikete shorts yazarakta yükleniyor tam bilgi sahibi değilim ama böyle bi iki video attım pek izlenmedi

hocam video yükle gibi short şeyi var ama etikete shorts yazarakta yükleniyor tam bilgi sahibi değilim ama böyle bi iki video attım pek izlenmedi

ben kanallarda her hangi short yükle tarzı bişey gormedim . önceden yüklenmıs kısa videolara #shorts etiketi eklersek dönüşüyor mu acaba yoksa ona gore ayrı videolar mı yüklemek gerekiyor :)

ben kanallarda her hangi short yükle tarzı bişey gormedim . önceden yüklenmıs kısa videolara #shorts etiketi eklersek dönüşüyor mu acaba yoksa ona gore ayrı videolar mı yüklemek gerekiyor :)

hocam bende tam cözedim hocam kanalda aktif değil o yüzden gör
ünmüyor ama acıklamaya shorts ekleyince oluyor video gibi oluyor ama adamaların ki hikaye gibi oluyor :confused:

evet ya ilginç şekilde çoğu kişi attığım an geldi diyor bazıları 48 sonra shorts tan trafik çektim diyor. Beta aşamasında olmasından kaynaklıdır galiba?

10 shorts attıysam 5 i hiç izlenmedi 3 tanesi 24 saate 2 tanesi 48 saate izlendi :D

bazi kiriterler var galiba.
En az video kalitesi 1080 p olacak
Kamera düz açıdan cekilecek
Sadece #Shorts Hastagi olucak

Shorts video olması için gereken kriterler:
-Vertical(Dikey) modda video olması
-Video 60 saniye veya daha kısa olmalı
-Açıklamada #Shorts etiketi olmalı.

Bunlardan hariç çok çok eski zamanlardan kalma videolar da shorts video olarak karşımıza çıkmakta, YouTube neye göre karar veriyor belli değil. Ayrıca bu içeriklerde telif hakkı durumu olmuyormuş şu anlık. Video içerik sekmesinden para kazanma aktif edilebiliyor ama daha hiç reklam görmedim Shorts videolarda. Videoların daha çok izlenmesi için ilk 40 karaktere dikkat etmek lazım ve ne kadar kısa olursa o kadar çok izlenme durumu olur.

MrBeast Shorts Kanalı
https://youtube.com/channel/UC4-79UOlP48-QNGgCko5p2g
(Kendisinin 50 milyonluk kanalı da var ordan da bayağı trafik almıştır sadece bu videolarla bu kadar izlenme alması olası değil.)

Shorts video olması için gereken kriterler:
-Vertical(Dikey) modda video olması
-Video 60 saniye veya daha kısa olmalı
-Açıklamada #Shorts etiketi olmalı.

Bunlardan hariç çok çok eski zamanlardan kalma videolar da shorts video olarak karşımıza çıkmakta, YouTube neye göre karar veriyor belli değil. Ayrıca bu içeriklerde telif hakkı durumu olmuyormuş şu anlık. Video içerik sekmesinden para kazanma aktif edilebiliyor ama daha hiç reklam görmedim Shorts videolarda. Videoların daha çok izlenmesi için ilk 40 karaktere dikkat etmek lazım ve ne kadar kısa olursa o kadar çok izlenme durumu olur.

MrBeast Shorts Kanalı
https://youtube.com/channel/UC4-79UOlP48-QNGgCko5p2g
(Kendisinin 50 milyonluk kanalı da var ordan da bayağı trafik almıştır sadece bu videolarla bu kadar izlenme alması olası değil.)

Teşekkür ederim Hocam bu güzel bilgi icin

10 shorts attıysam 5 i hiç izlenmedi 3 tanesi 24 saate 2 tanesi 48 saate izlendi :D

Peki hocam benimde şimdi girdi shortslar ama izlenim az şuanda :D Bir de daha önce uzun versiyonları olan videolarımdan 40-50 saniye olacak şekilde komik anları alıp yayınlıyorum. Shorts olarak yayınladıklarımda ise yazı ekliyerek değişiklik yapıyorum. Tekrarlayan içeriğe düşer miyim?

Peki hocam benimde şimdi girdi shortslar ama izlenim az şuanda :D Bir de daha önce uzun versiyonları olan videolarımdan 40-50 saniye olacak şekilde komik anları alıp yayınlıyorum. Shorts olarak yayınladıklarımda ise yazı ekliyerek değişiklik yapıyorum. Tekrarlayan içeriğe düşer miyim?

Hocam shorts para kazandırmadığı için tekrarlanan içeriğe düşer mi bilmiyorum :D Hocam kontrol edermisiniz yükledikten tam olarak kaç saat sonra girmiş ?

Hocam shorts para kazandırmadığı için tekrarlanan içeriğe düşer mi bilmiyorum :D Hocam kontrol edermisiniz yükledikten tam olarak kaç saat sonra girmiş ?

Dün yayınladığım ilki bugün sabah girmiş, bugün yayınladığımda 3 saat sonra girdi ama dediğim gibi tek tük geliyor :D

peki hocam izlenim oluyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri