Sibershell kullanıcıları olarak muhatabımız kim ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
Valla umut arkadaştan aldıgım vds hala sorunsuz kullanıyorum. Bu yorumlara pek inanamadım dogrusu.. İp değiş dediğim an değişiyor sağolsun ayrıldıgına üzüldüm

Hocam benım ne günahım var ? elimden herşeyi aldılar ilgilenemiyorum sizlerle hani ne yapabilirim yol gösterin dedim onada cevap vermediniz söyleyin ne yapayım??

Sizin çok fazla günahınız var. Bu iş çocuk oyuncağı değilki sözlü veya yazılı olarak karşı tarafla konuşup iş yapıyorsunuz. Belge ile imza ile iş yapacaksınız. Sizden vds alan kişiler mahkemeye verse önce sizin başınız yanacak. Buradaki insanlar size güvenip de vds aldılar sizin firma ile aranızda ne geçti veya geçmedi bu vds alanları ilgilendirmez bunun günahını da vds alan arkadaşlar çekmek zorunda değil.

Sizin çok fazla günahınız var. Bu iş çocuk oyuncağı değilki sözlü veya yazılı olarak karşı tarafla konuşup iş yapıyorsunuz. Belge ile imza ile iş yapacaksınız. Sizden vds alan kişiler mahkemeye verse önce sizin başınız yanacak. Buradaki insanlar size güvenip de vds aldılar sizin firma ile aranızda ne geçti veya geçmedi bu vds alanları ilgilendirmez bunun günahını da vds alan arkadaşlar çekmek zorunda değil.

İadede yapmadılar hala süre geçecek.

iyice zıvanadan çıktı bu iş aldığıma alacağıma pişman oldum valla vdsi ilk defa alayım dedim onda da gittik başımıza ne geldi açılmıyor hayır bir de okadar video arşivi yapmıştım emeklerim boşa gitti sanki

Edit: bu msj ı yazdım açıldı vds en başta umut arkadaş gerçekten baya yardımcı oldu sağolsun ama bu firma niye böyle oldu anlamadım gerçekten üzüldüm yani

Son düzenleme:
adım kaan.
şuanda 6 vds harici diğer sunucular açılmıştır. 6 vds'de disk problemini çözüyorum ve gün içinde açılacak bu zamana kadar kimi üzdüysek affola yapılacak birşey yok elden birşey gelmez kul hakkı ödenmez hakkınızı helal edin.

adım kaan.
şuanda 6 vds harici diğer sunucular açılmıştır. 6 vds'de disk problemini çözüyorum ve gün içinde açılacak bu zamana kadar kimi üzdüysek affola yapılacak birşey yok elden birşey gelmez kul hakkı ödenmez hakkınızı helal edin.

iade isteğinde bulundum ne zaman iade yapacaksınız

adım kaan.

iade yapsanıza yazık ya valla o kadar bot aldım kullanamıyoz kullansak nolcak o kadar yavaşki iademi istiyorum

arkadaşım önceki attığım postları okumuyormusun? iade konusuna ben karışmıyorum. gerekli bilgiyi verdim

Hocam haklısnız çekmek zorunda değiller, çekmemelerini inanın onlardan daha çok istiyorum ben, fakat şuanda makinaları saldırı almış ipler bloke olmuş yani bunu ben yapmadım bu yüzden kapanmış makina. 4 makina vardı 3'ü aktif 1 tanesindede 5.x.x.x ipli olan ipler bloke olmuş yani ben o firmada olasma bunun engellerdim sadece sürekli takip ediyordum çünkü, ben birmadan ayrılınca bunu takip etmemişler ve ipler bloke olmuş hani gerçekten şuanda söyledin bana hocam bu durmda neden günah keçisi ben oluyorum zaten hizmetleri veriliyor devam ediyor, sibeshell.com'da makinaları kapamdı saldırı aldıklarını bildirdiler, aramızda geçen husümet yüzünden makinalrı kapatılmadıki ?

yetkilinin telefonunu ilettim zaten gerisinede karışmıyorum artık umut ercanla arandaki sorunu çöz kardeşim sıkıldım ben bu işten vallahi

Benim anlamadığım şu firma yetkilileri birbirine trip attığı için mi bu kadar kişi mağdur oldu eğer öyleyse zaten hiç boşuna uğraşmayın.

Benim anlamadığım şu firma yetkilileri birbirine trip attığı için mi bu kadar kişi mağdur oldu eğer öyleyse zaten hiç boşuna uğraşmayın.
Hocam tirp değil, ben kendi firmamı kurucam dedim ayrıldım, 3 gün sonrada makina saldırı yedi ve ipler bloke oldu hani sadece büyük bir tesadüf, ben suanda DabulyuHosting İnternet Hizmetleri. - Ana sayfa adı altında kendi firmamın temellerini atamaktayım, dedğim gibi ben firmadan ayrıldıktan 3 gü sonra gercekleşti herşey, benima adımın geçemnin en büyük nedei gerçekten her müşterimle tek tek ilgileniyordum herkesin yüzü yüzüme 1 kişiyi kırmamışdım fazldfazla yardımcı oldum hep ve o ilgiyi istiyorlar tekrar ama suanki yetkililer bunu vermedği için musterilerde haliyle bana kızıyor, yoksa trip veya onla lakalı bir durum değil, suadna kaplı olan makinalrın sebebi ; ipye olan saldırı ve iplerin bloke olması okadar. :/

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

yetkilinin telefonunu ilettim zaten gerisinede karışmıyorum artık umut ercanla arandaki sorunu çöz kardeşim sıkıldım ben bu işten vallahi

Hocam ben ayrıldım sibershell'den, ayın sona kdar musterilerin süresi bitenekdar ben destek vereceğimi ercan'a iletmeme rağmen kendisi tüm makinalrın şifresini değiştirdi ben yaprım dedi, braksa böyle olmuyacaktı hiç :/

Dün yedekler alındıgını vdsler aktıf olacağını soylenmıştı bana halan daha vds kapalı mı şuan bakamıyorum.

Sorun halan daha mı devam ediyor.

dediğim gibi 6 vds harici hepsi açıldı 6 vdsnin disk problemi çözülecek bugün umut açık ve net söylüyorum o projende yanında olmak istiyorum sıkıldım gerçekten sen görüyorsun halimi iyi anlıyorsun beni pişmanım bırakamıyorum bıraksam zaten onca insan dahada mağdur olacak ilgi yok çünki

Söz Konusu Durumda Şahısları Suçlayamazsınız..

Suçlanacak Biri Varsa O Da Firmadır..

Böyle Bir Davranışı Yöneticilere Yakıştıramıyoruz Ama Ne De Olsa Yöneticisiniz..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri