Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şuanki aktif olan hizmette yaklaşık %30 ama önümüzdeki günlerde ekleyeceğimiz alternatif izlenimler daha çok seçenekli olucak 1dk-5dk-10dk tarzında .
Hocam yani 45 dakikalık bir video yaklaşık 15 dk mı izlenecek ? birde garanti varmı izlenme süresi hakkında? Yanlış anlamayın ama HR diye satan kişiler var alıyoruz sonra 30 saniye 1:30 dakika arasında seyrediliyor..
1 Kişiye 1000 adet Youtube'dan İzlenim ( Bir Videonuza 1000 izlenim) referans olarak alındı. yaklaşık24 saatte 540 izlenim yansıdı ve o şekilde kaldı
instagram 10 bin takipçi 60 tl ye mi geliyor hocam?
daha önce hiç almadım da yakın zamanda bir çalışmam olacak alabilirim
Satış güncel arkadaşlar. Youtube Abone hizmetimiz aktif olmuştur. Düşmeme garantisi vardır .
Abone ile ilgili ücret ve garantisi hakkında pm istiyorum hocam...1k alacagımda olacak, 300- 500 de / maksat aboneleri 1200'e çıkarmak, alımda yüklü olacak ona göre fiyat verirseniz çalışabiliriz.. kolay gelsin
aynı şekilde bende toplu alıcam hocam banada fiyat bilgisi verirmisiniz.Pm yollandı. Satış aktif arkadaşlar.
aynı şekilde bende toplu alıcam hocam banada fiyat bilgisi verirmisiniz.
Abonelerin her hangi bir süreye kadar garantisi varmı + abone sistemini denedinizmi ?
Denediyseniz kaç gündür abonelerde bir silinme olmadı
Pm yollandı. Arkadaşlar abone sistemini kendi kanalımda uygulayalı 10 gün oldu şuanlık bir sıkıntı yok. Güven açısından sıkıtnı çıkmaması için bu mesajın altına yazan ilk iki kişi 150 abone gönderiyim işlem tamamlandıktan sonra konuya yazsınlar böylelikle sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Pm yollandı. Arkadaşlar abone sistemini kendi kanalımda uygulayalı 10 gün oldu şuanlık bir sıkıntı yok. Güven açısından sıkıtnı çıkmaması için bu mesajın altına yazan ilk iki kişi 150 abone gönderiyim işlem tamamlandıktan sonra konuya yazsınlar böylelikle sorun kalmayacağını düşünüyorum.
ref istiyorum
referans![]()
Abone toplu alımlar için fiyat öğrenebilir miyim ?
ref kalmadı hocam maalesef. ama isterseniz instagram gönderinize 1000 adet beğeni yollayabilirim o refimiz hala boş.
arkadaşlar işlemleriniz başlatılmıştır. lütfen işlemler bitince konuya gelip yazarsanız sevinirim.
pm yollandı hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.