Sibershell kullanıcıları olarak muhatabımız kim ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
D

Dean

Guest
vps ye giremiyorum şuan büyük ihtimal kimse giremiyor, e sitelerine de giriş yok. işler kesildi. kime ulaşcaz kime ne soracaz noldu ne bitti diye ?

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] skypeden cevap vermiyor sitenin ticket sistemi var orayı kullanın cevabı alın diyor ticket atıyorum cevap gelmiyor nasıl bir sistem bu ya.

Telefondan aramayı deneyin skype'de yazıyodu ercanbalik skypesi.

bu nasıl iş ben anlamıyorum zaten alan arkadaş 2 firma dğeişti satıyor başkasına sevkediyor

banane abi aranızda sorun çıktıysa ben niye mağdur oluyorum vds gidip duruyo

bu nasıl iş ben anlamıyorum zaten alan arkadaş 2 firma dğeişti satıyor başkasına sevkediyor

aynen hocam zaten boşa almış gibi oldum vps konusunda tecrübesiz olduğuum için flash oyunları bile açmıyo netteki. hala giremiyorum bu arada ve siteyede

Abi buna onu anlatmaya çalıştım analamdı, benden forumdakş ona ait olan bilgilerini silmemi istedi silmedim, tamamen onun kendi şeyliği küfürde edemiyorum forumda :S

Abi buna onu anlatmaya çalıştım analamdı, benden forumdakş ona ait olan bilgilerini silmemi istedi silmedim, tamamen onun kendi şeyliği küfürde edemiyorum forumda :S

kardeşim bu işler böyle amatorce yapılmaz ki biz niye mağdur oluyoruz hadi anlaşamadınız o beni ilgilendirmezde sattığın kişileri ya bi yere taşıcaktın yada adamla anlaşcaktın

valla kendini işin içinden çıkarmaya çalışıyorsun da sende de büyük hata var

bu 2. değiştirdiğin firma demi?

kardeşim bu işler böyle amatorce yapılmaz ki biz niye mağdur oluyoruz hadi anlaşamadınız o beni ilgilendirmezde sattığın kişileri ya bi yere taşıcaktın yada adamla anlaşcaktın

valla kendini işin içinden çıkarmaya çalışıyorsun da sende de büyük hata var

bu 2. değiştirdiğin firma demi?

Hocam en basta diyorki kontrol sende bende tamam diyorum konu açıyorum ilgileniyorum sonra şifrelri değiştiyor makinalrı kaptıyor, ben böyle takıntılı bir insan görmedim , ben bu forumdayım o gidici ben kalıcıyım hepinizle tekrark konuşacak görüşecek benim ben nie kendimi aradan çıkarmaya çalışıyım, sabahdan berri herkese elimden gleğince yazıyorum destek veriyorum 1 kişiyi çevirmedim geri ama birdaha asla başkasıyla çalışmam büyük konuşmuyum ama asla, bu birşey gettircekmi hayır olan sizin zamanınıza oluyor ama imkanım olsa gelin bu sunucuya dicem diyemiyorum maddiyat topalrayı kendi şirketimi kurmaya çalışıyorum, mağdur olan herkeside elimden geldğince mağduriyetini gidermeye çalışıyorum :/

Deki bana sunu yap bu iş böle çözülür imkanım varsa yapıcam.

Ben sana saygı duyuyorum hocam işinde iyiydin gerçekten .

Hocam bu zor günlerde gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli yorumun için, ben asla ama asla istemezdim böyle olmasını , laf olsun diye demiyorum gerçekten 2 dk muhabbet etmiş olan biri benim böyle bişeyi aklımın ucundan geçirmyeceğini bildiğini düşüyorum, ben ayrılalı 3 gün oldu , sabah 4-5 kadar destek verdim 12'de kalktım devam ettim elimden geldğimi yaptım ama anlatamıyorum, haklılarda anlamamkta bende musteri olsam aynı tavru muhtemelen sergilerdi ama cidden benim yaptığım bişey değil , şu dakika makinalrı versin yine adam ederim, herkese performas aldırırm ama yok ne adama ulaşabiliyorum nede makinalra ne yapcağımı şaşırdım, keni firmamı kurdum yemine diyorum ortalığın dinmesini bekliyorum,eski musterilerimi mağduriyetini gidereceğimi skypede ekli olanalra hep bildirim :/ söleyin daha ne yapayım ???

Hocam bu zor günlerde gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli yorumun için, ben asla ama asla istemezdim böyle olmasını , laf olsun diye demiyorum gerçekten 2 dk muhabbet etmiş olan biri benim böyle bişeyi aklımın ucundan geçirmyeceğini bildiğini düşüyorum, ben ayrılalı 3 gün oldu , sabah 4-5 kadar destek verdim 12'de kalktım devam ettim elimden geldğimi yaptım ama anlatamıyorum, haklılarda anlamamkta bende musteri olsam aynı tavru muhtemelen sergilerdi ama cidden benim yaptığım bişey değil , şu dakika makinalrı versin yine adam ederim, herkese performas aldırırm ama yok ne adama ulaşabiliyorum nede makinalra ne yapcağımı şaşırdım, keni firmamı kurdum yemine diyorum ortalığın dinmesini bekliyorum,eski musterilerimi mağduriyetini gidereceğimi skypede ekli olanalra hep bildirim :/ söleyin daha ne yapayım ???

Hocam senden hizmet alanlar seni bilir yorma kafanı senin suçun olduğunu düşünmüyorum sen çok iyi çalışıyordun o kadar başını ağrıttım yinede birşey demedin,skype verir misin kendi şirketini açtığında senden alayım vdsyi

Vdsye sunucuya giremiyoruz? Bu konu hakkında yardımcı olacakmısınız.

Hocam adam makinalrı saldırı var diye kapamış ama ben buna inanmıyorum, saldırının nerden geldğini kontrol edemiyecek biri saldırı gelceği nasıl anlasın ? yalan sölüyor amacın bu forumda adımı kötülemek ama bilmiyorki 42 kişinin hakkını yieni allah yanına bırakmaz.

Suanda gerek musteri arkadaşlar gerek ben o kişiyle iletişim kurmya çalışıyoruz. :/

Paramız yandı mı şimdi? Mağdur olduk biz. Sunucuyada giremiyoruz. Müşteri olarak herkes bu konuda şikeyetci olur doğal olarak. Bu olayın telafisi nasıl bir şek,lde olacaktır.

Paramız yandı mı şimdi? Mağdur olduk biz. Sunucuyada giremiyoruz. Müşteri olarak herkes bu konuda şikeyetci olur doğal olarak. Bu olayın telafisi nasıl bir şek,lde olacaktır.

şimdi gelen habere göre 4 makinadan biri saldıry ugramış, sadece 1 dc kapalıymış, açıkcası ben buna inanmıyorum sitede sabahdan berri kapalı, yarınakdar çözcekmiş öyle demiş, benim üzerimden gider her müşterieye kendi makinamda indirim uygulamak olucak :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri