Siber Yıldız Yarışması 2017

celalyukseltr

Kayıtlı Üye
Devletin yaptığı hacker yarışması varmış bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa 4 kişilik grup kuralım. Katılım ücretsiz. Yarışma internet üzerinden yapılacak. Yarışmada aygıt kullanmak serbest (google dan bakmak gibi). Aygıt kullanmak serbest olduğu için grup olursak şansımız artar diye düşünüyorum. Bireysel olarakta katılabilirsiniz.

Başvuru: https://www.siberyildiz.com/

Edit

Ödüller neler ?

USOM tarafından gerçekleştirilen bu yarışma doğrultusunda birinci olan kişi tam 10 adet Cumhuriyet altını kazanacak. Diğer ödül listesi ise şu şekilde:

Birinci: 10 adet Cumhuriyet altını

İkinci: 5 adet Cumhuriyet altını

Üçüncü: 3 adet Cumhuriyet altını

Dördüncü ve 15. arası ise 1'er Cumhuriyer altını kazanacak.

Edit:
Şuanda 2 kişiyiz 2 kişilik boş yer var katılmak isteyen pm atabilir. En azından diller, teknik vb. bilgisi olanlar olursa daha iyi olur. Maksat derece almak değil merak ve eğlence hackermısınız diye yorum atmayın. :)

Son düzenleme:
Halk YouTube'dan bakılarak yapılmaz :) hack bilginiz ne düzeydedir? Cyber Warriora girip adamlar neler yapıyor görürseniz anlarsınız ne demek istediğimi :)

evet yarışma sonucu 1.ciyi hapse atıyolar :D
şaka bir yana umarım güzel bir yarışma olur
yarışma detayları ne şekilde hocam neyi hacklemek için yarışacak hacker arkadaşlar

Son düzenleme:
Sanırım devlete veya mit'e hacker lazım. Bu tarz organizasyon sonunda %99 hükümet tarafından bir yerden teklif gelecek:) Katılacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Sanırım devlete veya mit'e hacker lazım. Bu tarz organizasyon sonunda %99 hükümet tarafından bir yerden teklif gelecek:) Katılacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Bir çok yerde haber geçmişlerdi ya zaten. Kamu için siber güvenlik uzmanı gerekiyor diye

başvurumuzu yaptık eğitim için ama tecrübeliler öncelikli sanırım

adam bulabilceklerini zannetmiyorum o kadar mühendisimizi öldürdüler bizim hackerlar kendilerini ifşalamaz

ne soruları soruyorlar acaba php ise bi girip şansımı deneyim :D

bizim gençlerin hepsi hacker zaten. üst düzey bilgisi olan kişi sayısının bir elin parmağını geçeceğini zannetmiyorum.

yok olum kazanırsak elinde altın torpası mit elemanı kapıya dayanır gel çalışalım yok çalışmadım geçmişine bi bakarız diye tehdit ederler :D fbı böyle oluyorda ondan biliyorum :F

Bizim milletimizin hepsi hacker. :) Şimdi trojan ile veya sosyal mühendislik ile şifre ele geçirenlerin hepsi başvurur. :)

Bizim milletimizin hepsi hacker. :) Şimdi trojan ile veya sosyal mühendislik ile şifre ele geçirenlerin hepsi başvurur. :)

trojan yine herneysede sosyal mühendislik ile şifre ele geçiriliyorsa bu başarıdır.insan hackliyorsun buda önemli bir başarı.okumadıysanız kevin mitnick aldatma sanatını okumanızı tavsiye ederim :)

Bizim burada var kendini hacker zanneden dur diyeyim başvuru yapsın :D

Bu sözüne katılıyorum. Fakat eğitim verilmeden yarışmada hackerlık düzeyinde kişileri almaları çok saçma bence ilgisi olan ufakta olsa bir şeyler yapmış olan kişilerden de seçeceklerdir. Ayrıca üst düzey hacker olan kişilerin devlete geçmesini mantıklı bulmuyorum adam işini bulmuş yürüyordur zaten devletini sevdiği için katılabilir zaten gönüllü olarak katılma seçeneğide var.

Forumdaki herykırlar katılsın, belki ekmek çıkar.
:D

AyyıldızHackteam'den umudu kestilerse demek.

Kazanamayız herhalde o kadar iyi olanlar vardır. Ama ben üye olmuştum konu açacaktım görevler mi ne olacakmış meraktan katılacağım. İsteyen olursa grup kuralım, belki daha iyi olur. konu sahibine yada bana pm atın.

Kural-4

Kaba kuvvet saldırıları dahil olmak üzere sistemde yük oluşturabilecek bütün davranışlar yasaktır.
İyi güzel de sen şimdiden sınırlama koyuyorsun hacı. bu hackingin doğasına aykırı. Sanane adam nasıl yapıyorsa yapar :D bi zahmet gereken önlemleri alıverin. o değil de hackerlar bu siteyi ve mailleri hacklerse şimdi suç mu işlemiş olurlar yoksa ödülü mü almış olurlar :D

Şuanda 2 kişiyiz 2 kişilik boş yer var katılmak isteyen pm atabilir. En azından diller, teknik vb. bilgisi olanlar olursa daha iyi olur. Maksat derece almak değil merak ve eğlence hackermısınız diye yorum atmayın. :)

Devletin yaptığı en doğru işlerden biri son zamanlarda takdir etmek lazım .
Bu arada öyle wp eklentiye shell atıp girecek seviyedeki kişiler başvurmasın boşuna gerçekten çok kaliteli kişiler var gerek yok zaman kaybınıza basit birşey vermezler mülakatta

Sosyal alanlarda kendi kendilerine yaşan bu bireyler, devletin ekstra eğitimi, ve yönlendirmesi ile millet adına çalışacak. Oldukça güzel uygulama. Veri güvenliğinde çok geri kaldık ve bir okul kurulması şart.
. Bol eğitim pratik ve tecrübe ile yeni akıllı sistem güvenlik elemanları yetiştirilebilir. Gerektiğinde de devlet için bu kişiler çalıştırılabilir. Ama maaşlar tatmin edermi ? orasını bilemem. 5 ile 9 bin TL aylık maaş diye okumuştım bir yerde. Ama hiç olmadı, özel birim okul kurulursa, Okul da bir kaç saat sabit, öğretmen gibi ders verebilir başarılı hackerlarımız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri