Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
google yazınca ilk sırada çıkan sitede veriyorlar filmi eger yanlış film degilse bayagı küfürlü![]()
sinemada izledim-valla adamlar sırf seslerden korkutuyorlar o ne biçim filmdi ))
Sizi eleştirmek gibi olmasın yanlış anlamayında gerçekten saçma sapan filmler. Sanat gelişemiyor ülkede bu filmler yüzünden malesef. Hep aynı konu, insanların zaaflarını kullanarak korkutmak vs. Ucuz hikayeler.
Link bu bi bakın isterseniz.
ĞдноклаÑÑники
bu birincisi sanırım ikinin afişindekiler yoklar filmde.
Yok ya siccin 1 osaçma sapan şeyleri seviyorum
---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------
@jakabvo hocam bir kontrol etsene doğrumu bu flm izlemişsin sen
not : değilmiş bu ilk serisi
Yok ya siccin 1 o
FTP'lere baktınız mı? Piyasada yoksa büyük ihtimal FTP yapısındadır.
torrentlere heryere baktım hocam, hiç bi yerde yok, dvd sini alayım dedim, dvd si bile satılmıyor
meryem ananın kutsal kasesi gibi saklıyorlar![]()
Aman Tanrı'm FTP bilen üye :') . Keeeeeşşşşkkeeee benim olsaaaağhhh.
beni küçük düşürerek egonu tatmin ettinmi kardeşim, rahatlamana sevindim tebrikler
sinemada izledim-valla adamlar sırf seslerden korkutuyorlar o ne biçim filmdi ))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.