Merhaba arkadaşlar yatırım tavsiyesi olarak anlatmıyorum kesinlikle başta belirteyim.
Fakat bilgisiz kalmayın istiyorum.
Bitcoin üretiminde önde gelen firmalardan Antminer şirketi coin üretmek için ürettiği makinalara bu hafta bir yenisini kattı
Antminer S9
Antminer L3
Antminer D3 'e ek olarak
Antminer A3 geldi
peki neden bundan bahsediyorum.
bu cihaz Siacoin üretecek ve birkaç gün içerisinde ilk parti dünya çapında alıcılara ulaşacak.
Bu makinalarla üretilen coinler deli değer kazandı dash, btc, ve ltc coinlere bakabilirsiniz.
Şuanda bu değersiz SiaCoin heran değerlenebilir.
şuan SiaCoin 1 tanesi 0.00000344 btc yani $0,037754
kısaca söyle diyeyim
250tlye yaklaşık 2200 tane kadar alabiliyorsunuz.
Alın demiyorum ama sizi üzmeyecek 250 tl niz varsa alabilirsiniz
tanesi 1 yıl içinde 10 dolara çıkarsa 22000$ paranız olur küçükten bi ev aldırır
ama çıkmayabilirde ben müneccim değilim
sadece bilin istedim
Poloniex sitesinden alabilirsiniz yada almayabilirsiniz sizin bileceğiniz iş ne zormuş söylemek
hakkınıza girmeyeyim bak ona göre siz bilirsiniz isterseniz alın isterseniz almayın ne yapıyorsanız yapın karışmıyorum
Fakat bilgisiz kalmayın istiyorum.
Bitcoin üretiminde önde gelen firmalardan Antminer şirketi coin üretmek için ürettiği makinalara bu hafta bir yenisini kattı
Antminer S9
Antminer L3
Antminer D3 'e ek olarak
Antminer A3 geldi
peki neden bundan bahsediyorum.
bu cihaz Siacoin üretecek ve birkaç gün içerisinde ilk parti dünya çapında alıcılara ulaşacak.
Bu makinalarla üretilen coinler deli değer kazandı dash, btc, ve ltc coinlere bakabilirsiniz.
Şuanda bu değersiz SiaCoin heran değerlenebilir.
şuan SiaCoin 1 tanesi 0.00000344 btc yani $0,037754
kısaca söyle diyeyim
250tlye yaklaşık 2200 tane kadar alabiliyorsunuz.
Alın demiyorum ama sizi üzmeyecek 250 tl niz varsa alabilirsiniz
tanesi 1 yıl içinde 10 dolara çıkarsa 22000$ paranız olur küçükten bi ev aldırır
ama çıkmayabilirde ben müneccim değilim
sadece bilin istedim
Poloniex sitesinden alabilirsiniz yada almayabilirsiniz sizin bileceğiniz iş ne zormuş söylemek