Sibershell den vds almayın !!!!! Sİz olsanız napardınız?

• Kullanıcı sadeceytpara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadeceytpara

Kayıtlı Üye
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Konu kilitlenebilir.

Firma sahibi yanlış anlaşılma olduğunu ve işlerle ilgili sıkıntıları iletti bana ayrıca bana 1 aylık vds de hediye etti.

Rica edersem konuyu kilitle :)

Son düzenleme:
hocam Umut luk bişey yok. vds mesajını da otomatik atıyor. yani skypta olan herkese. bi sana atmadım. ben de sibershell den Umut hocam varken 2 aylık aldım. şimd onun bitmesini bekliyorum. hatta bana son gün sattı. Ayrılık olayı aniden gelişti galiba

aynısını bende yaşadım vds kendi kendini kapatıyor diyorum güç ayarlarını kontrol edin diyor tekrar ederse format atarız diyor. tekrar kapanıyor format atın diyorum atmıyorlar. şimdi yeni vds aldım mecbur

aynısını bende yaşadım vds kendi kendini kapatıyor diyorum güç ayarlarını kontrol edin diyor tekrar ederse format atarız diyor. tekrar kapanıyor format atın diyorum atmıyorlar. şimdi yeni vds aldım mecbur

Kardeşim biz parayı yolda bulmadık değilmi.

Bir daha konusu gelir burada.

Sürekli alacak arkadaşlara almayın diyeceğim.

Grekirse ban atsınlar.

Aynsısı sendede var.

Sağlam olarak bildiğim Vdsmerkezi, Offline Bilişim ve Yılmazservers var. Bunlar harici açanlar 1 ay bile dayanadamadan patlıyorlar. Kendini kanıtlamış firmalarla çalışmanız yararınıza olur.

Adı umut(@saltjdk) olan arkadaştan 50 tlye vdsyi aldım.

Bu arkadaş bir süre sonra kendi şirketine geçti.

Onu suçlamıyorum gayet iyiydi ilk başta ilgilendi etti.

Her neyse bunu bile bile bana sattı bende önemsemedim herkes alışveriş yapıyor diye bu firmadan.

Firmadan umut gidince aradan üç gün geçti vds kendi kendini kapattı.

Umut arkadaşa soruyorum benim yetkim yok diyor.

Görevli geldi yok dedi kontrol paneli verceğiz. Verdiler.Vds kendini kapatıyor.

Format at diyorum ses yok.

Adı umut olan arkadaşta(saltjdk) bana mesaj atıyor yeni stok geldi diye.

50 tlmin gittiğinemi yanayım benle kafa bulduklarınamı neye bilmiyorum.

Hani 50 değil 100 gitsin ama insanı niçin bu duruma sokuyorlar .

Ben paramı yiyen kimse hakkımı helal etmiyorum.

Kimse de vds almasın.

------------Kimse yanlış anlamasın ne vds nede para iadesi peşindeyim.

Başkası bu tongaya düşmesin

Hocam ben o mesajı birtek size bilerek atmadımki :S toplu mesaj seklinde attım skype adresimdekini :S dilerseni team açıp mesjaın gittği saati ve herkese aynı saatte o mesjaın gittğini görebilirsniz :S kusuruma bakamyın bilerek şahsınıa yaptığım bir durum değil :/

Bir keresinde neonsunucudan almıştım parama yazık olmuştu.Sonrasında offlinedan aldım bir kere bile sorun yasamadim.Tavsiyem bilindik firmalardan alin.

Ben kesinlikle böyle bir söylemde bulunmadın, bu söylemin kim sölediyse isim verebilirmsiniz >?

Hocam ben o mesajı birtek size bilerek atmadımki :S toplu mesaj seklinde attım skype adresimdekini :S dilerseni team açıp mesjaın gittği saati ve herkese aynı saatte o mesjaın gittğini görebilirsniz :S kusuruma bakamyın bilerek şahsınıa yaptığım bir durum değil :/

Madem otomatik benimde kusuruma bakmayın.

Benide umarım anlıyorsunuz.

Bizim bi suçumuz ykken ortada kaldık

hocam Umut luk bişey yok. vds mesajını da otomatik atıyor. yani skypta olan herkese. bi sana atmadım. ben de sibershell den Umut hocam varken 2 aylık aldım. şimd onun bitmesini bekliyorum. hatta bana son gün sattı. Ayrılık olayı aniden gelişti galiba

hocam sizin diğer 1 aylığı benim sunucularımda barınacağınızı söylemeyi unutmuştum zmanı gelmişken hatılatayım :)

Ben kesinlikle böyle bir söylemde bulunmadın, bu söylemin kim sölediyse isim verebilirmsiniz >?
sibershel sitesinden ticketle görüşmüştüm erdalmı neydi şirketin sahibi :)

senden aldıgım(dabulyuhosting) vds den çok memnunum :)

Son düzenleme:
hocam mağdur olan 4 arkadaşa kendi firmamda ücretsi 1 ay vds verdim, hani konuyu açan arkaşda keşke benle direk iletişime geçseydi :( açıkcası sorununu benle paylaşmadığına üzüldüm :(

Hocam haklısın da amacım vds değil.

Bugün sürekli kapandı siberhellin skypeside kapalı baktım artık sinir oldum.

Sende bıktın bir kere iki kere başına bela olduk.

Makine onların elinde senin değil ki hocam

Hocam haklısın da amacım vds değil.

Bugün sürekli kapandı siberhellin skypeside kapalı baktım artık sinir oldum.

Sende bıktın bir kere iki kere başına bela olduk.

Makine onların elinde senin değil ki hocam

Hocam inanın bu forumda bu yüzden kimi mağdur durumda braktıysam elimden geldğimce yardım ediyorum bunu açık dille yazıyorum yazıyı gören arkaşlarında yüzü yüzüme, eğer bir sorun varsa gelin hocam beraber çözelim :) gerçekten toplu attım ben o mesajı birdakine altına not düşücem :cool:

50 TL az para değil sonuçta. Paranın hakkını iste hocam

50 TL az para değil sonuçta. Paranın hakkını iste hocam

Skypesi kapalı arkadaşların.

Ulaşmıyorum. Hiç umurlarında değilki.

Enayi yerine koyuolar bizi

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Hocam inanın bu forumda bu yüzden kimi mağdur durumda braktıysam elimden geldğimce yardım ediyorum bunu açık dille yazıyorum yazıyı gören arkaşlarında yüzü yüzüme, eğer bir sorun varsa gelin hocam beraber çözelim :) gerçekten toplu attım ben o mesajı birdakine altına not düşücem :cool:

Geleyim hocam fakat beni biraz tanıdıysanız işim yürüsün istiyorum üçün beşin peşindede değilim sizden vds almanında biliyorsunuz değilmi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri