Sıfır Bir - İnternet Dizisi

• Kullanıcı Wod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
senden de başka bi cevap beklemezdim.. daha da bişi yazmıyacam konuya..

yaz istersen bir de.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

o ilk bölümdeki motor sahnesi ne ya? insan mısınız siz milletin canını riske atıyorsunuz?
3-5 teşko bulmuşsunuz dizi yapıyorsunuz.. bu tipler sokaktan çıkmaz, motorludur, motorlarıyla sabah-akşam demeden insanları rahatsız eder.. Adana'da var, İzmir'de var, diğer her şehirde vardır kesin.Bi işe yaramayan tipler..

kafa olmayınca zor tabi

olm hadi eşofman takımını giy motorunu da al çık dışarıya akrobasi yap :D insanlara laf at dışarıda, tespih falan salla. arada bi motora binip insanların hayatını riske at.

Bir insanın bu kadar cahil olabileceğine ilk kez şahit oluyorum. Dizinin reji ekibindeyim Yönetmen yardımcılığı yapıyorum diyorum. Motor sahnesini beğenmedi mi tehlikeli mi buldu ne dediği de anlaşılmıyor cahil cahil konuşuyor. Böyle adamların çift haneli IQlarıyla nasıl hayatta kalmayı başarabildiğini anlamıyorum. Ya kıskançlık tuttu arkadaşta. Ya da dizinin ne demek olduğunu olayların kurmaca olduğunu bilmiyor. Neyse diziden korkmuş demek ki. İsim soyisim istedim kendisinden veremedi. Korkma kardeşim o dizideki karakterler gibi insanlar değiliz. Yaz google'a facebook'a Nazmi Okbaz diye çıkar oldu mu ? Hadi sabah sabah benim canımı sıkma.

cok güzel bir dizi hocam begenerek izledim bolumleri inşallah devami gelir :)

İlk 3 bölümünü izlemiştim güzele benziyor müzikler vs

ilk 3 bölüm iyi hocam. 4. bölüm sanırım ısrarlar gereği uzun tuttunuz, ortalarda biraz sıktı açıkcası. Süre konusunda ilk bölümlere alışınca o çok geldi heralde ondan da olmuş olabilir. Genel olarak başarılı buldum. Oyunculuklar bazı yerlerde çok iyi prof. aratmıyor. Bazı yerlerde çok eksik. Düzen neden tutmamış anlamadım. Oyuncular aynı ama bazı tepkilerde sorun yaşanıyor sanırım. Ama internet dizisi olarak bence başarılı. İyi çalışmalar.

cico vurulmayaydı iyiydi :D şahane 5 bölümü peşpeşe açtım izledim gece 3 e kadar ben beğendim

tüm bölümlerini bugün izledim taktire şayan iş yapmışsınız devamı gelir inş. takipteyim...

Vay be gezinirken denk geldim, Youtube çok ilginç bir ortam, nasıl denk geldim hatırlamıyorum müzik dinlerken kendimi Sıfır Bir kanalında buldum :D

Bu konuyu gördüğümde ilk sezon bölümlerini izleyecektim kaldı öyle, şimdi 2. sezona başlamışlar, ve videolar da 1440p helal olsun. Normalde çok vurdulu kırdılı silahlı işleri pek izlemem ama bunu yapımı itibariyle çok merak ettim komple izleyeceğim fırsat buldukça.

beğenmedim berbat dizi 3 5 keko toplanmış bişiler çekmeye çalışmış.

sizden daha iyilerini bekliyoruz.Mesela Fringe dizisine rakip olabilecek veya Breaking Bad'e rakip olacak birşey ve İstanbul Türkçenizle pembe bir dizide çekebilirsin.

Bu Kadar Alınmanıza Gerek yoktu Görüşümü Belirttim beğenmediğimi söyledim zaten ve dizi çekeceğimi belirtmedim gördüğün üzere . bu 3 5 kişilik keko dizisini izleyeceğime fringe , Prison break , breaking bad dizilerini izlemeyi tercih ediyorum zaten öyle bir bakayım dedim ilk bölümüne bitsede gitsek havasında geçti oda zaten kapadım direk. ;)

Bu Kadar Alınmanıza Gerek yoktu Görüşümü Belirttim beğenmediğimi söyledim zaten ve dizi çekeceğimi belirtmedim gördüğün üzere . bu 3 5 kişilik keko dizisini izleyeceğime fringe , Prison break , breaking bad dizilerini izlemeyi tercih ediyorum zaten öyle bir bakayım dedim ilk bölümüne bitsede gitsek havasında geçti oda zaten kapadım direk. ;)

gereksiz bi tartışma olacak gibi, bende görüşümü belirteyim. Görüşlerinizi dile getirmek tabii ki hakkınız ama tanımadığınız kişiler hakkında keko demeniz biraz itici geldi (:

Amatör, kendi imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışan bir ekibin yaptığı dizinin, üstelik sadece 1. bölümünün bir kısmını izleyip kapattıktan sonra bu diziyi "bu kekoları izleyeceğime breaking bad, prison break, fringe izlerim" diyerek bu dizilerle kıyaslamak?

EDIT: Pardon bu durum nasıl bir şey acaba diye Google'da arayacaktım yanlışlıkla buraya enter'lamışım :)

Bu arada beyler bilen var mıdır "keko" ne demektir? Ya da bu arkadaş acaba nasıl bir anlamda kullanıyor?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri