Sıfır Bir - İnternet Dizisi

• Kullanıcı Wod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
tam profesyonel işi olmuş, çok iyi. Bu arada videolara ingilizce altyazı eklemişiniz ama yabancıların kanalınıza ulaşması için hiç açıklama, etiket vb yok. ingilizce altyazı boşa gitmiş.

ilk defa konudan gördüm bende arattırıp 5 bölümüde izledim güzeldi :p

o ilk bölümdeki motor sahnesi ne ya? insan mısınız siz milletin canını riske atıyorsunuz?
3-5 teşko bulmuşsunuz dizi yapıyorsunuz.. bu tipler sokaktan çıkmaz, motorludur, motorlarıyla sabah-akşam demeden insanları rahatsız eder.. Adana'da var, İzmir'de var, diğer her şehirde vardır kesin.Bi işe yaramayan tipler..

o ilk bölümdeki motor sahnesi ne ya? insan mısınız siz milletin canını riske atıyorsunuz?
3-5 teşko bulmuşsunuz dizi yapıyorsunuz.. bu tipler sokaktan çıkmaz, motorludur, motorlarıyla sabah-akşam demeden insanları rahatsız eder.. Adana'da var, İzmir'de var, diğer her şehirde vardır kesin.Bi işe yaramayan tipler..

yani ? dediğin şeyi anlamadım sorun nerde ?

Takip edeniniz var mı bilmiyorum. Reji ekibinde yönetmen yardımcısı olarak görev aldığım bir internet dizisidir. Bugün 5. bölümle sezon finali yaptık. Görüşlerinizi alayım diye konusunu açtım. Yorumlarınızı ve sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

Çıktı demek 5. bölüm hocam takip ediyorum ben şans eseri denk gelmiştim 2. bölümdeydi o zaman.
ben beğendim diziyi bütün ekibin ve sizlerin eline emeğine sağlık :)
Yt kanalının arkasın da sanırım ils vision var ya da bütün projenin arkasındalarmı acaba ?
Cio reise selam :D

Çıktı demek 5. bölüm hocam takip ediyorum ben şans eseri denk gelmiştim 2. bölümdeydi o zaman.
ben beğendim diziyi bütün ekibin ve sizlerin eline emeğine sağlık :)
Yt kanalının arkasın da sanırım ils vision var ya da bütün projenin arkasındalarmı acaba ?
Cio reise selam :D

sadece youtube kanalıyla ilgileniyorlar projeyle alakaları yok.

Anladım hocam cabbara üzüldüm bu arada güzel bir sezon finali olmuş mekanı iyi patlattılar :D
bu arada final bölümü dizi sonu parçayı söyleyen kim ya da parça adı ne bilginiz varmı acaba
sadece youtube kanalıyla ilgileniyorlar projeyle alakaları yok.

Anladım hocam cabbara üzüldüm bu arada güzel bir sezon finali olmuş mekanı iyi patlattılar :D
bu arada final bölümü dizi sonu parçayı söyleyen kim ya da parça adı ne bilginiz varmı acaba

oyunculardan anafor söylüyor diziye özel yapıldı yakında paylaşılır :)

duyuyodum ismini konudan sonra arkadaşımla 5 bölümünüde ard arda izledik hayatımızda bu kadar aksiyonlu ve samimi bir dizi görmedim inşallah başarılarınız devam eder ve bizde gururlanırız

1. bölümü izledim. Çok başarılı buldum. Müzikler zaten başka bir harika.
Başarılanızın devamnı diliyorum.

olm hadi eşofman takımını giy motorunu da al çık dışarıya akrobasi yap :D insanlara laf at dışarıda, tespih falan salla. arada bi motora binip insanların hayatını riske at.

dostum sen bi ismini versene bana. ismini soyismini özelden bi mesaj olarak at sen bi. senle bi konuşalım biz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri