Sibershell kullanıcıları olarak muhatabımız kim ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
[MENTION=12056]candron[/MENTION] dedigim yontemi bir denermisin

Edit: Arkadaşlar oncelikle mobil telefon uygulamasından bir deneyin , ondan sonra pcden deneyin suanda onu denedim ve girdi , sizede bir çözüm olabilir

Son düzenleme:
Hocam ben ayrıldım sibershell'den, ayın sona kdar musterilerin süresi bitenekdar ben destek vereceğimi ercan'a iletmeme rağmen kendisi tüm makinalrın şifresini değiştirdi ben yaprım dedi, braksa böyle olmuyacaktı hiç :/

dediğim gibi 6 vds harici hepsi açıldı 6 vdsnin disk problemi çözülecek bugün umut açık ve net söylüyorum o projende yanında olmak istiyorum sıkıldım gerçekten sen görüyorsun halimi iyi anlıyorsun beni pişmanım bırakamıyorum bıraksam zaten onca insan dahada mağdur olacak ilgi yok çünki

hocam tamam ikinizde haklsınız bravo tebrikler de artık bi şekilde açtırın bari içindekileri alalım yedeklerim var

Söz Konusu Durumda Şahısları Suçlayamazsınız..

Suçlanacak Biri Varsa O Da Firmadır..

Böyle Bir Davranışı Yöneticilere Yakıştıramıyoruz Ama Ne De Olsa Yöneticisiniz..

E tabi nede olsa firma geldi burada vds sattı arkadaş satmadı. Buradaki üyelerde satan arkadaşa değilde direk firmaya güvenerek aldı.

ya arkadaş adamı ekledim daha kabul bile etmedi magdur oldum resmen kimseylede iletişimede geçemiyorum son paramıda vdsye vermiştim ne yapacam şimdi?

internette problem varmış ilgilenildi teşekkürler

Son düzenleme:
Bugüne kadar sorunsuz girerken bugün vds kendi kendini kapattı lütfen ilgilenirmisiniz artık.

Kabul edende yok bakanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri